- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sıcak canim çokCogu yerde klima vardi ama guneste yürüdüğümüz de oldu
Ankaralilar bilir kizilaya gittik ,ben normalde terleyen biri degilim sac diplerim bile terledi
Korkacak bısey yok ama belkı sıfa ondadır kım bılır. Ve asla vazgeçme kılo verme ısınden. Sahsen ben oyleyım hep aklımın bı kosesınde zayıflama hayalım vardır hıc bıtmedı sukur.Migrene botox da dediler ama ben yaptiramam
Hacamat da yaptiramam korkarım
Çokça yorgunluğum var böyle görüyorum herkes takir takır kilo veriyor birde bana bak
Olmuyor yapamıyorum uğraşıyorum ama![]()
Gecmıs olsun canımPsikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici![]()
![]()
Ortepedi dedi egzersiz yap sporda yap devam et.
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP![]()
![]()
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6. TAKIM) ==> % 0,559![]()
![]()
2. (4. TAKIM) ==> %0,461![]()
![]()
3. (5. TAKIM) ==> %0,410![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM![]()
2. @BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM![]()
3. @Suzan Avci ==> %1,081==> 4. TAKIM![]()
ETAP SONUNCUSU
@Akrrep ==> % -5,197==> 13. TAKIM
Sağol canimGecmıs olsun canım
Gecmis olsun canimPsikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici![]()
![]()
Dahiliyede biticek herşey bakalim yarin sonuclarini alayimda bütün testleri yaptirdim
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdikTebrikler kızlar![]()
![]()
Sagol canimGecmis olsun canim
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdik
Cuma bildirimini bekliyorum![]()
Geçmiş olsun canım benim inşallah psikoljiktir şeker kolestrol falan çıkmaz.Psikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici![]()
![]()
Sagol canim sonunda psikiyatri boyladim nurtopu gibi haplarim olduGeçmiş olsun canım benim inşallah psikoljiktir şeker kolestrol falan çıkmaz.
Cuma akşamı tartıldım diye bildirim yapmadım canım bu cama sabahtan tartılırım İnşaAllahGecmis olsun canim
Kilo bildirmedin bu hafta canim bildirseydin belki listeye eklerdik
Cuma bildirimini bekliyorum![]()
6 ay doldu muBen 60 oldum regl ile listeye girebiliyom mu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam canimCuma akşamı tartıldım diye bildirim yapmadım canım bu cama sabahtan tartılırım İnşaAllah![]()
bizi bizden daha iyi kim sever
Daha yesin ozaman
Aman 6 haftada ben 6 kere kilo alır veririm
haydi bakalim insa sonuclar iyi cikar kuzum sen zaten cok guzel spor yapiyorsunPsikiyatri dedi yürüyüş yap sporlarini yap ihmal etme bide ilaç verdi rahatlatici![]()
![]()