- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksin çok guzel canim tebrikler bu kilodada veriyosunya
Benim alıntım yine gitmiş kilonu alıntılamıştım. Tebrikler canım
Tebrik ederim canım.Tekrar gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.5
Bugun 68.1
1 kiloyu hedefliyordum yine tutturamadim. Dunde bisey yemedim ekmeksiz gecirdim ama kilo zor gidiyor artik
Eki Görüntüle 2900690
Teşekkür ederim canımEksin çok guzel canim tebrikler bu kilodada veriyosunya![]()
Bende merak etdim dünde doğru dürüst uğramadı.
Tabiki sabah nutellali pankek, öğlen pişi, akşam çiğ börekleBenim alıntım yine gitmiş kilonu alıntılamıştım. Tebrikler canım. Nutellaylamı zayıfladın
Bizde yiyelim omzaman
Tebrik ederim canım.![]()
Simdi gördum ama nereye kayboldukiBende merak etdim dünde doğru dürüst uğramadı.![]()
Spor yapıyordur şimdi öyle tartılırBende merak etdim dünde doğru dürüst uğramadı.![]()
Ne güzel menü böyle.Tabiki sabah nutellali pankek, öğlen pişi, akşam çiğ börekle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oh oh maşallah
Tabiki ben hep karbon yiyorumNe güzel menü böyle.1 kaşık nutella ala bilirmiyim acaba
![]()
Tebrikler CanımGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Tebrikler canım. Aşın şifa olsun. Sağlıkla ol.Günaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Reçel pek fazla sevmem ama kaymak alırımTabiki ben hep karbon yiyorumal ne demek bak orada kaymak recelde var
![]()
Şifa olsun inşallah canımGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696
Şifa olsunn..Tebrikler canımGünaydın kizlar aşıya gidecem şimdi inşallah yan etkileri olmaaz
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73 6
Fark 0.8
Yüzde 1.o7
Eki Görüntüle 2900696