Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın ayşegülcüm sana da. nasılsın?
diyeti süper götürüyosun ya
akşam ne yağmur yağdı öyle ya sanki gök delindi.
ama bugün hava çok güzel ne sıcak ne soğuk

evet canım ama aniden sıcak bastırmıştı normale döndük şükür biraz önce yine yğıyodu buraya.diyet şimdilik iyi gidiyo elifcim hergün böyle erken kalkabilsem aslında dah iyi gidecekte 10dan önce kalkamıyorum e kahvatıda geç oluyo öğünler azalınca metabolizmada ona göre çalışıyor bunada şükür tabikaydirigubbakcemile3

biliyorum nazlım sen sabah yoktum bütünnn suç hemşomda..:roflol::roflol::roflol:mezun olmak için mezarı bekliyor ma . sınıfta kalma roporu için yarım gün bekleyememiş ...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben gönderdim ..a.s

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasi-takimlarinin-analiz-raporlari-12.html
ayrıca yumukum açıklaman süper olmuş ve çok dogru .....zehir miktardadır sözümünde kulagına küpe olduguna sevindim ....Şeniz

:roflol::roflol::delphin:Şeniz

:1shok: AAA daha dur seni istemeye gelecekler ....ne mutsuzlugu hayatıyım önemli noktalarından biri olcak .... düşün düşün heyecanlan ......delikafadulden:teselli:

he bende katılıyorum bu fikre. dur hele tutulmadan kocamış ruhu gördüm sende nazlıcığım.
ben bile istemeye gelindiğim günü hatırlayıp heyecenlandım bakk

teşekkürler aebencim beğenmene sevindima.s.

senin açıklamana hayran benimkine sitemle bakıyor bak hele sennnn:oklava:

günaydınnnndelikafadulden günaydınnnnn:1rolleyes:
bu sabah 5. 5 te kalktım 2 saat yürüyüşümü yaptım. elma sirkemi içmeden tartılayım dedim o da neeee:1shok: tartı beni 2 kilo fazla gösteriyor.
gıcık oldum yaa.
bu kilo olamaz çünkü çok dikkat ediyorum. sanırım yürüyüşten dolayı su topladım.kötükedihüso
yinede niye böyle oldu anlayamadım aebenciğim sen bilirsin bir anlatsana bana-tatlicadiarzu-
oysaki yanlardada simitlerim bayağ azalmıştıdelikafadulden

kahvaltımda
1 dilim çavdar ekmeği 3 bardak çay
1 yumurta
hemşomun değimiyle söğüş
2 zeytin
çok az peynir yedim.
maydonoz eşliğinde:lepi:

birazdan ara öğün yapacağım. ya süt ya ayran olacak:smiley-cool:

günaydınlar
doram en zayıf halimiz mezarda olacak hee sırf kemik :roflol: :roflol: :roflol:
ama ben o kadar bekleyemeyeceğim (Allah bilir gerçi de yasakkelime)

iyice kafama koydum dün akşam bisikletimi de indirdim eve. kayınvalideme vermiştim. ama kullanamadan uyuyakalmışım o ayrı Çok üzgünüm çoook bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıyorum sengözlerimebaksanab

son zamanlarda hep kayınvalidemde yiyoruz yemeklerimizi. önceden sinir olurdum ohhh ne rahat delikafadulden işin kötü yanı çok yemek yapıyor. hem çeşit çok hem yağlı falan :1closedeyes: ama artık yemeklerimi hep kendim koyuyorum azıcık bu da iyi oldu :jeyyar:

dünkü menüm.
sabah 5 adet etiform (k-flakes almıştım ama soğan suyu içtiğim için vaktim kalmıyor yemek için)
aralarda 1 ayran 2 seferde
öğlen fırın köfte 2 adet (küçük değildi) + salata + 1 dilim ekmek
ara yoğurt
akşam az mercimek çorbası + az kuru fasulye + mercimek köftesi 4 adet :mymeka:

dün akşam yemekten önce soğanlı lahana suyumu içtim. midem doldu zaten. hemen doydum ama mercimek köftesine doyamadım kaydirigubbakcemile

bir de yemekten sonra dondurma 2 tatlı kaşığı kadar

Selam kızlarr dün arkadaşım bendeydi oyüzden giremedim
Şimdide kahvaltımı ettim doctora gidicem... Sonra görüşürüz kızlar.. öptüm epiciğinizi...

nasılsınız kızlar. bugün tatil ama biz halı yıkıycaz evde dünkü menümü yazayım ben

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
k.k kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 adet domates
1 adet salatalık
beyaz peynir

ara öğün
1 adet armut

akşam

1 tabak yeşil mercimek yemeği.

kolay gelsin nazlıcım
yeşil mercimek yemeğini ortaokuldayken bi arkadaşımda yemiştim,ondan başka da hiç yemedim
şimdi aklıma geldi:))

aeben hoşgeldin

günaydın fıstıklar sabah 1 bardak su ve 1 bardak ayran içtimfeci başım dönüyodu 7 de kalktığımda hemen tuzlu ayran yaptım sabah sabah ne ayranı demeyin diye açıklama yapayım dedim neyse 2 bardak sıvıdan sonra 64.1 çıktım demekki içmesem 500 gr az çıkıcaktım tühh bee neyse şilşlikler ve hafta sonu kaçamaklarından sıyrıldım sanırsam
neyse güzel bir kahvaltı ettim
peynirim salatam çayım 1 koca dilimekmeğimle güzel oldu
kitabın bana ait olan 1.kısmını okudum dün 2.kısma geçmedim kafam karışmasın hele bi veriim sonra 2.kısmı okurum

yalnız kafama takılan bişi var ekmek ne kadar beyazsa tam buğday ekmeğinden o kadar uzaklaşır yazıyo biyerde dünkocama aldırdım fırından basbaya beyaz yaa üzerine basa basa söölemiş tam buğday diye puff gıcık oldum kabuğu baya koyu renk ama napıcamı şaşırdım
ayrıca öğlen ve akşam öğününde ekmek önermiyo doğrumu anamışım

günaydınnnndelikafadulden günaydınnnnn:1rolleyes:
bu sabah 5. 5 te kalktım 2 saat yürüyüşümü yaptım. elma sirkemi içmeden tartılayım dedim o da neeee:1shok: tartı beni 2 kilo fazla gösteriyor.
gıcık oldum yaa.
bu kilo olamaz çünkü çok dikkat ediyorum. sanırım yürüyüşten dolayı su topladım.kötükedihüso
yinede niye böyle oldu anlayamadım aebenciğim sen bilirsin bir anlatsana bana-tatlicadiarzu-
oysaki yanlardada simitlerim bayağ azalmıştıdelikafadulden

kahvaltımda
1 dilim çavdar ekmeği 3 bardak çay
1 yumurta
hemşomun değimiyle söğüş
2 zeytin
çok az peynir yedim.
maydonoz eşliğinde:lepi:

birazdan ara öğün yapacağım. ya süt ya ayran olacak:smiley-cool:

hemşom bazan baskül bizi şaşırtıyor . ama sen bu iatikrarını koru mutlaka pes edecek ...... bak ben geçen hafta reglden kilom artınca eger dr. zorunlugum olmasaydı kesin bozardım nitekimda daha önceleri monti yaparken aynı durruma düşmüştüm 10 gün sonunda kilom artınca bende diyeti bırakıp husrana düşmüştüm bu sefer böyle olmadı . birazda mecburiyet durumundan diyeti bırakmadım . vee bu sbah itibariyle tekrar 66 kiloyum ..kaydirigubbakcemile5

menünde güzel olmuş canım afiyet olsun ..

nasılsınız kızlar. bugün tatil ama biz halı yıkıycaz evde dünkü menümü yazayım ben

sabah
k.k kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet salatalık

öğlen
1 adet domates
1 adet salatalık
beyaz peynir

ara öğün
1 adet armut

akşam

1 tabak yeşil mercimek yemeği.

afiyet olsun nazlım öylen kavaltıya talim etmişin demekki işte yiyecegin bişi çıkmamış ....:1rolleyes:

kolay gelsin nazlıcım
yeşil mercimek yemeğini ortaokuldayken bi arkadaşımda yemiştim,ondan başka da hiç yemedim
şimdi aklıma geldi:))

aeben hoşgeldin
Şeniz yeşilmercimegi ben çok severim bol soganlı ve naneli ...cokacimcoook

bi soru daha dondurma işini napıcaz
delikafadulden arada bir mehmetime ye ama sen yeme ...:1shok::roflol::roflol: nasıl olacaksa .. maytabım sen gerçekten monti yapmakmı istiyon kız . sen isteyince tıkır tıkır veriyorsun .:nazar:yasaklarada uyacanı pek tahmin edemiyorumda ..kaydirigubbakcemile3

bakım çok canınızın çektigi bişi olarsa bol yediginiz bir ögünün arkasına ekleyin ama miktarına dikkat edin hem kendinizi sıkmamış olursunuz .alkisalkisalkis

günaydın fıstıklar sabah 1 bardak su ve 1 bardak ayran içtimfeci başım dönüyodu 7 de kalktığımda hemen tuzlu ayran yaptım sabah sabah ne ayranı demeyin diye açıklama yapayım dedim neyse 2 bardak sıvıdan sonra 64.1 çıktım demekki içmesem 500 gr az çıkıcaktım tühh bee neyse şilşlikler ve hafta sonu kaçamaklarından sıyrıldım sanırsam
neyse güzel bir kahvaltı ettim
peynirim salatam çayım 1 koca dilimekmeğimle güzel oldu
kitabın bana ait olan 1.kısmını okudum dün 2.kısma geçmedim kafam karışmasın hele bi veriim sonra 2.kısmı okurum

yalnız kafama takılan bişi var ekmek ne kadar beyazsa tam buğday ekmeğinden o kadar uzaklaşır yazıyo biyerde dünkocama aldırdım fırından basbaya beyaz yaa üzerine basa basa söölemiş tam buğday diye puff gıcık oldum kabuğu baya koyu renk ama napıcamı şaşırdım
ayrıca öğlen ve akşam öğününde ekmek önermiyo doğrumu anamışım
evet dogru anlamışın maytabım .... 1. etepta önermiyor ...ekmegi ..

tam bugday tam esmerde olmuyor ama genede rengi koyu ....

sabah kavaltında güzel olmuş afiyet olsun yanlız 1 dilim ekmekle doyyomusunuz ya ben doymuyorum . ve sbah kavaltısında bol ekmek öneriliyor ki gün boyu tok kalınması için çünki bagırsaklar dolu oldugu için toktuttuyor .kaydirigubbakcemile5

nazlım haı yıkıycakmış kolay gelsin ...........

paylaşım alanına püskütüm haklı olarak bütün takımlara sitem etmiş .kızlar ..bizim için emekleri çokkkkk.... her hafta hiçbir mecburiyeti olmamasına ragmen bir sürü liste analiz vs hazırlıyor ....
ve bunların yarışmacılar tarafından okunmadıgı kayle bile alınmadıgından bahsedilmiş ....biliyorum bunları yazdıgım için belki bana kızıyorsunuz ama .püsküüte saygımdan dolayı sizlere iletmek istedim ...

kızlar selam
yazamadım bugün kusura bakmayın:utangac:

yumukcum tebrikler tatlımm süpersin

elsecim volkan konağa bayılırım hemşerim sayılır o yüzden ayrı bir sevgim de vardır kendisine geçen sene bende konserine gitmiştim horon tepmiştik ne güzel olmuştu ya bu sene inşallah yine gelir yine gideriz
dün arkadaşım aradı beni de o da çok sever bornovada konseri var hemde 2 gün diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o da gidecekti bakalım
sende mi bornovada oturuyorsun ben sürekli olarak geliyorum bizim merkez orada :)

delikafadulden arada bir mehmetime ye ama sen yeme ...:1shok::roflol::roflol: nasıl olacaksa .. maytabım sen gerçekten monti yapmakmı istiyon kız . sen isteyince tıkır tıkır veriyorsun .:nazar:yasaklarada uyacanı pek tahmin edemiyorumda ..kaydirigubbakcemile3

bakım çok canınızın çektigi bişi olarsa bol yediginiz bir ögünün arkasına ekleyin ama miktarına dikkat edin hem kendinizi sıkmamış olursunuz .alkisalkisalkis
daha bana soruyonmu bacım
ben aylarca 60 da takılıp kaldığımı biliyorum sen tıkır tıkır diyon
ben hedef koydum kendime okullar kapanana kadar 60ın altını görmem gerek öle yada böle
görümcem geldiğinde fazlalık olarak sadece kucağımdaki olsun istiyorum
ve bu monti amca tam bana göre aklıma yattı
şekeri unu patatesi hayatımdan çıkarmak çokta zor değil
çayımdaki şekeri reçeli pilavı makarnayı çıkardım bile
arada çok küçük kaçamaklar yapabilirm onlarda metabolizmayı şaşırtmaktan öteye gitmez canımmerak etme yeterki bu kilolara veda adayim
hem ben hamilelikten önce bu tip besleniyordum yani SAĞLIKLI BESLENME
yerimseniben

dondurmasız bi hayat düşünülemez :roflol:
sabah kahvaltı yerine bile yiyebilirim ben dondurmayı cokacimcoook :icecream: :icecream:
AYNEN CANIM belki lıhgt dondurma olabilir içeriğine bakmak lazım ondada şeker varmı
evet dogru anlamışın maytabım .... 1. etepta önermiyor ...ekmegi ..

tam bugday tam esmerde olmuyor ama genede rengi koyu ....

sabah kavaltında güzel olmuş afiyet olsun yanlız 1 dilim ekmekle doyyomusunuz ya ben doymuyorum . ve sbah kavaltısında bol ekmek öneriliyor ki gün boyu tok kalınması için çünki bagırsaklar dolu oldugu için toktuttuyor .kaydirigubbakcemile5
bizim fırından aldığımız tam buğday trabzon ekmeği varya kocaman yuvarlak onun tipinde dilimletip alıyoruz onun orta parçası yani kallavi bi parça yedim içinin bi kısmını memoşa yedirdim ama 1 dilim dediğimkoca bir dilimdi şekercim

heyyyttt 6. takım kızlarııı neredesiniz siz yaaaa gözükmüyorsunuz hiççç

düşündüm taşındım şu şişlikten prinç lapası ile kurtulmaya karar verdim :delphin:
hadi bakalım göreyim kendimi :roflol:

Back
X