- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Kız sayım varÇay içeyrum gel içek
Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sayım varÇay içeyrum gel içek
Tatlım ben hiç birşey anlamadım. Açıklar mısın . Nasıl oluyor kelebek çiçek karıştırmışsın
dediklerinizden cok emojilerinizden korktum![]()
OhaSemeride yemiş olabilirimSorma bu yaz homili girlak geçti valla tek temenim okulun benide düzene sokması
Teşekkür ederim canımÇiçeklere değilki o dil sana
Eferim
Boyumamı şey etdin...
Afiyet olsun canım
Ben olsam gitmem
Geçmiş olsun canım
Burnuma kötü kokular geliyor
Ne tartılar gördük![]()
Kısmetse yarın görürem inşallahTeşekkür ederim canım
Bende gibi gormemissindir sen![]()
Konu yemek oluncaOhaonudamı yedin. Şey pardon
![]()
Ben bugün ucundan gordumde ondan diyorumKısmetse yarın görürem inşallah![]()
bende geciyorum eve es kisisi umarim demlenistir .. once kizimi yikicam sonra kendim sonra cayÇay içeyrum gel içek
Pisikolejini hiç iyi görmedin senin napsak kırmızı odayami alsak seni merveemAmannn gül gitsinsinirlerim bozuldu gülme krizine girdim
![]()
Ahahahha valla hiç fena olmaz alırım bir manolya hanımPisikolejini hiç iyi görmedin senin napsak kırmızı odayami alsak seni merveem![]()
Bende an itibariyle çay içip kızımı doyuruyorum sonra ütü sonra eşcazima sofra çay sonra da yatışbende geciyorum eve es kisisi umarim demlenistir .. once kizimi yikicam sonra kendim sonra cay![]()
Ben dinlemeye hazırim ya sen anlatmaya hazirmisinAhahahha valla hiç fena olmaz alırım bir manolya hanımyakında huni takip gezicem
Ben erkek olarak doğmam lazımmış bir insan hiç mi ev işlerinin birini sevmezBende an itibariyle çay içip kızımı doyuruyorum sonra ütü sonra eşcazima sofra çay sonra da yatış![]()
İpin ucunu bulabilsem hazirim derdimde bu hale nerden nasıl geldim bilmemBen dinlemeye hazırim ya sen anlatmaya hazirmisin![]()
Bebeğim korona pandemi hepimizi yıktı geçti ama artık silkelrnme ve kendimizi en iyi en mutlu hissettiğimiz beden için çaba gosterme zamanı..Sadece diyete zayıflamaya ve istediğin kiloys inince alacağın cicilere odaklan gerisi tefarruattir artıkİpin ucunu bulabilsem hazirim derdimde bu hale nerden nasıl geldim bilmem![]()
Bende Bihter olarak yada Firdevs olarak doğup bı katyamin olması lazımmışBen erkek olarak doğmam lazımmış bir insan hiç mi ev işlerinin birini sevmezvallahi çin iskencesi geliyor hepsi
Su dolabı yıllardır yenilicem valla bu sene yenileyeyim artık ya bir iğne alamıyorum kilo verince para harcicam giyim kuşama diyeBebeğim korona pandemi hepimizi yıktı geçti ama artık silkelrnme ve kendimizi en iyi en mutlu hissettiğimiz beden için çaba gosterme zamanı..Sadece diyete zayıflamaya ve istediğin kiloys inince alacağın cicilere odaklan gerisi tefarruattir artık![]()
Bak o daha süpermiş sadece kızlarımla geçireceğim bir vakit dilimiBende Bihter olarak yada Firdevs olarak doğup bı katyamin olması lazımmıştek derdimin akşam yemeğinde hangi kıyafeti giysem diye düşünmek istiyorum artık
![]()