- 22 Ocak 2013
- 41.699
- 210.617
- 798
Merhaba canım. Nasılsın?Tebrikler kızlar iyi aksamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Nasılsın?Tebrikler kızlar iyi aksamlar
Zaten e ile başlamıyorlar mi?Bizim ögrtmn hizlı çıkti bugun e harfini vermis![]()
Dur kız daha yeni başladı.Slm.herkese kızlar okula yeni başladık 1.sinif olduk çok zormuş şimdiden bu hafta alıyor beni benden sizler nasılsınız
Eskiden el yaziydi e ileydi simdi düz yazi sanirim A galibaZaten e ile başlamıyorlar mi?
Yoo bu yıl mı değişti. Hala e elakinEskiden el yaziydi e ileydi simdi düz yazi sanirim A galiba![]()
Nebilim valla ben öyle saniyorumYoo bu yıl mı değişti. Hala e elakin
Şanssız kuzular. El yazısı diye uğraştırdilae çocukları.Nebilim valla ben öyle saniyorum![]()
![]()
olmayabilirde 2cocukta elyaziydi simdi düz yazi yazamiyolar
Cok sopa yedi benim kiz bendenŞanssız kuzular. El yazısı diye uğraştırdilae çocukları.![]()
Yaa ikidir çuvalliyorum ya senin üzerinden benBen mezunum yapamam da kalbim sizinle![]()
Baştan sana kötü davrandım . Hemen unuturmuş kendisine yapılan kötülükleriKiz naptınızki![]()
Aynen öyleyim hırçın ve sakinNormalde süründürmek isterdim ama çok yufka yüreklisin![]()
Canım
Bende evde yürüyeceğim. Sular yok. Spor yapmayayım. Terlerim.Canım
Senin için yürüyüşe çıktım yürüyorum. Yarın sizi bitirmek için![]()
Allah kolaylıklar versin o zaman . Kolay gelsin susuzlukta kötüBende evde yürüyeceğim. Sular yok. Spor yapmayayım. Terlerim.![]()
Kelebekler puffffKelebekler ne alemdesiniz, yarın için % 1.5 geliyor mu ?
Basliyolarda en azindan bu ilk hafta çizgi calismasi olsa daha iyi olurdu.Zaten e ile başlamıyorlar mi?
Kelebekler tersine tırtıla dönüştüKelebekler ne alemdesiniz, yarın için % 1.5 geliyor mu ?