Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

len irezil kapıdamı bekliyodun :)))))
nan ösge geçen verdiğim herkese verebiliyorum bugün gene repi anam sana verilmiyo büyülümüsün tılsımlımısın nesin sen ya:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

eferim naslııııııııııımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis,
kız burdaki kız 3 kilo verdi ama ben yerimdeyim bakalım devam ediyorum...

tabiki şişmanım hetırlamaz olurmuyuz ..... her aman yerin var canım aramizda .. evlilk nasıl gidiyor bu arada .....a.s.

...:jeyyar:

tşk. ederim hatırlanmak çok güzel... evlilik çok şükür iyi gidiyor, Allah herkese mutluluk versin.. ve isteyenede sağlıklı bir şekilde zayıflamayı nasip etsin.sevgiler.

benimde sürekli içim eziliyo açlıktan 2-3 gündür anlamıyorum
sabah aç uyanıyorum ya kaydirigubbakcemile3
yemesem neyse :utangac: :roflol: :roflol:

hele ben bugün doymak bilmiyorum regl olucam onun etkisi var büyük bir ihtimalle.

kızlar bir şey söylemek istiyorum ben beni bu hafta listeden çıkarırmısınız??
izinli sayılmak istiyorum da ben :utangaç:
haftaya dahil edersiniz benim metobolizma biraz kafayı yedi de bir ayar çekeyim kerataya :delphin:
birde cumartesi bana yine izmir yolları gözüktü :delphin: onun stresi de var bende oyy sıkıloyurrmmmm

kızlar bir şey söylemek istiyorum ben beni bu hafta listeden çıkarırmısınız??
Izinli sayılmak istiyorum da ben :utangaç:
Haftaya dahil edersiniz benim metobolizma biraz kafayı yedi de bir ayar çekeyim kerataya :delphin:
Birde cumartesi bana yine izmir yolları gözüktü :delphin: Onun stresi de var bende oyy sıkıloyurrmmmm

tamam canım seni izinli sayarız 1 hafta aynı kiloda yazarız seni.

kızlar selam bende geçerken ugrayanlardanım bende diyetteyim.kendi çabamla 8 kilo verdim 6daha var sizleri okuyorum iki gündür motivasyon süper hepinizi tebrik ediyorum kolay diyetler

zram76.jpg

Back
X