- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Tünaydınnn...Tünaydin
Sağlıkli gececek guzel bir haftamiz olsun
Nasılsınız güzel kadınlar![]()
Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydınnn...Tünaydin
Sağlıkli gececek guzel bir haftamiz olsun
Nasılsınız güzel kadınlar![]()
Ipimi atliyacaksiniz okadarIyyiim canım 1000 yapalim mi dun yapamadım cok zorlamayalim :)
Az sonra yapacağım aksam is cok olabilir :)
Leslie baci mi eva baci miSen hiç spor yaptınmı![]()
Takımı bilemem ama temizlenmesi gereken bazı yerler tümden temizlenmis ona pek sevindim![]()
Ipsiz atlıyoruz da kopacak memem yok ki kopsunIpimi atliyacaksiniz okadaranam memeler yerinden kopar yapmayın etmeyin
![]()
ipsiz atılıyorlarmışIpimi atliyacaksiniz okadaranam memeler yerinden kopar yapmayın etmeyin
![]()
Sporcu sütyeni diye bişey yapmışlarIpimi atliyacaksiniz okadaranam memeler yerinden kopar yapmayın etmeyin
![]()
Yapabiliyorsan eva yap derim. Yok zorlarsa lesileLeslie baci mi eva baci mi
Hangisi yaptım pampa sana soruyom nasıl başlayım![]()
Sagol canikomAfiyet olsun
Dogum günün kutlu olsun nice mutlu senelere![]()
Bende baya varIpsiz atlıyoruz da kopacak memem yok ki kopsun![]()
Sagol tatlimmmmGeçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canım
Ne yapcan?![]()
Sende atla.ipsiz atılıyorlarmış![]()
Sagol baskanimAfiyet olsun canım
Iyki doğdun nice mutlu senelere![]()
Cocuk emzirmeyince birde zayiflayinca baya kucuk kucuk takiliyor benimkilerBende baya var![]()
Cocuk emzirmeyince birde zayiflayinca baya kucuk kucuk takiliyor benimkiler![]()
Ben emzirmeden öncede vardı.Cocuk emzirmeyince birde zayiflayinca baya kucuk kucuk takiliyor benimkiler![]()
AbooooBen emzirmeden öncede vardı.Neyse
![]()
İnşaAllah çikom teşekkür ederimSelam canım hoşgeldinHayırlı olsun yeni başlanğıcın
çoğu ödemdir zaten çabucak gider.
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuyaGünaydın kızlarçok fazla geçmiş yapamadim küçük kızım gece hastalandı apar topar hastaneye götürdük hastane sonrası eve döndük şimdi şükür iyi bende 2/3 saatlik uyku ile duruyorum
![]()
Varlığı bir derttt yokluğu yaraBen emzirmeden öncede vardı.Neyse
![]()
İsmin çok kısalmış o ne öyle dümdük filizAboooo
Ben sevmiyorum . Sevmediğim herşeyide vermiş Rabbul AleminİnşaAllah çikom teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Biz de hastalıklarla boğuşuyoruz 10 gündür oğlumla eşim hastalandı daha sonra ben. Yavaş yavsş toparlanıyoruz. Ama en kötüsü miniklerin hastalaması. Allah acil şifa versin kuzuya
Varlığı bir derttt yokluğu yara![]()