Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım
Benim ilk gün ağrım oluyor. Öyle böyle değil ama . Bazen tüm gün yatdığım olur. Sıcakla birleşincee ooo dahada kötü oldum dün. Neyse bugün iyiyim. Şimdi eva yapıcam. Geriye kaldım kızlar 3 cü günde bugün 🙄

Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi😒

Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu🤣🤣
Evet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık 🤪 kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.
Çok güzel görqnüyordu eline sağlık 🥰
Ben hep Filize oy verdim kendiside maşallah her yarışmaya katılıyor 😂😂😂 pro üyelik isteyenlere duyurulur. 🤣🤣🤣
Beni birnevi Filiz pro yaptı diye biliriz ,🤣🤣🤣

Evet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık 🤪 kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.
Çok güzel görqnüyordu eline sağlık 🥰
Ben hep Filize oy verdim kendiside maşallah her yarışmaya katılıyor 😂😂😂 pro üyelik isteyenlere duyurulur. 🤣🤣🤣
Beni birnevi Filiz pro yaptı diye biliriz ,🤣🤣🤣
Deliii🤣🤣🤣

Hayırlı sabahlar kızlar.
Nasılsınız? Biz dün kalabalık bir arkadaş grubuyla pikniğe gittik. Menüm pek iç açıcı değil.🙄 Evayı da yapamadım geç geldik. Ama bugün 2 videoyu da yapacağım.
Vee bu sabah ölçü de aldım bakalım sonunda ne kadar incelemiş olacağım🥰🥰
Hayirli sabahlar canım
Hafta sonu neyseki cumaya kadar toparlarsin 💕

ADINIZ: Nur
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.52
KİLONUZ: 62
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Yuvamın Hanımıyım 😊
ÇOCUK SAYISI: O

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır ilk takımım sizz ♥️
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlendikten sonra oldu ne olduysa
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok Elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi bu şekilde beğenmiyor oluşum

Beğen Alıntı Cevapla
Şika

Cuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
Merhaba canım. Hoşgeldin. Ben de sidelya 26 yaşındayım Ankarada yaşıyorum iki çocuk annesiyim 🥰🥰

Hayırlı sabahlar kızlar.
Nasılsınız? Biz dün kalabalık bir arkadaş grubuyla pikniğe gittik. Menüm pek iç açıcı değil.🙄 Evayı da yapamadım geç geldik. Ama bugün 2 videoyu da yapacağım.
Cumaya daha var canım eksiyle gelmistin zaten ben inaniyorum dahada eksiyle geliceksin💕

Hayırlı sabahlar kızlar.
Ölçüyü sanirim belimizden aliyoruz bende alayim inşallah 🤭 toparlarsın ya 😊 benimde bugün 2 videoyuda yapmam gerekiyo inşallah yapabilirim

Kızlar sabah kahvaltım
6 dilim fırında patates
Yarım domates totalde 10 dilim falan oluyo
Bir dilim peynir
4 zeytin
Çeyrek bile denilemeyecek kadar kepekli ekmek
Ilk güne göre kahvalti tabağim nasıl sizce fazlalıklarim varmı
Guzel canim ama yumurta eklesen kahvaltiya daha iyi olur ,
Domates yanına salatalik ve yesillik ekleyebilirsin
Ekmek tum ekmegin ceyregi mi yoksa dilimin mi
Ölçüyü sanirim belimizden aliyoruz bende alayim inşallah 🤭 toparlarsın ya 😊 benimde bugün 2 videoyuda yapmam gerekiyo inşallah yapabilirim
Olcu olarak tum vucut olculerini alabilirsin
Gobek,göğüs, kalca,bel,bacak

Kızlar sabah kahvaltım
6 dilim fırında patates
Yarım domates totalde 10 dilim falan oluyo
Bir dilim peynir
4 zeytin
Çeyrek bile denilemeyecek kadar kepekli ekmek
Ilk güne göre kahvalti tabağim nasıl sizce fazlalıklarim varmı
Patates oldugu zaman ekmek tercih etme ama ceyrek dilim yemissin anladigim bol yesillik ekleyebilirsin ceviz ekle 2tane,yumurta

Guzel canim ama yumurta eklesen kahvaltiya daha iyi olur ,
Domates yanına salatalik ve yesillik ekleyebilirsin
Ekmek tum ekmegin ceyregi mi yoksa dilimin mi

Olcu olarak tum vucut olculerini alabilirsin
Gobek,göğüs, kalca,bel,bacak
Yumurta ekliyecektim aslinda sonra çok olur diye eklemedim yarın sabah daha zengin bi tabak hazırlarım ozaman 😍 ac karnamı almalıyım ölçülerimi tok karnamı
Bide su olayını nasıl yapiyosunuz kimi uzmanlar diyo yemekle birlikte şu içmeyin aradan zaman geçsin kimi için mideniz şişsin tokluk hissi kazanın sizce en doğrusu ne 🤔

Back
X