Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O dündü hakikaten ben kaçıncı da kaldım dur bakim kıyafetlerden hareketlerden anlarım kahve mi içeyim de gidip 3 video yapayım da çatlaması göbüşümü🤪
Cuma 2 kilo vermiş ol :confused:

Cumaya gram verebilirsem mutlu olacağım. Sen 2 kilo diyorsun cuma günün ekadar hiç birşey yemezsem bile veremem 2 kilo ne ettin haciiii
Verirsin kız bir sürü spor yaptın maşallah 🥰

Geldim geldim yazdim kactim . Hayir sikayet etmek gibi olmasin benim panpa F Frozen01 iki gundur dondurma yemis
Kanka Fitt_anne Fitt_anne yarim pide gommus onlara afiyet olsun mu dediniz takip edemedim . Hayir ouleyse bende yarin sabah ev uapimi sucuk ,sosis filan yerim yani :KK70:
Kaptanlar afiyeT olsun demiş sağa ne oluyor 😜anerjik seni 😂

Merhaba kızlar 😍 pazar akşamı annemlere geçtim dün yoğun bir nöbeti daha bitirdim. Sabah büyük oğluşu hastaneye götürdüm gece ishal karın ağrısı mahvoldu. Alerji testine gideceğimiz için ilaç da almadık patates pirinç lapası durumu kurtarmaya çalışıyoruz 😭
Geçmiş olsun canım .İyi salgın var herkes aynı şu sıra

Teşekkür ederim kızlar 💗
İshale bulantı kusma da dahil oldu direniyorum ilaç kullanmamak için 😫 patates yediriyordum, kimyonlu yoğurt suyu içirdim, elma suyu sıktım şimdi de pirinç lapası yedirmeye çalışıyorum.. Muz almaya markete gitmeye zamanım olmadı sabah eşim nöbetten gelirken alacak inşallah düzeltiriz böylece..
Endişe etme canım benim bebeğimde şuan ishal ve kusması var kusmayı engeledik ishali de muz pirinç lapası patatesle kesmeye çalışıyor uz geçmiş olsun

Back
X