Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yumuk hanımÇok üzgünüm çoook yumuk hanımmmÇok üzgünüm çoook
şurda sınıfta kalmış bir güzelin gözüne gözüne sokar gibi ne bu başarı öyküsü heee:mymeka:
tamam anladıkta en azından yarın yazsaydında burda beni utandırmasaydın ele güne karşı:mymeka::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nazar etme çalış seninde olur :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
2 senedir çalışıyoruz ama emekli olamadık bir türlü kötükedihüso
sanırım mezarda alacaz ilk maşıııkötükedihüso

et kemikten ayrılırken hahahaha
:roflol::roflol::roflol:

bende 44 bedenle başlamıştım. şu an 40 bedene giriyorum.
en güzeli ağır ve kalıcı olması haklısın canımŞeniz

bu arada akşam menümüde yazayım
daha sonra giremem.
6.7 kaşık güveç yerim. yanındada 2.3 kaşık bulgur pilavı ve cacık içerim

aradada birazsporyaparım.
yarın sabah 6 da estergon kalesi ne yürüyecekmişizkafamçokkarıştı
2 saatte anca eve geliriz sanırımkafamçokkarıştı
:teytey::lepi::lepi::lepi:
1 yemek kaşığıu bezelye aldım yarısını memeoş yedi zaten lokmalarımı sayıyo hydut
1 dilimde kızartma
bol cacık ve yeşil salata
bu kadar makarnaya dokunmadım vallahada
cokacimcoook sen işini bilirsin hadi ...:1ninca:
püsküütün uyarısını okudum canım. şimdi ben buraya yenidenmi yazacağım hemşem. acele cevap eğerki gitmediysen tabiiii:1closedeyes:
yok yok ben gerekn yere yazdım ..hemşom ...kaydirigubbakcemilelaelaelaelaelae
yok aebenim kurumaz arada su da içiyorum ben sen merak etme:roflol:

aman biraz da desene dötün kurudu minicik kaldı dötün diye :roflol:
:roflol::roflol::roflol: o günlerde gelecek ...naniknanik
evet aebencim umarım rapor gibi bir rapor olmuştur ben kim yazmak kimkaydirigubbakcemile3
yumukum süper rapor olmuş canım ben gereken yere gönderecegim .....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aebenciğim başkan yardımcısı sen ol bence ben bu işi kıvıramıycam galiba senin takımımız için emeklerin çok canım benim. beni alın başkan yardımcılığından.
yok nazlım sabah seninde işin vardı nette yoktun ....hemşom acele etmiş ...:mymeka:
böyle olunca ben kendimi kötü hisediyorum dersine çalışmamış öğrenci gibi hisediyorum kendimi.

nazlım sen bana bakma ben arada bir celallenirim ....:delphin: canım ben bu işlerim sorumlugundan başkanlıgı bıraktım bedişten önce ben başkandım zaten bu gestapolugum ordan kaldı :roflol::roflol::roflol: paylaşım alanında püskütün uyarısını görünce üzüldüm biraz takımımız hiç bişey bilmiyomuş gibi olmuş:delphin:
sen gayet dikkatllisindir nazlım bu işi hatta başkanlık yapmaya bile potansiyelin var .... biz bedişi nerdeyse silah zoruyla başkan yaptık ..:roflol::roflol::roflol:ben böyle iyiyim elimden geleni yapıyorum takımım için ....hiçde gocunmuyorum yanlız biraz dikkat istiyorum sizlerden ...a.sŞeniz

shakrahr8.jpg

nasılım ama :roflol: :roflol:

ben sabah gördüm analizlerin yapıldığını ama dışarda işim vardı öğlene kadar dışardaydım onan sonrada içerde işim vardı biraz . bakamadım.

ben sabah gördüm analizlerin yapıldığını ama dışarda işim vardı öğlene kadar dışardaydım onan sonrada içerde işim vardı biraz . bakamadım.
biliyorum nazlım sen sabah yoktum bütünnn suç hemşomda..:roflol::roflol::roflol:mezun olmak için mezarı bekliyor ma . sınıfta kalma roporu için yarım gün bekleyememiş ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben gönderdim ..a.s

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-12.html
ayrıca yumukum açıklaman süper olmuş ve çok dogru .....zehir miktardadır sözümünde kulagına küpe olduguna sevindim ....Şeniz

süpersin elifçiğim ne kız o öyle benim arkadaşım daha güzel. ben dünyanın en gozel karısıyam. emrah filimleri izleyenler bilir bu sahneyi .:roflol:

di mi nazlım. kociş dalga geçti mi diyorum ne güzel etli butlu karın var :roflol:
sarıldığında kemiklerim gelse daha mı iyi olur :jeyyar: :roflol:

bide ben bugünlerde kendimi çok mutsuz hisediyorum . bir tarafım buruk hep nedense. yanlızım dostlarım yanlızım yanlız.

di mi nazlım. kociş dalga geçti mi diyorum ne güzel etli butlu karın var :roflol:
sarıldığında kemiklerim gelse daha mı iyi olur :jeyyar: :roflol:

bende bugün spor salonunda aynalardan kendime bir dikkatlice baktım basenlerim çok varya ben nasıl eriticem onlarııııı:çok üzgünüm:

bide ben bugünlerde kendimi çok mutsuz hisediyorum . bir tarafım buruk hep nedense. yanlızım dostlarım yanlızım yanlız.

neden yanlızsın cadı ailen yanında, nişanlın askerden geldi, biz varız burda
benim ailem yok yanımda, eşimi doğru düzgün gördüğüm yok ben napıyım senağlama

neden yanlızsın cadı ailen yanında, nişanlın askerden geldi, biz varız burda
benim ailem yok yanımda, eşimi doğru düzgün gördüğüm yok ben napıyım senağlama

ailem yanımda ama bana çok uzaklar sanki siz varsınız gelip burda konuşuyorum bana iyi geliyor . burasıda olmasa bunalıma falan girerim herhalde .:1hug:

:1shok: AAA daha dur seni istemeye gelecekler ....ne mutsuzlugu hayatıyım önemli noktalarından biri olcak .... düşün düşün heyecanlan ......delikafadulden:teselli:

:1shok: AAA daha dur seni istemeye gelecekler ....ne mutsuzlugu hayatıyım önemli noktalarından biri olcak .... düşün düşün heyecanlan ......delikafadulden:teselli:

aslında kardeşim kadar bana yakın olan 4 arkadaşım var . nişanlım var ama arada bir geliyorlar bana böyle .kafamçokkarıştı

di mi en heyecanlı zamanın olması lazım senin şimdi delikafadulden
ayy ne güzeldi 1 sene önce bende yaşadım senin yaşadıklarını

bana da oluyo bazen ağlıyorum ağıyorum evde tek başıma senağlama

ben geçen cumartesi çok kötü oldum kapattım telefonlarımı sahile inip kitap okudum . rahatladım biraz. senin ailen nerde oturuyor elifçiğim çokmu uzaktalar .

di mi en heyecanlı zamanın olması lazım senin şimdi delikafadulden
ayy ne güzeldi 1 sene önce bende yaşadım senin yaşadıklarını

evet ben şimdiden başladım gelinlik modellerine bakmaya
güzel modeller buldukça paylaşıcam sizlerle .

biliyorum nazlım sen sabah yoktum bütünnn suç hemşomda..:roflol::roflol::roflol:mezun olmak için mezarı bekliyor ma . sınıfta kalma roporu için yarım gün bekleyememiş ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben gönderdim ..a.s

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-12.html
ayrıca yumukum açıklaman süper olmuş ve çok dogru .....zehir miktardadır sözümünde kulagına küpe olduguna sevindim ....Şeniz

teşekkürler aebencim beğenmene sevindima.s.

herkese günaydın..günaydın elifcima.s.
erken kalktım bende bugün 8 de uyandım eşim izinli kızıma okul tatil.birlikte menderese gittiler halasına bende yalnız bir kahvaltı ettim geldim.yediklerim;

2 dilim çok tahıllı ekmek arası peynir domates tost
salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay...

günaydın ayşegülcüm sana da. nasılsın?
diyeti süper götürüyosun ya
akşam ne yağmur yağdı öyle ya sanki gök delindi.
ama bugün hava çok güzel ne sıcak ne soğuk

Back
X