- 8 Eylül 2016
- 103.548
- 438.783
- 898
- 36
Gunaydin canimGünaydınnn
Hayırlı sabahlar
Hayırlı işler cümleten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydınnn
Hayırlı sabahlar
Hayırlı işler cümleten![]()
Doğru söze ne hacet canımsınSpor konusunda ben bıle senı tutabılırım![]()
Yaparsın sen daha erken saatlerdeyiz . Akşama çok var. Kolay gelsin sana , ben arada bir buralardayım etrafı kolaçan ediyorum.Yuruyus yalan oldu benım kız etken uyandı evde bıseyler yapmaya calısıyım
Kuzum ders çalışıyorum işte. Sabah 5 te kalkmışım kafam 1 milyon başım ağrıyor. Şöyle 2.5 saat yürüyüşe çıktım eve geldim evde oyana buyana koştur. Oldu bu kadar çocukları 7 de yatırıyordum yatırmadım 7nden 9 kadar da Eva ve diğer sporları yapıp 9 da yatışa geçtim uyumuş o uyuyuş. Ben de yarış denilince elimden geleni yaparım. Şimdi yine ders çalışacağım çocukları gönderdim okula ondan sonra spor yapacağım. Hadi kolay gelsin bizlere . Beni etiket yapmayı unutma. Kilon ne alemde ben göremedimBu nasıl spor yahanı ders calısıcaktın sen
![]()
Hayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
Canım geçen pazartesi ile bu pazartesi farkın mı bu, yoksa cumadan bu güne mi? Cumadan bugüne ise gerçekten harikasın, bi haftalıkta olsa süper ama 3 günlük ise ayrı bi güzelHayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
3 gunde ne yaptin canim super eksi gormussun tebrik ediyorumHayırlı güzel sabahlarınız olsun canlar
Geçen hafta
79.9
Bugün
78.1
Aradaki fark
-1.8
Günaydın canimGünaydın kızlar, mutlu haftalarrr
![]()
oyyy benimm canımmmm
Geçen hafta yani cuma gününden bu tarafa . Bugün haftanın başı diye geçen hafta yazdım . Yani 3 günlük . Teşekkür ederimCanım geçen pazartesi ile bu pazartesi farkın mı bu, yoksa cumadan bu güne mi? Cumadan bugüne ise gerçekten harikasın, bi haftalıkta olsa süper ama 3 günlük ise ayrı bi güzel![]()
Teşeklür ederim kaptanım3 gunde ne yaptin canim super eksi gormussun tebrik ediyorum
Günaydın canim![]()
Günaydın canım hosgeldin nasilsin
Tebrik ederim canımGeçen hafta yani cuma gününden bu tarafa . Bugün haftanın başı diye geçen hafta yazdım . Yani 3 günlük . Teşekkür ederim![]()
![]()
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım![]()
Tek kelıme ıle muhtesemsınKuzum ders çalışıyorum işte. Sabah 5 te kalkmışım kafam 1 milyon başım ağrıyor. Şöyle 2.5 saat yürüyüşe çıktım eve geldim evde oyana buyana koştur. Oldu bu kadar çocukları 7 de yatırıyordum yatırmadım 7nden 9 kadar da Eva ve diğer sporları yapıp 9 da yatışa geçtim uyumuş o uyuyuş. Ben de yarış denilince elimden geleni yaparım. Şimdi yine ders çalışacağım çocukları gönderdim okula ondan sonra spor yapacağım. Hadi kolay gelsin bizlere . Beni etiket yapmayı unutma. Kilon ne alemde ben göremedim
Olsun onu da oluruz canım .Tek kelıme ıle muhtesemsınkılonu gordum ve bu saatten sonra rakıbın degıl ortıb olmak ısterım
![]()