• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydın sabah doktora gittiğim için ugrayamadim.

-300 E Elif_Eylul

Eklentiler

• IMG-20210628-WA0000.webp
    IMG-20210628-WA0000.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 30
Nehir seni pek bir azimli gördüm maşallah...
Yükselen yıldızsın diyecektim...🤭🤭🤭
Yeni açan gonca bir gül gibi olacaksın zayıflayınca 😊😊😊😊
Azimlisin maşallah 🧿🧿🧿
Teşekkür ederim canım . Bu kadar hızlı kilo vermem korkutuyor beni açıkçası sonra kilo veremem diye endişeleniyorum.
daha tatile çikmadik çarşamba günü akşam çıkacagiz.
hazirlik yapıyorum eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum daha haşema da almadim.
elim ayagim ttiriyyor çok heyecanlıyım.. :KK53::KK53::KK53:
Heyecanlanman normal canım, tatile gidiyorsun.
Cuma burdaki bildirimin gibi yapman lazim canim 🥰🥰
Şimdi anladım galiba . Ben buraya yazdım kilomu aslında diğer tarafa yazmam gerekiyordu. Nick galiba o . Yemek yazdığımız yere

Tunaydin canim eksiyle baslamissin cok guzel 🤩
Doktor icin tahlil verecegim demistin kan degerlerine mi baktiracaksin
Baktirdim ama asmde vitaminlere falan bakmiyormuş ki boşuna gitmiş oldum resmen. Birde zaten cocuklari aileme bırakıp gitmek zor. Artik tekrar köye gitmeden eşim evdeyken giderim ne yapayim. Aşı olmadan önce baktirayim demiştim. Aşida olcam daha😕

Canim Sen dikkat etme kilon fazla yok zaten aman ye ic gez 🤗
Tatlım kıyafetlere girebildigim sürece sıkıntı yok. Çok teşekkür ederim. :KK60: likralı pantolonlarin bol tuniklerin canı sağ olsun :KK48:hallediciz . İnşallah kolaylıkla senin yağlar da ( varsa tabi) erir istediğin fizik ölçülerine sahip olursun. :super:

Teşekkür ederim canım . Bu kadar hızlı kilo vermem korkutuyor beni açıkçası sonra kilo veremem diye endişeleniyorum.

Heyecanlanman normal canım, tatile gidiyorsun.

Şimdi anladım galiba . Ben buraya yazdım kilomu aslında diğer tarafa yazmam gerekiyordu. Nick galiba o . Yemek yazdığımız yere
Yok canim oraya yazmiyoruz
Cuma gunu kullanici adi ve tarihli paylaşım.yapiyoruz ya onu dedik
Cuma dogru yapmissin aslinda

Back
X