- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yok kız 3 tane en küçüğü 9 aylık 6/3 yaşında kizlar var bir de3mü 2 tane var sende diye biliyordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız 3 tane en küçüğü 9 aylık 6/3 yaşında kizlar var bir de3mü 2 tane var sende diye biliyordum![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineBacağımı burktum kötü hemde. Şişdi. Uzanıyom şimdi. Üzerine fazla basamıyorum![]()
Oh oh maşallahYok kız 3 tane en küçüğü 9 aylık 6/3 yaşında kizlar var bir de![]()
Teşekkür ederim canım. Yarına geçer inşallahGeçmiş olsun canım dikkat et kendine![]()
Geçmese bile zorlama sakınTeşekkür ederim canım. Yarına geçer inşallah![]()
Ne güzel bahane oldu banada yatarım 2-3 günGeçmese bile zorlama sakın![]()
Valla öyle hiç deme bende ona benzedim artıkYa birara bende hastalık derecesine kadar gelmişti. Eşimle çok sorunlarımız çıkıyordu bu sebepden boşanmaya kadar gelmiştik ya. Sonra yavaş yavaş toparlandım .Şimdi hiç umurumda değil. Baya pasaklı olmuşumSenin eşinde böyleymiş Allah yardımcınız olsun.
![]()
O benim boğuluyorum valla
Bence de yatmalisinNe güzel bahane oldu banada yatarım 2-3 gün![]()
Geçmiş olsun canimTeşekkür ederim kızlar![]()
Teyzeler ne guzel spor yapiyorBen burdayım ama oturuyorum
Evdekilerden kaçtım kafa dinlemeye geldimgerci burda da var yaramaz bi çocuk çekirge gibi mübarek
Eki Görüntüle 2901223
Uyandim da ozelden cikamadim pampa
Bir gun aktif birine denk gelip firca yiyecenizBu elisa en son 2011 de girmis siteye![]()
Maşallah Allahim esirgesinGünaydın canım iyiyim sen nasılsın kahvaltı masasında yüz kalkmak istemiyorum@Filizzz16
Eki Görüntüle 2901130
Sağol canımGeçmiş olsun canim![]()
Oh sefan olsun arada bı lazımHayırlı günler kızlar , çok uyumuşum ya . Nasılsınız ?
Gecmis olsun canimNorth River balım pek fenayım basim ağrıyor ateşim var bu aşımı dokundu şimdi bana
ne etmek lazım sen bilirsin
Teşekkür ederim canım benim yarına bişey kalmaz diye düşünüyorumGecmis olsun canim![]()