• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seni bir türlü çözemedim 🙈bende vermesi için yememesi lazım ki ancak o zaman verebilir diye düşündüm. Tabi yağı falan unuttum kiloya adapte oldum . Herkes sağlıklı yaşasın. Sağlıklı hayırlısı ile vefat etsin. Amin biz böyle yazışırken konu sahibi alınma canım ne olur 😣
Zipzip- Zipzip- ben nasil birisiyim :KK70: :KK70: :KK70: beni çözen yazsin

Seni cok iyi tanimayanlar ne demek istedigini ilk basta farkli anlayabilir ama ben artik ne dediğini cok iyi anliyorum 1.5 yili gecti burdaki arkadaşligimiz 💜💜💜
Bende seni çok iyi anliyorum artık canimsin
t5107.gif

Çok kalppp:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Eki Görüntüle 2884196

:nazar: sardunya1038 sardunya1038 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (720. Etap) : 80,40
Bitiş Kilosu (733. Etap) : 65,00
Verilen Toplam Kilo : 15,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,15%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,37%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.100

Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

sardunya1038 sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha :KK36: :KK36:

Eki Görüntüle 2884196

Sevgili sardunya1038 28 Mart 2021 (720. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 722. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.

Yarışmacımız 2 Temmuz 2021 (733. etap) tarihinde toplamda 15,4 kilo vermiş olarak ve 67 kilo olan hedefini 115% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

sardunya1038 sardunya1038 mezuniyet karnen hazir tekrar tebrik ediyorum canim insallah kilo problemi yasamazsin bir daha :KK36: :KK36:
sardunya1038 sardunya1038 Tebrikler canım. Muhteşem güzel kilo verdin. İyi ki bizim takımda yarıştin. İyi ki seni tanıdık. 💋🧿👏👏👏
texteffect1625657067618.webp

6 Haziran Salı

08.00
çeyrek simit
Filtre kahve

Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı menemen
7 yeşil zeytin- 3 ceviz
Biraz telli peynir
Salatalık

Akşam 18.00 (dışardaydım)
1 şiş adana
3-4 yk kadar bulgur pilavı
Biraz salata
Ayran

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💜
Sabah resimde
Eki Görüntüle 2884002
Ara 1 bardak kefir + ince bir dilim kavun

Öğle yulaflı yoğurt
4 ceviz

Akşam 16.35
yeşil fasulye yemeği bir porsiyon
1 kase bulgur pilav
1 biber
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 💜
Cordelia Cordelia canım 20bin adımın üstü sayılmayacak biliyorum, 21.710 adımım var, puanımda 2000 oluyor sanırım üstü sayılmadığı için.
Eki Görüntüle 2884028
Masallah ne güzel adim atiyorsun kac gündür 💕💕
Kızlar Dünkü menüm
Sabah 1 sade Türk kahvesi 1 şeftali
Kahvaltı
Menemen az peynir 7 zeytin
Ara
10 badem Yeşil çay birkaç burçak bisküvi
Akşam
1 tabak kabak yemeği az et sote 2 kaşık pilav yoğurt
2 lt su
Spor yok
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım 💜
Herkese merhaba 💐
Dün menü bildiremedim çünkü aniden yola çıkmam gerekti. Tüm gün koşturmacam vardı. Menü bildirecek düzgün bir şeyde yiyemedşm. Bugün de yoldayım o nedenle dışarıda ne bulursam onu yedim.
Dün menüm:
Öğleyin 13:30 bir kase tavuk suyuna çorba, biraz tavuk dünyası baharatlı patates(fırında mı yapıyorlar yağda mı kızartıyorlar tam bilemedim) bir tavuk dünyası baget ekmeği
Akşam: 2 su bardağı süt
Su 2 lt

dün için spor 9600 adım. 960 puan
Afiyet olsun canım 💜

İnşaAllah canım. Ben Türkiye de öğrendim mahreçsiz ve tecvidsiz buraya gelin bir hafız gelmişti . Her hafta kur'an okuyorlardı. Sonra tekrar baştan aldım. Meğersem bilmiyormuşum dümdüz okuyordum. O gelin öğretti bana . Bizim zamanımızda öyleydi yaz tatillerinde . Yoksa o hoca mı bize her yaz öyle öğretti yada her yerde öyle miydi. bilmiyorum . Maşaallah hevesli olmasına sevindim severek gidince daha iyi kapıyorlar.
Ne güzel senin adına öğrenmişsin benim öyle bir şansım olmadı maalesef düz biliyorum ben de..
Öğrenmek için şimdi vaktim yok belki ilerde bana da nasip olur

Kızlar geçen kızın bezini değiltirmek için oturdum, dedim top var sanırım altımda, kalkıp tekrar oturdum sanki yumurtanın üstüne oturuyorum, kalktım popomu avuçladım😂 🤫kuyruk sokumum sanırım yuvarlak öleee meydanda ele avuca geliyor acaba hep ordamıydı ben yeni mi keşfettim, bende popo hiç yok bariz ele geliyor kemik top gibi. Herkes bi poposunu avuçlasın bakalım😂😂 sorum bende mi😂 doktorada gidilmez sanki bunun için bilmedim ya.
Ben 53 dustugum zaman öyleydi hatta belimin kemikleri belli oluyordu popomdaki kemikler batıyor gibiydi🤭
Kış geldimi dönerler kürkcü dukkanina 🤭
Gelsinler takım boş kalmasın 😂😂😂
Eki Görüntüle 2884196

sardunya1038 sardunya1038 canım çok tebrik ederim 😍🥰🥰💋😍

Back
X