Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben isterim yuzde 1bucuk siz gelirsiniz 200gramE Elif_Eylul kaptanım sen bizden yüzde kaç istiyorsun? Kuralların nelerdir ?
Evet ekmegimi duzgun yicem. Ozge bezirci emzirenler ve hamileler gunde 4 dilim yesin demisti ben yemedimAfiyet olsun canım
Yarim omlet neyaa tam yeseydin ya ekmekte yok zaten sonra acıkıyosun
Hayirli yolculuklar canımSelam kizlar yarın Eskisehire düğüne gidicem zabahtan yola cikicaz internet paketi bitti sayılır gelemezsem merak edip müge anliya felan haber vermeyin diye şey ettiydim![]()
Iki dilim ekmek yeter bence oda kahvaltı da akşami karbonhidratsiz geçirmek kilo vermryi hızlandırıyor sankiEvet ekmegimi duzgun yicem. Ozge bezirci emzirenler ve hamileler gunde 4 dilim yesin demisti ben yemedim
Teşekkür ederim canım arkadaşımHayirli yolculuklar canım
Menümü yazmıştım. Ben ödül yapmiyorum şekersiz beslenmeye devam. Ama sporum eksik işte..Poni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44
North River @minik kalp0753
Amine Busra @bluegreeneyes
Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.
Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn.
6. Takımın çiçekleri.
![]()
Ekmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodumIki dilim ekmek yeter bence oda kahvaltı da akşami karbonhidratsiz geçirmek kilo vermryi hızlandırıyor sanki
Bulgur pilavı yulaf ezmesi daha doğru bı karbonhidrat ekmek yerine onlar olsaEkmek disinda hic bir sekilde karbon ve şeker yok ama. Normalde 2 dilim demiş ama emzirenler arttirabilir demiş. 4 dilim yiyemem zaten ama ben hiç yemiyodum
Sagol kaptanimTebrikler çiçeğim.![]()
Sirbistana gene yenildik yaPoni Bon @Elisa83 @sena zeynep @Tutku44
North River @minik kalp0753
Amine Busra @bluegreeneyes
Çiçeklerim bugün ödüller yapildi mi? Durumlar nedir.? Yarın itibari ile kampımız başlıyor.
Herkes cuma hedefini yazsın lütfen. %1,5 bekliyorum herkesten. Sağlıkla verelim. Bol su içmeyi unutmayın.
Size güveniyorum. Milli maç ruhu istiyorum. Herkes son grama kadar mücadele edecek miiiiiiiiiii? Yarış başlasınnnnn.
6. Takımın çiçekleri.
![]()
Çok çok üzgünüm. Boş Kova iç delirtti beni. Azcik şansımiz olsa 3-0 yenerdik. Nasip değilmiş.Sirbistana gene yenildik ya![]()
Aynen canimÇok çok üzgünüm. Boş Kova iç delirtti beni. Azcik şansımiz olsa 3-0 yenerdik. Nasip değilmiş.
O gunleride gorucez inşallahNorth River senin kiloyu listeye yazarken 60.8 yazmisim
Paylastiktan sonra kontrol edeyim dedim iyi ki kontrol etmişim![]()
Afiyet olsun Cnm Allah'tan gün içinde az yemişsinMenu
Sabah(12:00)
1 avuc ici kadar peynirli pankek
1 buyuk domates
Cay
Aksam(16:00)
1 el kadar tavuk gogus
3yk sosuz makarna
Tekrar aksam kardesim zorla yedirdi valla illa cagirdi (21:00)
1 kepce tarhana corbasi
1/2 kaseden az asure
Su: 2lt E Elif_EylulZipzip-
Cordelia
Kardeşin sporda yaptırsın azcik.Menu
Sabah(12:00)
1 avuc ici kadar peynirli pankek
1 buyuk domates
Cay
Aksam(16:00)
1 el kadar tavuk gogus
3yk sosuz makarna
Tekrar aksam kardesim zorla yedirdi valla illa cagirdi (21:00)
1 kepce tarhana corbasi
1/2 kaseden az asure
Su: 2lt E Elif_EylulZipzip-
Cordelia