- 8 Eylül 2016
- 103.344
- 438.235
- 898
- 36
Afiyet olsun bende ictim bugunValla 2tane apla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bende ictim bugunValla 2tane apla![]()
Sagol canim sanada afiyet olsunAfiyet olsun bende ictim bugun![]()
Eve net bağlatmak daha ucuz olabilirBenim net yok fatura aşımı oluyr her seferinden 100 TL üzeri geliyor ben Twitter i cok seviyorum yaa
Diyene bakValla 2tane apla![]()
Pühhh sana vallaaa kahve severim çay sevmem benDiyene bakben hayatımda hiç türk kahvesi içmedim en son içtiğim de hastaneye gittim
Twitter muhteşem ya eve net bağlmaktan çocuğum için korkuyorum YouTube çok seviyor ahlak bozucu şeyler oluyor fena etkileniyorEve net bağlatmak daha ucuz olabilir
Twitter hic kullanmadım bilmiyorum :)
Ben hiç çay içmiyorum en son ne zaman içtim hatırlamıyorum hiç sevmemPühhh sana vallaaa kahve severim çay sevmem ben![]()
Aman sen ne iciyosun onu deBen hiç çay içmiyorum en son ne zaman içtim hatırlamıyorum hiç sevmem![]()
Anladim canim cocuk olunca takip etmek lazim haklisinTwitter muhteşem ya eve net bağlmaktan çocuğum için korkuyorum YouTube çok seviyor ahlak bozucu şeyler oluyor fena etkileniyor
Taze Meyve suyu ,soda , süt değişiyor ne varsa o gün evde onu icerimAman sen ne iciyosun onu de![]()
Maşallah sana formunu koyuyorsunTaze Meyve suyu ,soda , süt değişiyor ne varsa o gün evde onu icerim![]()
Tum takimlar bu durumdaNerde bu millet uleynnn bu kadar mı müsait değiller virüs var ya bu sessiz lik iyi değilgezmek dolaşmak hiç iyi degil
Teşekkür ederim beybisiMaşallah sana formunu koyuyorsun![]()
Kk diyet ve anneler kulübü sayesinde ayaktaTum takimlar bu durumda
Yakinda dukkani kapatip gidecez![]()
Vallaaa kimse gelmiyo gelsede gidiyo cidden iyi degilTum takimlar bu durumda
Yakinda dukkani kapatip gidecez![]()
Ilk defa boyle goruyorum takimlariVallaaa kimse gelmiyo gelsede gidiyo cidden iyi degil
Aşası doluydu üyeyle simdi 3 5 kisi artı prolar varIlk defa boyle goruyorum takimlari
Bizim takimin sessiz oldugu donemleri gordum 3 yil icinde ama tum takimlarla birlikte bu kadar sessizlik görmedim
Geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun biran önce iyileşir inşallah.![]()
Geçmiş olsun canım![]()
Teşekkür ederim kızlarCok gecmis olsun canim![]()
Önceden ben de anlamazdım.(bu Arada teknoloji mezunuyumInstagram acasim geldi ama oraya girince çıkamıyorum![]()
Sorma yaa bende aynisini yapiyorum sonra birde burası derken kendime vakit kalmiyorÖnceden ben de anlamazdım.(bu Arada teknoloji mezunuyum)
Keşfettikten sonra x e bir bakayım diyorum sonra fark ediyorum ki x e bakmadan her şeye bakınmışımtehlikeli bir mecra o nedenle ben de pek açmıyorum
![]()