- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kabak sote üstüne uzun peynirler varya ondan koymusŞimdi bu ne olaki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabak sote üstüne uzun peynirler varya ondan koymusŞimdi bu ne olaki ?
Yeni gelenler ortada yokkiO zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayı![]()
Öyle peynir yiyebiliyor muyuz? Peynirler fazla olmadı mı?Kabak sote üstüne uzun peynirler varya ondan koymus
Zopanı da göstermedin neredeler ki ? Senden korkup kaçtılar diyecwm de oda yokYeni gelenler ortada yokki![]()
Kiloyu sacami aliyorsun kizSaçlar 1kg garanti :)
Tikenli zopaylami tikensiz miTartıdan sonra dövcem ama eksi gelir gibimi geliyo![]()
Yenir canim onlar suzme peynir gibiÖyle peynir yiyebiliyor muyuz? Peynirler fazla olmadı mı?
Ozelde yazmistim ya urkutmeyin simdidenO zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayı![]()
İveeeeet , herkes takımını kurdu mu ponibon ile bana kim rakip çıkıyor. Hey dostlar gösterin kendinizi bakim . Elh. Yağmur başlamak üzere, şimdide kalan evalarımı yapayım ? 17 18 günün evalarını atabilir misin bana rica etsem![]()
Yoğurttan daha iyi oldu sankiAfiyet olsun canım tadı nasil olaki![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım![]()
Aaa sana limit mi koymuş 15binAdimsayar gene kafayı yedi 15binde bye bye dedi![]()
%1veremeyince cuma görüşürüzZopa nirde![]()
Kabak sote üstü tuzsuz çubuk peynir :)Şimdi bu ne olaki ?
Biz zopamizi zamanında yedik comezsiniz sizO zopa bir bize çıkıyor canım , yeni gelenlere de daha çıkarmadı. Bizim ne günahımız vardı da bize gösterdi o zopayı![]()
Yenir canım niye yenmesin suzmeden daha tuzsuz ve yağsiz 45g kadar peynirdeÖyle peynir yiyebiliyor muyuz? Peynirler fazla olmadı mı?
Kesin 1kg gelir o kadar çok bide uzadı biraz daha havalar böyle giderse gideceğim kestirmeyeKiloyu sacami aliyorsun kiz
Tikenli zopaylami tikensiz mi![]()
Sonradan gördüm canım.Sen nasil gecmis yaptin nehir kankisini secti zaten poni ile![]()
Bem xiaomi note 8 kullanıyorum memnunum ama benimkinin hafızası 32 keşke aldığımda daha büyük alaydım. ah akılsız kafam. Onun dışında bir problemim yok. Memnunum ben. 1 yıldan fazladır kullanıyorum.Mirada Samsung demiş kimileride Xiaomi note 8ve 10u çok övdü kullanan var mı
Kardeşimde de note8 pro var 128aldi çok memnun oda büyük al diyorBem xiaomi note 8 kullanıyorum memnunum ama benimkinin hafızası 32 keşke aldığımda daha büyük alaydım. ah akılsız kafam. Onun dışında bir problemim yok. Memnunum ben. 1 yıldan fazladır kullanıyorum.