• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meyve çok olmus canim. Toplamda 6-7 porsiyon meyve yemişsin ki diyette kavun, muz dikkatli yenmeli :KK66: afiyet olsun

Menünü çok begendim. Afiyet olsun canm

Detoks mu yapıyosun canim. Tuz ve nane de ekledin mi?

Hadi kahvalti kapanisini reçelle yani tatlıyla yaptin biliyoriz artk :) o kurabiye ne. Servis kaşıgin küçükse güzel :KK66: Afiyet olsun

Hafif, güzel. Afiyet olsun :KK66:
3 porsiyon olmamış ya 😬

Tatlım kan verilince erken de olsa kahvaltı yapılmıyor sanki...bilemedim ki :KK51:guzel sonuçlar alman dileğiyle :dua:
Cnm bnm doktorum 8-10 saatlik açlık üstünü kabul etmiyor, yanlış çıkıyormuş daha uzun süreli açlıkta, geçen sefer ertesi gün de gitmiştik sırf kan vermeye, biz 2ye randevu bulabildik, hesaplayınca sabah 5 çıktı😀

Gunaydin canım 💕
Günaydın canım 💕
Günaydın kızlar kahvemi içtim sporumu yaptım güne bomba gıbı hazırım .💃
Bugun arkadaşa gıdıcem ogleden sonra yemek yapalım hamur ışi yapma yemem dedim 🙃💪
Günaydın canım 💕
Günaydın kızlar :KK200::KK200:
Günaydın canım 💕
Günaydın gençler 💕
Günaydın canım 💕

Cnm bnm doktorum 8-10 saatlik açlık üstünü kabul etmiyor, yanlış çıkıyormuş daha uzun süreli açlıkta, geçen sefer ertesi gün de gitmiştik sırf kan vermeye, biz 2ye randevu bulabildik, hesaplayınca sabah 5 çıktı😀
O zaman garanti...yeni bir şey daha öğrendik :KK9: :KK200:

Kizi birakacak birisi varsa 2saat birak git kendin bak al gel
Yada esinle git o disarda kizini gezdirsin sen magazada dolanir bulursun
benimkini ikna edebilsem ah şurda varmış diorum yok yeter dio yeter dediğide 4 yere baktım sadece ah ah bekarlığım olacak altını üstüne getrdiydim buraların 😌

Eklentiler

• 20210628_202244.webp
    20210628_202244.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 38
Canım 1 d ananas, yarim yesil elma,10 dal maydonoz,1 tutam nane, 1 tutam dereotu, 1 yk yulaf ezmesi,1 tk chia tohumu,1 tk keten tohumu, yarım limon. Hepsi robottqn gecirilip yenir isteyen sulandırarak içebilir.
oh Maşşallah yok yokmuş 😍Denemeyi isterim zencefilden iyidir sanırım

Günaydın canlarım 🥰 güzel sabahlarınız olsun. Bugün bu kilo ile başlıyorum bende bakalım. Umarım cumaya kadar 67leri görürüm ☺️
Gunaydin hosgeldin canim baslangicin hayirli olsun 🥰

Son düzenleme:
Back
X