Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler kaptanım 💞

Yemekten sonra içtim hepsini 😄
Ekmeğimle uğraşma poni :sinirli: belki ilerleyen zamanlarda canım olmuyor işte . Kilo veremediğim zaman azaltmayı düşünüyorum. 🙈 Bana kalsa 6 7 tane yerim😆 sınır 3 diye 3 tane yiyorum bir sorumluluk var yani ondan 😬
Gözüme çok batıyor senin üçer üçer ekmeklerin 🤣

9 00
3 dilim tb ekmek, 1 kırmızı biber tosta yapılmış , 2 tahta kaşık menemen, 5 yeşil zeytin 3 bardak siyah çay
13 30
1 tabak Tavuk gögsülü Sebze yemeği 1 kase yoğurt
19 :00 dan sonra
Yine 1 tabak tavuk göğsünü sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 bardak siyah çay 1 Türk kahvesi
3 lt su
Spor yapılıyor .....
E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım 💕
Iyi aksamlar kizlar
10:00 2 si bir arada sekersiz
12:00 2 etimek peynir domates 5 ad. Zeytin haslanmis yumurta
15:00 etimek biraz cikolata
20:00 2 kasik bulgur 150gr. Tavuk pirzola
(Cok acimm) 😢🤣🤣
Birazdan kahve icerim
Öle 😊😊
Afiyet olsun canım 💕
Etimek biraz cikolata nasil yani 2karemi 1paketmi🙈
Tavuk ve bulgurun yanına salata ve yogurt olsaydi acikmazdin

Iyi aksamlar kizlar
(Cok acimm) 😢🤣🤣
Birazdan kahve icerim
Öle 😊😊
Biraz cikolata derken canm 🤔 aksam yogurt ve salata eklesen iyi olurmuş canim bi de 1 saat kadar erkene çekemez misin?

Gözüme çok batıyor senin üçer üçer ekmeklerin 🤣
Kıskanma canım , sende ye seninde olsun 😅
Şaka bir yana da gerçekten elimden gelen şuan bu yapamam mı tabi yaparım ama şuan yapmak istemiyorum. 😬
Biraz cikolata derken canm 🤔 aksam yogurt ve salata eklesen iyi olurmuş canim bi de 1 saat kadar erkene çekemez misin?
Kız poni maşallah ın var bu zamana kadar nasıl kilo veremedin sen 🤔ben şok yani. Çok iyi hiç birşeyde gözünden kaçmıyor maşaallah 👀

Iyi aksamlar kizlar
(Cok acimm) 😢🤣🤣
Birazdan kahve icerim
Öle 😊😊
Afiyet olsun canim suyu gunde en az 2 lt icmeye calis 🤗

Kıskanma canım , sende ye seninde olsun 😅
Şaka bir yana da gerçekten elimden gelen şuan bu yapamam mı tabi yaparım ama şuan yapmak istemiyorum. 😬

Kız poni maşallah ın var bu zamana kadar nasıl kilo veremedin sen 🤔ben şok yani. Çok iyi hiç birşeyde gözünden kaçmıyor maşaallah 👀
Aman kaşarlandik iyice burda 6 sene oldu 🤣🤣

Kızların kaç yaşında canım ufakligim benimde çok uyanıyor

Yap canım yap ifşa et beni 😆yoksa ben durduramicam kendimi

Döndüm valla baharım yarın alırım bu terliğini rekor bir şekilde kilo alarak döndüm çünkü 😢
Kızlarım büyük 4 digeri 1.5 yasinda canim

Bende uçuş uçuş beyaz elbise kot mont alicam ustune 😍Herşeyin vakti saati varmış demmrkki dolabı yenileme zamanı bu donemmis diye dusun hedefine odaklan cnm
Hedefe tam gaz odaklanmış bulunmaktayım yarın gidip 38 beden bir kıyafet Alicam ve içine girene kadar durmak yok 💪
Bir silkelen canm. Bende bugün işler güçler alısveris kuaför filan yoğun bi gündü yarın tempo başlıyor benm :silah:
Silkelenme çabalarının içine girdim canım
Aman kaşarlandik iyice burda 6 sene oldu 🤣🤣
Demirbaşı olduk neredeyse buraların valla geldiğim de bekâr bir universite öğrencisiydim şimdi evli 2 çocuklu yaş kemale eriyor iyicene 😂😂

Back
X