Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar:1hug:.Neler yaptınız bakalım bakalım ben yokkenne?Bizim nette sorun var,tam girdik derken kesiliyor gıcık şey işte...
Bugün biraz iyi gibi bu seferde çocuklardan fırsat bulamadım.Amma kaynatmışız hepsini okuyamadım ama sanırım herkesi bayağı bir azimli gördüm..:lepi:.
Böyle giderse cumaya bayağı bir hafif gelecek sanırım burası.....
Darısı benim başıma...:dance:

heyyyttt 6. takım kızlarııı neredesiniz siz yaaaa gözükmüyorsunuz hiççç

düşündüm taşındım şu şişlikten prinç lapası ile kurtulmaya karar verdim :delphin:
hadi bakalım göreyim kendimi :roflol:
kolay gelsin özgem ......sende istemişin roporlarını . :1hug:takım olarak ne karar alınır bilmem ama ben bireysel bildirdim ...kaydirigubbakcemile2
Selam kızlar:1hug:.Neler yaptınız bakalım bakalım ben yokkenne?Bizim nette sorun var,tam girdik derken kesiliyor gıcık şey işte...
Bugün biraz iyi gibi bu seferde çocuklardan fırsat bulamadım.Amma kaynatmışız hepsini okuyamadım ama sanırım herkesi bayağı bir azimli gördüm..:lepi:.
Böyle giderse cumaya bayağı bir hafif gelecek sanırım burası.....
Darısı benim başıma...:dance:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah hemşom .....:içelim:

ben geldim kimse yok
dışarı çıktık bugün avm ye döner servis söledim kendime pilav yerine bol salata ve yoğurt istedim lavaşla pattis kızartmasıda geldi onları yemedim tabi kocama verdim tadına bilem bakmadıum vallahada canım istedimi hayır sanırım aklım başıma geliyo:))))) yanındada ayran içtim güzel hafif bir menü oldu
7 de geldik eve otururkende geleneksel leblebi kayısı kurusu ikilisini yedik kaynanama da verdim nası gülüyo dalga geçiyo aklı sıra oğluda dedi hani leblebiyle üzüm varya onun gibi hatta daha güzeli:1closedeyes:
koçum benim beee dedim kim tutar seni içimden tabi

PÜSKÜÜÜTTEN ALINTI

oburcum.. Takım olarak yapmanız gereken bir şey var.. ve bunu duyurmuştum.. Linki veriyorum.. Mesajın alt bölümünde, uyarılar bölümüne göz atın lütfen.. Kaptanınız sanırım konuyla ilgilenecek olmalı...

"Sayfaya baktım bizden hiçbir haber yok" demişsin.. Sanırım analiz sayfasına baktın.. Oysa haftalık haberleri takip edebileceğin yer burası:

http://www.kadinlarkulubu.com/6870488-mesaj37.html

Bu başlıkta hem biten etapta kimlerin nasıl bir başarı kazandığını öğrenebilir, hem de mezun olan varsa onların karnelerini inceleme olanağı elde edebilirsin..

Aslında benim mantığıma göre BÜTÜN YARIŞMACILARIN bu mesajı okumak için zamanlarından 2-3 dakikayı feda etmeleri gerekiyor.. O da haftada bir kere.. Ha yok bu fedakarlık zor geliyorsa, yarışma dışında laylaylom zayıflanacak bir sürü ortam var KK da.. Bu yarışmayı ayrı kılan da benim ısrarlı disiplin çabalarım..

Lütfen bu konuya haftada bir göz atmayı alışkanlık haline getirin.. En azından ben hala yazıyorken.. tası tarağı toplayıp gittiğimde zaten okunacaj bir şey de kalmayacak..

Aslında bu mesajı (Bu hafta neler oldu?) her etap sonrasında takımlar okusun diye yazıyorum ama biliyorum ki ve tecrübeler gösteriyor ki; herkes okumuyor.. Ben de henüz düzenle götürme ısrarımdan vazgeçmiyorum..

Lütfen mesajı inceleyin..

1. Not: Bir de bu mesajı niye yazdığımı açıklayayım.. 3. takıma da size yaptığım gibi hatırlatma yapmıştım.. Sonra da onların başlıklarına girip inceledim.. Allah için analizden bahseden bir kişi bile yoktu.. O zaman dedim benim de uğraşmam aptallık olur.. Ve ne oldu.. 3. takım "analizi bir daha yapılmayacak olan takım" oldu.. Buna bir tepki geldi mi? Hayır.

Sizin takım mesajlarınıza da aynı amaçla baktığımda, senin bu konuyla ilgilendiğini görmem yeterliydi ikinci uyarıyı yapmam için..

2. Not: Size yazdığım bu mesajı aslında her yarışmacı okumalı diye düşündüğümden paylaşım alanına da ekleyeceğim. Tabii paylaşım alanına girip merak edenler için

[ı]hay aklımla bin yaşayayım.. Çözdüm problemi.. :teytey:

Kimse beni anlamak zorunda değil.. Ben de kimseye anlayış göstermek zorunda değilim.. Benim doğrumla, başkasının doğrusu örtüşmek zorunda değil.. Ama gerekmediği halde bi'şeyler için mesai harcıyorsam demek ki bu noktada, benim için bir sorun başlıyor..

Bugüne kadar yaptığım bütün düzenli işleri bugün itibariyle bırakıyorum.. :sm_cool:

herhangi biri / herhangi bir takım benden bir şey isterse, paylaşım alanına yazar.. Ben de o zaman yaparım..

- mezun oldum, karnemin hazırlanmasını istiyorum.
- takım kaptanı olarak analizimizi istiyorum.
- bireysel olarak analiz istiyorum
- x tablosunu görmek istiyorum
- Şunu istiyorum
- bunu istiyorum

düzen, disiplin bugün itibariyle benim açımdan sona ermiştir.

Herkes dağılabilir.. Başta da ben.. :lepi:[/ı]

evet kızlar her ay analızının yapılmasını ısteyenler bıldırsın bende bunları pÜskÜÜte bıldıreyım.

selam hatunlarrr

adana yolcunuz geldii:=))) bliyorsunuz okulla adanaya gideceiktim gittim ve geldim sonundasırnaşık şey allahım bu kadar sıcak bir şehir ben daha görmedim,askılı buluz bile fazla geliyor insana,bol bol gezdik eglendik seminerden çok tatil gibi oldu bizim için tam sınav öncesialkisalkisalkis

sizlerde ne var ne yok?? inşallah herşey yolundadır şimdi yavaş yavaş okuyabildigim kadarıyla geçmişe gömüleyimmm

kızlar ben adanada çok fazla kebap yedim gitmişken bütün yöresel yemeklerinden tatlılarından yedirdiler, bu hafta takımdan çıkmazsam - vericem isterseniz yani uygunsa bir 15 gün kadar izin alayım ?? izinli diye yazılabiliyor mu???

aminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim yeni iş kapıları açsın bizlereee inaşallahhhh
nurhayat else ve bana ilerde bebiş nasip etsinn
nazlıma sevdiğine kavuşmayı nasip etsin
dorayla aebene hayırlı evlatlar sağlık bol kazanç nasip etsin
asime hayırlı iş ev huzur nasip etsin
refe bol para nasip etsin de evinin kredisini bir an önce ödesin
ceyline okulda başarı abisinin hayırlısıyla dönmesini bide özel arkadaşıyla mutluluklar nasip etsin
kütoma huzur mutluluk nasip etsin inşalllllaaaahhhhhh
unuttuğum varmı yaw

canım benim yaa ne kadar da güzel şeyler yazmışsın,Allahım sana da tez zaman da şeker mi şeker hayırlı bir bebiş nasib etsin inşallahhhhhha.s.:1hug:

Alıntı:
ozgekrd kullanıcısından alıntı Mesajı göster
aminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah
ceyline okulda başarı abisinin hayırlısıyla dönmesini bide özel arkadaşıyla mutluluklar nasip etsin
unuttuğum varmı yaw

yok:dilcikar:

günaydın kızlar
sabah menüm
1 yumurta
domates
yoğurt
1 dilim ekmek
bugün az çeşitli oldu ama bu saat oldu acıkmadım daha

Alıntı:
ozgekrd kullanıcısından alıntı Mesajı göster
aminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah
unuttuğum varmı yaw

yok:dilcikar:

Allah mehtap'a eşiyle çocuklarıyla uzuuun mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kızlar
sabah menüm
1 yumurta
domates
yoğurt
1 dilim ekmek
bugün az çeşitli oldu ama bu saat oldu acıkmadım daha

:1shok::1shok: hatuna bak montiyi sıkı tutmuş peyniri kesmişyerinede yogurdu otuttdurmuş .. sen bu işi kıvırdun maytabım .. :nazar:

kızlar ben profil ihlalinden ceza almışım ama neden aldığımı bilmiyorum :( oy çok moralim bozuldu
:1shok:o ne bebişim ......
evet kızlar her ay analızının yapılmasını ısteyenler bıldırsın bende bunları pÜskÜÜte bıldıreyım.
Şeniz:1hug:ben ta ögün bildirdim kaptanım .....:1hug:
selam hatunlarrr

adana yolcunuz geldii:=))) bliyorsunuz okulla adanaya gideceiktim gittim ve geldim sonundasırnaşık şey allahım bu kadar sıcak bir şehir ben daha görmedim,askılı buluz bile fazla geliyor insana,bol bol gezdik eglendik seminerden çok tatil gibi oldu bizim için tam sınav öncesialkisalkisalkis

sizlerde ne var ne yok?? inşallah herşey yolundadır şimdi yavaş yavaş okuyabildigim kadarıyla geçmişe gömüleyimmm

hoş geldin ceylinim eger izin alacaksan aldıgın kiloyu tabi aldıysan eklemeyelim ...

canım benim yaa ne kadar da güzel şeyler yazmışsın,Allahım sana da tez zaman da şeker mi şeker hayırlı bir bebiş nasib etsin inşallahhhhhha.s.:1hug:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben geldim kimse yok
dışarı çıktık bugün avm ye döner servis söledim kendime pilav yerine bol salata ve yoğurt istedim lavaşla pattis kızartmasıda geldi onları yemedim tabi kocama verdim tadına bilem bakmadıum vallahada canım istedimi hayır sanırım aklım başıma geliyo:))))) yanındada ayran içtim güzel hafif bir menü oldu
7 de geldik eve otururkende geleneksel leblebi kayısı kurusu ikilisini yedik kaynanama da verdim nası gülüyo dalga geçiyo aklı sıra oğluda dedi hani leblebiyle üzüm varya onun gibi hatta daha güzeli:1closedeyes:
koçum benim beee dedim kim tutar seni içimden tabi
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışı çoktan hak ettin maytabım ....:içelim:
Allah mehtap'a eşiyle çocuklarıyla uzuuun mutlu,huzurlu bir ömür nasip etsin :Saruboceq:

:1shok::1shok: hatuna bak montiyi sıkı tutmuş peyniri kesmişyerinede yogurdu otuttdurmuş .. sen bu işi kıvırdun maytabım .. :nazar:
:sm_cool:senden bunları duymak ne güzel
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkışı çoktan hak ettin maytabım ....:içelim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X