Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar.
diyetim iyi yürüyüşümde bi okadar iyi. su içmemde iyi. ama bu gün moralim bozuk. müğede çıkan çocuk ölü bulunduya içim acıdı gerçektendeÇok üzgünüm çoook

slm kızlar.
Diyetim iyi yürüyüşümde bi okadar iyi. Su içmemde iyi. Ama bu gün moralim bozuk. Müğede çıkan çocuk ölü bulunduya içim acıdı gerçektendeçok üzgünüm çoook

allah rahmet eylesin doracığım mekanı cennet olur inşallah

Nasılsın elıfÇıĞım kalp kalbe karŞıymıŞ bende tam elıf bugÜn uĞramadı yazmıŞtım. Nasılsın

iyi insanım lafımın üzerine gelmişim :roflol:
iyiyim nazlıcım napıyım valla sıkıldım çok :delphin:
sen napıyosun??

bende iyiyim benim öğlene kadar çok çabuk geçti dışarı çıktım malzeme almaya. şimdi yine bilgisayarın başına geçtim. bana lazer kesim yaptırdılar. sağolsunlar arkadaşlar hiç ölçü almamışlar malzemeler yanlış olmuş. sakalımız yokki lafımız dinlensin ben dedim parçayı yapan arkadaş iizndeydi o gelsin baksın sonra kestirelim dedim. şimdi uğraşacaklar.delikafadulden

Bu 5 i 1 yerde çay :) Aynen bende de sivilceler çıktı iştahımı açtı hiç ama hiç kilo vermedim kızlar o topiğede yazdım genelde menun kalan da yok enteresan dimi? Ama başka sitelerd ehep övüyorlar reklam mı yoksa???????

MaytapÇıĞım benım jeton takıldı bugÜn dÜŞmÜyor . Bız yarıŞmayı 1 aylık yapıyoruz zaten haftalık kılon etkılemıyor zaten... Benım ıÇın sorun deĞıl arkadaŞlarda kabul ederse yarınkı kıloyu baz alırız.

selam kızlar sabah selam vermek istedim msjı yazdım gitmedi vertabanı hatası dedi durdu.. napıysınız?

selam kızlar sabah selam vermek istedim msjı yazdım gitmedi vertabanı hatası dedi durdu.. napıysınız?
iyyiz kıs ne küsüyon hemen ...:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şeniz

bedişin selamı var pc pek yolda görünmüyor ....:a015: biraz dah ayrı kalacagız.....bediş tartılmıyormuş . yandan çıkıntıler çıkmaya başladı deyo:1shok:

eşi pazartesi göreve başlıyormuş ..

iyyiz kıs ne küsüyon hemen ...:dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3Şeniz

bedişin selamı var pc pek yolda görünmüyor ....:a015: biraz dah ayrı kalacagız.....bediş tartılmıyormuş . yandan çıkıntıler çıkmaya başladı deyo:1shok:

eşi pazartesi göreve başlıyormuş ..

aleykümselam hayırlısı olsun inşallah. bediş az yiyerek verdiği kiloları almaya başladı demekki.

Back
X