• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak
Hoşgeldin canım :KK24:

IMG_20210629_123207.webp
:süslü::süslü:
Salı pazari olanlar bak kaçırmayın bu hafta pazar çok bereketli...:KK15:bunu bitirdikten sonra kırmızı biberlerimi halledicim. :super:

Nehircim olmaz mı seven var tabi ki...benimki de aşırı sever o da iyi değil. Bir orta yolu olan birini bulmadık ona yanarım. :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:
😅Olsun, elimizdekilerle yetineceğiz mecbur. 😊
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:36
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yok
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:istediğim kıyafete girebilmek özgüven sahibi olmak
Hoş geldiniz .😊 Nehir ben, 35 yaşındayım

Zipzip- Zipzip- kaptanım🌺 ben kendimi pek iyi hissetmiyorum,ilacımı bıraktım çarpıntılarım geri geldi,başka bir dr randevu aldım endokrin va diyetisyen e sevk istiycem,beni listelerden çıkarabilirmisin❤️düzenli kilo vermeye başlarsam geri dönmek isterim tabi alırsan.
Buraya geldiğimde sürekli bi kilo artışı halindeydim veremesem bile üstünede almadım katkılarınız büyük, hepinize teşekkür ederim, o yüzden takip te kalıcam,sizleri seviyorum 😘son kilo bildirimim bugün 83.7

Zipzip- Zipzip- kaptanım🌺 ben kendimi pek iyi hissetmiyorum,ilacımı bıraktım çarpıntılarım geri geldi,başka bir dr randevu aldım endokrin va diyetisyen e sevk istiycem,beni listelerden çıkarabilirmisin❤️düzenli kilo vermeye başlarsam geri dönmek isterim tabi alırsan.
Buraya geldiğimde sürekli bi kilo artışı halindeydim veremesem bile üstünede almadım katkılarınız büyük, hepinize teşekkür ederim, o yüzden takip te kalıcam,sizleri seviyorum 😘son kilo bildirimim bugün 83.7
Geçmiş olsun. Sağlık herşeyden daha önemli. Kilo yine verilir elbet. Almamaya çalış uzerine ekledikçe vermek daha zor 🤗

Eki Görüntüle 2879533
:süslü::süslü:
Salı pazari olanlar bak kaçırmayın bu hafta pazar çok bereketli...:KK15:bunu bitirdikten sonra kırmızı biberlerimi halledicim. :super:
Afiyetle yiyin ablacim 💕
Tamam canım ne zaman gelmek istersen bekleriz cok gecmis olsun :(

Back
X