Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGunaydin kizlar![]()
Gunaydin canimGunaydin canim![]()
Ben 7.30 da çıkıyorum canım 8 olmadan evde olmaya çalışırım ama biraz zorIs çıkışı 6 gibi bildiirim yapabilirsen eklerim canim
Ama cumartesi günü bildirimini alamıyoruz listeler cuma aksam 8 de paylaşılıyor
Olmazsa bir sonraki hafta aliriz
Gunaydin canim
Günaydın canim![]()
Sendende bu beklenirdi geldigin belli olduSporumu yaptım duşumu aldım gevşedim , hiç kalkasım yok. Kendime göre diyet listeleri bakıyorum. Pazartesiye kadar dengeli yapmaya çalışıcam, pazartesi liste eşliğinde gitmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı, hepimize kolay gelsin
Üzücü onlar yaKabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.
Aynen tlc deki Dr. Nowazoradan gibi birşey.![]()
Günaydın kardesim bebem nasil olduGünaydın kızlar bebem ile kahvaltı yapıyoruz![]()
CanımmmSendende bu beklenirdi geldigin belli oldu![]()
Kabağı mücver olarak seviyorum sadece. Yeni tarifler bulayımKabak bizim milli yiyeceğimiz 6 takımın sembolü.
Aynen tlc deki Dr. Nowazoradan gibi birşey.![]()
Günaydın ablamGünaydın kardesim bebem nasil oldu![]()
7 8 kere arka arkaya 1.ciligimiz var ara vermedenCanımmm
60 larda olunca canım sıkılıyo valla hele de yaz günü
Cuma yarışmaları ne durumda , şampiyonmuyuz yine
Gecicek canim oda gecicek insAllah bizde ayniyiz öksüruk varGünaydın ablamiyi sayılır öksürük var sadece
![]()
Keske yapabileceğim birsey olsa canim ama yarisma kurallari ama soyle dusun ne kadar eksi o kadar iyi yuzden bolunecek haftaya eksi ile gelirsinBen 7.30 da çıkıyorum canım 8 olmadan evde olmaya çalışırım ama biraz zor
Bu hafta girsem iyi olacaktı benim için
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın kızlar bebem ile kahvaltı yapıyoruz![]()
Gecen seneye göre daha iyi gidiyoruzCanımmm
60 larda olunca canım sıkılıyo valla hele de yaz günü
Cuma yarışmaları ne durumda , şampiyonmuyuz yine
Gunaydin canimGünaydın kizlaryeni adım sayar Programı indirmek istiyorum benimki sıyırdı dün 1 saatten fazla yürüdüm saymamis
hangisini tavsiye edersiniz
Ama en çok birincilikler senenin yarisini birincilik ile geçirdik neredeyse7 8 kere arka arkaya 1.ciligimiz var ara vermeden
Sonra biraz tökezleyip tekrar aldik hep 1.ciligi arada 2 arada 3 sonuncu olamadik birtürlü![]()