- 8 Eylül 2016
- 103.538
- 438.766
- 898
- 36
Bu ara benim de canim cekiyor ama kardesim de yok icememYokyaaa disariya çıktıkya kahveyle ictim ama igrendim![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara benim de canim cekiyor ama kardesim de yok icememYokyaaa disariya çıktıkya kahveyle ictim ama igrendim![]()
Arkadasta verdi baslamicaksin dime verirsem 1tane yok dedim kahveyle iccem sözBu ara benim de canim cekiyor ama kardesim de yok icemem![]()
Tiksinmen iyi olmuş canim baslamazsin en azından bende öyle canim çekti diyorum ama sadece elimde olsun diye icime cekemiyorum dumani zatenArkadasta verdi baslamicaksin dime verirsem 1tane yok dedim kahveyle iccem söz![]()
Ben dumani cekmezsem icmiş olmamkiTiksinmen iyi olmuş canim baslamazsin en azından bende öyle canim çekti diyorum ama sadece elimde olsun diye icime cekemiyorum dumani zaten![]()
Valla insan özlüyor canim kendine vakit ayirip kahve icmeyiBen dumani cekmezsem icmiş olmamki
Ama özlemisim dısari cıkip kahve içmeyi
Afiyet olsun canim patatesler fazla olmuşBugünkü öğünler böyle şimdide filtre kahve içiyorum yanına 2 kare bitter.
Su 3 litre olmuştur
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Aynen canimyaaa valla kismet olursa eylul 4yasina girsin krese vercem caliscam artik canım sıkıldıValla insan özlüyor canim kendine vakit ayirip kahve icmeyi
afiyet olsun canım kaptan demis bende dicektim fazla geldi patatesBugünkü öğünler böyle şimdide filtre kahve içiyorum yanına 2 kare bitter.
Su 3 litre olmuştur
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Valla sabahta ekmek falan olmuyor karbonhidrat ihtiyacı hissediyorumAfiyet olsun canim patatesler fazla olmuş
Bende kusmukluİyi akşamlar.. anca fırsat buldum gelmeye
Bol çiş ve bayram temizliği![]()
![]()
![]()
Bence ekmek koy 2dilim tambugdayValla sabahta ekmek falan olmuyor karbonhidrat ihtiyacı hissediyorum![]()
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar.. anca fırsat buldum gelmeye
Bol çiş ve bayram temizliği![]()
![]()
![]()
Nasıl toparlandımı biraz?Bende kusmuklu![]()
Öyle yapaym yarın daha da hafif geçiririm mutlaka.Bence ekmek koy 2dilim tambugday
Neden ki canim yola mi gideceksinKaptancım ben yarın tartılsam olur mu? Cuma gün tarihini yazsam uygun mu?
Bozma moralini canim bizde seni seviyoruzMoralim de bozuk bakamadım geçmişe ama seviyorum hepinizi![]()