Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yazcam yazcam söz bugün yoğundum birasscıkk yarından itibaren yazarım durun hatta yazayım

sabah cornflakes çok seviyorum ama çok sivilce yaptı nedense bu sefer ya alnım mayın tarlasına döndü:roflol:

öğlen yarım simit yoğur bu kadarrr akşam bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum ondan biraz yerim çorba yaparım birde hadi öptüm hepiciğinizzzziii ben kaçar baybişşş

Ben kaÇarrrrrrr.......bebeler ısyan edıyor .....

Yumukum sen yaz buraya ben eklıycem oldumu .canım .......

yazcam yazcam söz bugün yoğundum birasscıkk yarından itibaren yazarım durun hatta yazayım

sabah cornflakes çok seviyorum ama çok sivilce yaptı nedense bu sefer ya alnım mayın tarlasına döndü:roflol:

öğlen yarım simit yoğur bu kadarrr akşam bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum ondan biraz yerim çorba yaparım birde hadi öptüm hepiciğinizzzziii ben kaçar baybişşş
İÇİN KURUDU İÇİNNNN ...:mymeka:

Ben kaÇarrrrrrr.......bebeler İsyan edİyor .....

Yumukum sen yaz buraya ben eklİycem oldumu .canım .......

püsküütün uyarısını okudum canım. şimdi ben buraya yenidenmi yazacağım hemşem. acele cevap eğerki gitmediysen tabiiii:1closedeyes:

yok aebenim kurumaz arada su da içiyorum ben sen merak etme:roflol:

aman biraz da desene dötün kurudu minicik kaldı dötün diye :roflol:

öncelikle uzun zamanda yavaş yavaş kilo vermeyi hedefleyerek başladım,çünkü daha önce denediğim hiç bir rejim bana yarar sağlamadı.kısa zamanda çok kilo vermeyi amaçlayan aslı olmayan diyet listeleriydi bunlar.ve diyete başladığım ilk 1 ay çok sıkı hiç kaçamaksız devam ettim.takıma başlangıç kilom 81 fakat ben diyete 87 kiloyla 6 şubatta başladım.pazartesi diyetlerini bir kenara bırakıp bir cuma günü bismillah diyerek kararlı bişekilde bugünlere geldim.şuan 3.5 ay kadar oldu başlayalı 10 kilo gitmiş durumda kendimi sıkmadan canım ne istiyorsa yiyerek fakat ölçünün çok önemli olduğunu bilerek, başkanımızın lafı kulağımıza küpedir "zehir miktardadır" diyetime devam etmekteyim.en çok dikkat ettiğim şeyler şeker mesela,çayımı şekersiz içemezdim bunu tamamen yendim ve çayın şekersiz daha güzel olduğunu farkettim ve 3.5 aydır çayıma hiç şeker katmıyorum.tuz...en çok dikkat ettiklerim arasında genelde tuzu hiç kullanmmayı öğrendim ve alıştım artık dışarda yediğim yemekler çok tuzlu geliyor.ve en önemlisi ev dışında kesinlikle diyet modunda olmamamyı öğrendim çünkü diyette olduğunuzu açık açık belirttiğinizde genelde destek değil köstek olanlar çoğunlukta oluyor.kilo veremediğim haftalar çok oldu hiç birzaman ben bu işi beceremiyorum bırakıcam demedim sonuçta zaten aç gezmiyorum kendimi diyette hissetmiyorum,seneye bugünlerde hedefim 60 kiloya ulaşmak yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemek..

yediklerime gelince
kahvaltılarım genelde klasiktir..çok tahıllı ekmek yada çavdar ekmeği tercihim, domates salatalık peynir ağırlıklı şekersiz çay 2-3 günde bir haşlanmış yumurta ve bol bol yeşillik..aralarda menümü değiştirdiğim oluyor tabi..
genelde geç kahvaltı ettiğim için öğlen öğün yapmıyorum ama açta bırakmıyorum kendimi.diyet bisküviler yeşil çaylar yada meyvelerle destekliyorum..

akşam öğününde ise genelde tek çeşit yemek yiyorum.sebze yemeği veya ızgara çeşitleri, yoğurt çok aç olduğum zamanlarda 1 yada 2dilim ekmek yiyorum,

yatmadan önce yine muhakkak yeşil çayım vardır..

sonuç olarak,diyette ne yediğiniz değil nekadar ve nasıl yediğiniz önemli benim şahsi fikrim bu..kendimi sevdiğim hiç birşeyden mahrum etmedende kilolarımdan kurtulabilirim herzaman derim diyet için önce beyninizi ikna edin o ikna olmadığı sürece hiç bir çözüm,çözüm değildir...:lepi:

yumuk hanımÇok üzgünüm çoook yumuk hanımmmÇok üzgünüm çoook
şurda sınıfta kalmış bir güzelin gözüne gözüne sokar gibi ne bu başarı öyküsü heee:mymeka:
tamam anladıkta en azından yarın yazsaydında burda beni utandırmasaydın ele güne karşı:mymeka::roflol:

şurda sınıfta kalmış bir güzelin gözüne gözüne sokar gibi ne bu başarı öyküsü heee:mymeka:
tamam anladıkta en azından yarın yazsaydında burda beni utandırmasaydın ele güne karşı:mymeka::roflol:

nazar etme çalış seninde olur :roflol: :roflol:

2 senedir çalışıyoruz ama emekli olamadık bir türlü kötükedihüso
sanırım mezarda alacaz ilk maşıııkötükedihüso

et kemikten ayrılırken hahahaha

mezarda emeklilik var kuzum bu ülkede bilmiyon mu kaydirigubbakcemile3
ya da benim gibi işten kaytarıp kaççan :utangac: :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız görende bişey sancak nede başarı ya:mymeka: gerçekten çok sıkı diyet uygulasam şimdi 70 e ulaşmıştım belkide ama gerçekten sıkmıyorum rahat diyet yapıyorum bi çok hafta veremiyorum zaten görüyosunuz ama amaç kalıcı kilo vermek hızlı verip yeniden almak istemiyorum:çok üzgünüm: diyete başladığımda 48 bedendim arkadaşlar hatta bazı 48 bedeblere giremiyordum şimdiyse 44 bedendeyim hatta 1-2 kilo sonra 42 ye bile düşebilirim çok mutluyumhihoyyythihoyyyt:lepi:

bende 46 bedenle başlamıştım. şu an 40 bedene giriyorum.
en güzeli ağır ve kalıcı olması haklısın canımŞeniz

bu arada akşam menümüde yazayım
daha sonra giremem.
6.7 kaşık güveç yerim. yanındada 2.3 kaşık bulgur pilavı ve cacık içerim

aradada birazsporyaparım.
yarın sabah 6 da estergon kalesi ne yürüyecekmişizkafamçokkarıştı
2 saatte anca eve geliriz sanırımkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
1 yemek kaşığıu bezelye aldım yarısını memeoş yedi zaten lokmalarımı sayıyo hydut
1 dilimde kızartma
bol cacık ve yeşil salata
bu kadar makarnaya dokunmadım vallahada

volkan konak'ın konseri vardı felaket yağmur bastırdı tabi konser de iptal
çok üzüldüm ya, yazık adama tam konser başlarken bastırdı yağmur
insanlar kaçıştı gitti

a.s.elifçim volkan konak buraya gelmişti,ve bizi mest etmişti,izleyememenize üzüldüm..harika bir sahne performansı var...delikafadulden
:1hug:huuu herkez iyi mi?ben yine 5 dakikalık bir kaçamakla buradayım ..hepinizi öpüp kaçıyorum....bayyyy.....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Back
X