ben genelde yemek yediğimiz kaşıkla sayıp yazıyorum. maşallah sana asin nazar değmesin inşallah nazar boncuğunuda takayım.![]()
sağol canımm Şeniz
tam sana cevap yazarken patrona yakalanıyodum :1shok:
bildiğimiz yemek kaşığı canım
yarım yemek kaşığı :bbo:
ağzını bile doldurmaz
bak canım bende öğlenleri çok az yiyordum. ekmek hiç. akşam da aç kurtlar gibi oluyordum. ama yaklaşık 2 haftadır öğlen yemeğimin yanında 1 veya inceyse 2 dilim ekmek yiyorum. arada 1-2 grisini tıkırdatıyorum. akşamları karnım acıkmamış oluyor. bence öğlen yemeğini biraz fazla tutmalısın kaydirigubbakcemile5
evt canım benim yediğim menemen yemek kaşığıyla bie kaşıktı...2 çatalda bitti zaten menemenciğim...fırın makarna olduğu için tadımlık aldım yani....servis kaşığıyla aldıklarımı ser.k. şeklinde belirteyim olmazsa...
çorbayı mesela 1 kepçe yazmıştım...
ben yemekleri çok çok az yemeye çalışıyorum çünkü gündüz içtiğim çayların küpşekerlerini düşünüyorum hep))))
ikiniz de ufacık kaşıkları öğün yaptığınız için kafam karıştı sanırım laelaelaelaelae
yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli.
haaa bu demek değil ki çoooookk ye. benim öğlen menüm de sadece yarım tabak yemek (yemekçimiz cimri biraz kötükedihüso) + salata var. başka çeşit istemiyorum. 1 yoğurt 1 de ayranla 4 çeşit ediyor. ayran sabah ara öğünüm yoğurt öğleden sonraki ara öğünüm oluyor.
kızlar öğlen yemeğmi yedim
bir kase yoğurt bir salatalık 2 grissini
:)
afiyet olsun canım
umarım sonuçlarını alırsın. aslında zor bir diyet değil. ama ben akşamdan korkuyorum. akşam yemeklerinde yalnız olsam kesin yapardım.