• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dövecem o adamı zaten biriktirip duruyorum. :sopa::sopa::sopa::sopa:
İnsan hayatı paylaşmak için evlenir elin kızını mutsuz etmeye ne hakkın var. Yaşlı emekli olsa hadi neyse çok yoruldu derim ki o yaştakiler dünyayı geziyor. Ahhh migi ne deyim bilmiyorum sana ... İnşallah aklı başına gelir. Yani sen calisiyorsun o evde yatıyor...dayanamazdim ben...
Yok ablacim o işe girdi çoktan :D
2 sene oluyor. haberiniz yok galiba.:)
bide akşamlari video çekiyor yoğurt peynir yapıyor daha ne yapsın adam....:)
Pazarları yasak... kalkarsa gezmeye gidelim diyorum.

Simdi acik açık diyemicem poh ye emi doyamadin nerden biliyosun ot varmış :KK67:iskender var pideli köfte var inegol köfte var
Ay bursanın merkezinde iskenderin meşhur olduğu bi restorant vardı adını unuttum küçük bir yerdi ama önünde bir kuyruk vardı ki :olamaz: biz şaşırmıştık orda yiyecektik ama o kuyruğa girmeye gözümüz yemedi başka yerde yemiştik 🤷🏻‍♀️

Kilomuz hariç çok ortak yönümüz var aklar bende çok
Hep babamın yüzünden kahrolası genler onun önünde bi tutam beyazı var çocukluğundan beri bende de aralarda çok
Bende babama cekmisim dicemde yasimiz geciyor artik yaslaniyorum 🤣🤣
Benim sacin renginden beyazlar kendini sakliyor simdilik🤭🤭

Ay bursanın merkezinde iskenderin meşhur olduğu bi restorant vardı adını unuttum küçük bir yerdi ama önünde bir kuyruk vardı ki :olamaz: biz şaşırmıştık orda yiyecektik ama o kuyruğa girmeye gözümüz yemedi başka yerde yemiştik 🤷🏻‍♀️
Iskender birtek guzel yapan yer var bursa iskender yazar heykelde meşhurdur pahalidir bide siz nerde yediniz acep

Sorma yaa bende erzurumda bir yerde meshur diye yedim de yedigime pisman oldum 🤭🤭
Evet canim heryerde yenmiyo bursada méshur iskender vardir iskenderin hayatinla ilgili resimleri yazilari vardır icinde 2katli nostaljik biryer ama herkes satar iskender gitte ye yiyebilirsen

Ekmek arasi bisey yap
20210625_150431.webp

Öğünüme ortaklik eden omer asaf la beraber yiyoruz🤭

Eklentiler

• 20210625_150431.webp
    20210625_150431.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 24
Back
X