- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bana neee ya siz denize gidin biz kurak , esintisiz pisss Ankara'da dondurma yedik diye dayak yiyelimDenizw geldik.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana neee ya siz denize gidin biz kurak , esintisiz pisss Ankara'da dondurma yedik diye dayak yiyelimDenizw geldik.![]()
Hee eşimde evlenmeden önce telefonlara servet oderdi evlenince gördü anyayi konyayiBende hayatta vermem iste gencler istiyo çalisiyo ödesin![]()
Çok sıcaktı kaptanım yaama tabi ko bahaneler kalori yakmaz
![]()
Can yakar.Çok sıcaktı kaptanım yaama tabi ko bahaneler kalori yakmaz
![]()
Tartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo
Gidip kabağı sotelemeye baslayim , çivili fıçıya girmeden
Gireceğik...Tartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo![]()
El mahkum napsam ki bu sabah artiydim yağ mi aldirsam saunaya mı gitsem bu sıcaktaTartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo![]()
2kese at,az saçını kestir,azda at fırçasıyla kirleri kabart al sana 200gramEl mahkum napsam ki bu sabah artiydim yağ mi aldirsam saunaya mı gitsem bu sıcakta![]()
Saçlar 1kg garanti :)2kese at,az saçını kestir,azda at fırçasıyla kirleri kabart al sana 200gram![]()
Oh sefan olsun canımDenizw geldik.![]()
Etiketim çıkmamış kankam şimdi gördüm.Rakiplerin okuması yasaktır.
@s i d e l y a hiç renk vermeyelim. Kötü gidiyormuş gibi konuşalım.
![]()
Sorma benim de öyleEtiketim çıkmamış kankam şimdi gördüm.
Zaten öyle hiç iyi gitmiyor bu hafta. Tartıda güzel şeyler söylemiyor zaten![]()
Geçen haftada iyi degildiEtiketim çıkmamış kankam şimdi gördüm.
Zaten öyle hiç iyi gitmiyor bu hafta. Tartıda güzel şeyler söylemiyor zaten![]()
Evet canım kendimikoydum.tesekkurler.Oh sefan olsun canım
Yalniz sana maşallah 60 i görmüşsün helâl olsun sana
Bir-kac gün önce de profil resmine baktım da sanırım kendini koymuşsun ???
3.cülükten sonuncuyu yediriyosak kendimize sorun yok olalimSonuncu oluruz bu hafta![]()