Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ani bi kararla bezelye yemeği yaptım yiyemem dimi ben bunları aeben cadısı içinde havuç bezelye ve patetes var

aeben cadısından önce ben sevimli cadı cevaplayıvereyimdelikafadulden
yiyemezsin tabi.
havuç bezelye pattis bişince şekere dönüşüyort.
millet yerken ağzından akan sularla yetin canım. :roflol:

oh kalabalıklaşmışız ..

kızlar öylen burdan kalkınca hadi bismillah deyip halı yıkama işine giriştim .. genede makinayı bi deneyimde ballimi olur iş yerinden geliyo belki çalışmaz dedim ...( bi öncekinide bozmuşlarda.)
neyse taktım fişi çalişıyor . detarjanınıda çocukları alıp gelirken aldım .....sıcak suyla doldurdum deterjanıda koydum ...... allahım su püskürtmüyor .... ay sinir oldum . daha yeni makina ya bitarafı kırılmış .. başkasınn malı diye böylemi kullanılır yazık degilmi .. öff..
çıkardım suyunu kovaya sil allah sil ... tekrardanda su çekme yeriyle çektirerek anca içerdeki halıyı hallede bildim ... ama zaten tam iyileşmemiştim aceip yoruldum ateş bastı ...

şimdi 5 çayımı demledim. yanında kayısılı diyetv büsküvi yiyecem.
yarım paket( 3 tanesengözlerimebaksanab)
sana afiyet olsun şeker.
bana kilo olmasın amasırnaşık şey:roflol:
:1shok::1shok: hemşom aynını bende yedimdi şimdi 4. dilim ..sırnaşık şey ama yanında çay degil süt vardı ..:mymeka:kaydirigubbakcemile

:1shok::1shok: hemşom aynını bende yedimdi şimdi 4. dilim ..sırnaşık şey ama yanında çay degil süt vardı ..:mymeka:kaydirigubbakcemile

canım benim sabah ara öğünde içtim 1 bardak sütlü flakes.
öğle yedim yoğurt
şimdide canım acayip çay istedi.
ara öğün olarak bisküvi delisi olan ben yiverem dedimlülülülülülüŞeniz

Ara öğün: biraz papaz eriği 2 saat sonrada şimdi yani:) 3 adet kayısı yedim....
efiyet olsun refim .......ben seni sıkı diyet modunda görüyorum canım ya ....:içelim:
kayısı kurusndan marmelat yaptım kendime miss gibi oldu reçel yerine onu götürcem sabahları valla böle güzel olcanı bilseydim daha önce denerdim
az önce yulaflı bisküviyle götürdüm 5 tane yedim yulaflı buğday kepeği yazıyo üzerinde anlamadım ama yulaf kepek yeniyo bildiğimkadarıyla aeben burdaysa söler şimdi tühhhh yemicektin diye kaçayım hahahahahah
maniak maytap ...:dilcikar:kitap elinde nan okusana ... şekerve bayaz un yoksa tıkın ...naniknanik yarıca o marmelat ilk benim buluşum du montide şu kocaman hurmalar varya onu kayısı bide fındık fıstık katıyordumm ooooooodelikafadulden
Allahım çizelgenin en son halinden bile 1,700 gram daha fazlayım şöyle 70 lere 71 lere gelsemde bir revize etsem çizelgeyi nasıl rahatlıycam anlatamam size :)
kendine inan önce refim sen daha önce tıkır tıkır veriyordun şimdi niye veremeyesin ..yerimseniben
ani bi kararla bezelye yemeği yaptım yiyemem dimi ben bunları aeben cadısı içinde havuç bezelye ve patetes var
tabiki derim bütün yenmeyecekler toplanmış bir yemekte laelaelaelaelaekötükedihüso
bende yoğurt yedim yarım saat kadar önce :roflol:
afiyet bal şeker olsun yaglarını eritsin bebişim ...Şeniz
aeben cadısından önce ben sevimli cadı cevaplayıvereyimdelikafadulden
yiyemezsin tabi.
havuç bezelye pattis bişince şekere dönüşüyort.
millet yerken ağzından akan sularla yetin canım. :roflol:
hay agzını öpem illa benmi lazımım bak ...kaydirigubbakcemile5

abenim afedersin. el elin eşegiğini türkü çağıraktan ararmışya demekki doğru bir sözmüşkötükedihüso
terbiyesizler ne olacakÇok üzgünüm çoook
benim halılarda silinecek bir arada makinenle bana gelseneeesırnaşık şey( makineyi tamirden alınca):lepi:

Son düzenleme:
abenim el elin afedersin. el elin eşegiğini türkü çağıraktan ararmışya demekki doğru bir sözmüşkötükedihüso
benim halılarda silinecek bir arada makinenle bana gelseneeesırnaşık şey( makineyi tamirden alınca):lepi:

Zeki kadının halide bir başka oluyor canım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:kahve::kahve::delphin::delphin:

Aminnnnnnnnnnnnn. Gözün aydın Kütocum ÖZgeye kayılıyorum. Cidden Ceylin yok ortalarda şimdi bende merak ettim????????????
ceylin yok kızlar hafta ortasına kadar yazmıştı bir yere gidecekmiş unuttum neresi oldugunu .....bi kaç güne kadar gelir ...alkisalkisalkis

abenim el elin afedersin. el elin eşegiğini türkü çağıraktan ararmışya demekki doğru bir sözmüşkötükedihüso
allah iyilini versin hemşon makine 1 degilki en son bitanede ben paketini açtımda gönderdim .. ama giden saglam gelmiyor valla .. iste sanayi makinasi getireyim şu fırçalılardan kocamann ....kaydirigubbakcemile3 makina çok ama saglamını bulup getirecek vatandaş yok ... benim yeni açıp gönderdigimi hangi kuruma göndermişler unuda hatırlamıyor bizimki . hoş o şimdi ne haldedir bilmem ...laelaelaelaelae ben ya yıkamaya yada kuru temizlemeye verecegim bu gidişle ..

canım benim sabah ara öğünde içtim 1 bardak sütlü flakes.
öğle yedim yoğurt
şimdide canım acayip çay istedi.
ara öğün olarak bisküvi delisi olan ben yiverem dedimlülülülülülüŞeniz
daha çogu beni bozar diyosun yani kaydirigubbakcemile3

ya kızlar düşünüyorum da diyorum ki şöyle bir 60 kilo olsam ne güzel olur du değil mi:D
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:çüper olur çüper.....
bende4 yiyemem dimi demişim dimi hıh:dilcikar:ne yiicem peki ben hıııııı
salata. sebze ,bol meyve ,yogurt ,süt ,baklagil bol bol mercimek çorba ...menemen . cokacimcoook.

menemeni kahvaltıda yedim meyve yok maalesef şuan yarın tatilmiş alıcaz çıkıp salata yiyiim bari peynirle ben gene napiim

Fıstıklar bılıyorsunuz 6. Takım olarak bazı kurallara uymamız gerkıyor ben elımden geldıgı kadar yardım etmeye ÇalıŞıyorum .
Bu konuda baŞkan ve yardımcısına vede bÜtÜn takıma ıŞ dÜŞÜyor .....

Analız raporlarını lÜtfen bıraz dıkkatlı okuyalım varsa uyulacaklar nazlım bıldır arkadaŞlara musaıt olunca ... Bu aÇıklamalar hep bana kalıyor .. Sonrada benım burnum uzun oluyor ...

Doram ben yoksam nazlıyo sorabılırsın canım o baŞkam yardımcısı ...nereye ne yazacagını .. Ayrıca yumuksenınde takımın en ıyı kılo verenı olarak aÇıklama yapman ve bunlarım takım kaptan veya yardımcısı tarafından tek mesaj halımde analız raporlarına yazılması gerekıyor ....pÜskÜt ÜyarmıŞ gene bızı ...

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Nisan ayında sınıfta kalanlar Mayıs ayı analizlerinde değişmediğinden, kendilerinden yeni bir açıklama almayalım. Temmuz 2009 da yeniden değerlendirelim.
2- Mayıs ayında sınıfta kalan yeni bir üyemiz (dora) olmuş. Açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni (yumukum) değişti. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- Hedef güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim. Yumukumun hedefini alalım.
ARŞıV:
6. Takımın NıSAN ANALıZ RAPORU için tıklayınız.
6. Takımın NıSAN ANALıZ CEVABI için tıklayınız.

SıZLERE GETıRıP SUNUYORUM BUNLARI HıÇMı OKUMUYORSUNUZ ARKADAŞLAR ..

Son düzenleme:
Fıstıklar bİlİyorsunuz 6. Takım olarak bazı kurallara uymamız gerkİyor ben elİmden geldİgİ kadar yardım etmeye ÇalıŞıyorum .
Bu konuda baŞkan ve yardımcısına vede bÜtÜn takıma İŞ dÜŞÜyor .....

Analız raporlarını lÜtfen bİraz dİkkatlİ okuyalım varsa uyulacaklar nazlım bİldİr arkadaŞlara musaİt olunca ... Bu aÇıklamalar hep bana kalıyor .. Sonrada benİm burnum uzun oluyor ...

Doram ben yoksam nazlıyo sorabİlİrsİn canım o baŞkam yardımcısı ...nereye ne yazacagını .. Ayrıca yumuksenİnde takımın en İyİ kİlo verenİ olarak aÇıklama yapman ve bunlarım takım kaptan veya yardımcısı tarafından tek mesaj halİmde analİz raporlarına yazılması gerekİyor ....pÜskÜt ÜyarmİŞ gene bİzİ ...

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Nisan ayında sınıfta kalanlar Mayıs ayı analizlerinde değişmediğinden, kendilerinden yeni bir açıklama almayalım. Temmuz 2009 da yeniden değerlendirelim.
2- Mayıs ayında sınıfta kalan yeni bir üyemiz (dora) olmuş. Açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni (yumukum) değişti. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- Hedef güncellemesi yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim. Yumukumun hedefini alalım.
ARŞİV:
6. Takımın NİSAN ANALİZ RAPORU için tıklayınız.
6. Takımın NİSAN ANALİZ CEVABI için tıklayınız.

SİZLERE GETİRİP SUNUYORUM BUNLARI HİÇMİ OKUMUYORSUNUZ ARKADAŞLAR ..

:1shok::1shok: nasıl yani ben rapormu vericem şimdi heyecanlandım şimdi benkaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: nasıl yani ben rapormu vericem şimdi heyecanlandım şimdi benkaydirigubbakcemile3
EVET YUMUKUM BURAYA YAZ BEN MESAJ GÖNDERDıM ONA EKLıYCEM ..

ANALıZ RAPORLARINDA AıLTTA YAZIYOR AMA SEDECE BıREYSEL OKUYP GEÇıYORSUNUZ GALıBA ....kaydirigubbakcemile...

ARADA BıR PAYLAŞIM ALANINIDA OKURSANIZ ıYı OLUR SÜREKLı HATIRLATIYORUM AMA ...BENDEN BAŞKA BU ıŞLERE BAKAN YOK ..

EVET YUMUKUM BURAYA YAZ BEN MESAJ GÖNDERDİM ONA EKLİYCEM ..

ANALİZ RAPORLARINDA AİLTTA YAZIYOR AMA SEDECE BİREYSEL OKUYP GEÇİYORSUNUZ GALİBA ....kaydirigubbakcemile...

:çok üzgünüm:tamam patron kızma ben geçen seferkinde yoktumya ondan ilgilenmedim hiç ama şimdi ne gerekiyorsa yapıcaz elbette..

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım önce
sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
domates
salatalık
biber
2kk peynir
1 zeytin
şekersiz çay..

ara bir paket eti form bisküvi(sabah geç kahvaltı ettim öğlen yemediğim için bi paket bitti acıkmışım:delphin:)
bir fincan yeşil çay

akşam

patlıcan biber közleme
2 kşık yoğurt

:çok üzgünüm:tamam patron kızma ben geçen seferkinde yoktumya ondan ilgilenmedim hiç ama şimdi ne gerekiyorsa yapıcaz elbette..

iyi akşamlar kızlar bugün yediklerimi yazayım önce
sabah
domates
salatalık
biber
2kk peynir
1 zeytin
şekersiz çay..

ara bir paket eti form bisküvi(sabah geç kahvaltı ettim öğlen yemediğim için bi paket bitti acıkmışım:delphin:)
bir fincan yeşil çay

akşam

patlıcan biber közleme
2 kşık yoğurt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3KIS KIZDIGIMDAN DEGıL TAKIMLARIN BAZI UYMASI GERENLER VAR CANIM BUNUHATIRLATMAK HEP BANA KALIYOR ... -tatlicadiarzu-:delphin:
SıZ BAKMAYIN BANA ..lülülülülülü

MENÜN SÜPER OLMUŞ YUMUKUM .......alkisalkisalkis

Back
X