• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Polyanna gibi olacak ama iyi ki çocuk yapmak gafletinde bulunmamışsın. Ya bu süreci hamile olarak geçirseydin , düşüncesi bile korkunç.
Mesajlar, annenin ve varsa bir iki kişinin tanıklığı ile çok rahat boşanırsın da bunun etkisini silmen biraz uzun sürer.
Geçmiş olsun.

Allah allah dağlara taşlara bu nasıl bir konudur böyle ????? saka gibi.
Her türlü sapkınlığı gectim de, annenin yerine kendimi koysam,damadim böyle şeyler yapsa ,kızımın inanıp inanmamasi beni enterese etmez çeker alırım onu ordan.adamı da polise ihbar ederim.içeri bi sekilde attiririm.kızım inanmazsa da ağzının ortasına bir de tokat patlatirim.o zaman inanır .
Ben sizin annenizin böyle susmasina inanamadım .hayret ötesi birşey .diycek laf bulamıyorum

Sakin olmaya çalışın öncelikle ve bakın muhakkak üstüne basarak söylüyorum muhakkak uzman yardımı alın. Çok ciddi travma nedeni bu olaylar. Anneniz de muhakkak yardım almalı.

Adam resmen normalden sapan cinsel davranışların kitabını yazmış. Madde bağımlılarında bu anormal cinsel davranışlar daha sık görülüyor zaten.

Yazanlar olmuş eve kamera falan koymamıştır umarım.

Allah yardımcınız olsun anne kız. Allah güç kuvvet versin size.

Şeytanın aklına gelmez ki adamın yaptıkları sen nasıl düşüneceksin. Uyuşturucu eşcinsellik annenize sarkması ve daha 23 yaşındasın biri anlatsa inanmazsın. Benzer de çevremde oldu nikaha günler kala patladı olay kız elinde davetiyesi odada gelinliği borç harç kaldı. Sık Oluyor maalesef artık böyle olaylar güven olmuyor kimseye. Şükret kurtulmuşsun. Ve yaşında daha çok genç. Tekrar yeniden başlaman için çok güzel bir yaş ya 6 sene sonra fark etseydin? Yardım al mutlaka çok ağır şok yaşıyorsun şu an.
Kendime sürekli ağlama çok iyisin güçlü dur diye telkinler veriyorum daha dün annem kuaföre götürdü okadar berbat durumdaydım ki. Kadıın saçlarımı çok kısalttı diye 1 saat susmadan ağladım. Hızlı toparlanmaya çalışıyorum bu benim yararımamı yoksa zararımamı kestiremiyorum. Psikoterapi önerdiler ama şu yataktan kalkıcak mecalim yok.

Allah allah dağlara taşlara bu nasıl bir konudur böyle ????? saka gibi.
Her türlü sapkınlığı gectim de, annenin yerine kendimi koysam,damadim böyle şeyler yapsa ,kızımın inanıp inanmamasi beni enterese etmez çeker alırım onu ordan.adamı da polise ihbar ederim.içeri bi sekilde attiririm.kızım inanmazsa da ağzının ortasına bir de tokat patlatirim.o zaman inanır .
Ben sizin annenizin böyle susmasina inanamadım .hayret ötesi birşey .diycek laf bulamıyorum
Sizde haklısınız dışardan bir göz olarak. Ama böyle bu durumu kaç kişi yaşar ki. Basireti bağlandı heralde kadının zaten nasıl anlatacağım diye kurmş kafasında kadın 1 ayda çökmüş ben görmemişim

Polyanna gibi olacak ama iyi ki çocuk yapmak gafletinde bulunmamışsın. Ya bu süreci hamile olarak geçirseydin , düşüncesi bile korkunç.
Mesajlar, annenin ve varsa bir iki kişinin tanıklığı ile çok rahat boşanırsın da bunun etkisini silmen biraz uzun sürer.
Geçmiş olsun.
Allahıma şükürler olsun ki çocuğum yok bunu sürekli söylüyorum kendime. Tanık bir numara annem. Sonradan öğrendiğim evimize gelmiş kalmış kız arkadaşımada bu tarz bişey yapma davranışında bulunmaya çalışmış. Kızda bana söylememiş ben bu olayları öğrendiikten sonra kızı aradım direk eşim sana yanlıiş bi harekette bulundumu bizde kaldığında dedim kız bi kaç şey döküldü.

Sevgili nida, öncelikle geçmiş olsun. Yaşadıklarınız gerçekten oldukça travmatik. Ancak bilmelisiniz ki bu tarz birçok vaka var inanın yalnız değilsiniz. İnsanın olduğu yerde herşey mümkündür. Bazen öyle olaylar gelir ki başımıza şaşkınlık,şok,üzüntü hepsini birarada yaşarız, maalesef hayatta herşey insanlar için. Öncelikle sakin olun ve karşı tarafla iletişimi minimum seviyede tutun, herhangi bir münakaşaya girmeyin. Çünkü madde bağımlılığı olan dolayısıyla mantık sınırlarını çoktan aşmış, kontrolsüz bir kişiyle karşı karşıyasınız. Bu noktada öncelik güvenliğinizdir, o yüzden sinirlerinize hakim olun. İyi bir avukat bulun ve gerekli tedbirleri aldırın, daha fazla destek için kadın derneklerinden yardım alabilirsiniz. (kadın dernekleri federasyonu, mor çatı) Ve bu süreçte lütfen psikolojik destek alın. Ruhsal olarak tüm bunlarla yüzleşmeniz, sindirmeniz gerekir. Eminim tüm bağlarınız koptuğunda çok daha iyi hissedeceksiniz, ve bu tatsız tecrübeden güçlü bir kadın olarak çıkacaksınız, endişeye kapılmayın.. Dualarım sizinle..

Yani ilk işin tedaviye başlamak olmalı.
Annenin de tabi ki.
2. iş mutlaka çok güçlü bir avukat.
3. internette tarama. seni üzmek istemiyorum daha çok ama. başka bir adama sizin adınıza mesaj atması,eve gece adamların gelmesi, sizin deliksiz uykularınız. görüntü çekmiş olabilir ve para karşılığı sizi adamlara vss. işte
Cezasını misli ile ödemeli damgalanmalı.
Nasıl ya, nasıl olurda bu kadarına cesaret edebilir. ağlayasım geldi.
Mutlaka psikolojik yardım alın lütfen.
Bir arkadaşın dediği gibi güçlü avukatlara mesaj gönderin,mutlaka yardımcı olacaklardır.

Nişanlıyken cinsel açıdan size karşı tacizleri varmıydı? Evlilikde cinsel isteklerinde anormallikler varmıydı_? Ailesi bu durumu biliyırmu? Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.

Allahıma şükürler olsun ki çocuğum yok bunu sürekli söylüyorum kendime. Tanık bir numara annem. Sonradan öğrendiğim evimize gelmiş kalmış kız arkadaşımada bu tarz bişey yapma davranışında bulunmaya çalışmış. Kızda bana söylememiş ben bu olayları öğrendiikten sonra kızı aradım direk eşim sana yanlıiş bi harekette bulundumu bizde kaldığında dedim kız bi kaç şey döküldü.
Çekişmeli olacaktır dava doğal olarak. Elinizdeki deliller oldukça sağlam .tanıklar dinlenip tüm deliller toplandıktan sonra boşanmanıza hükmedilir. Bulunduğunuz ile göre değişmekle birlikte davanız sıkı takip edilirse 3 celsede karara çıkar.

Uğramış olduğunuz maddi ve manevi zararlar için tazminat talep edebilirsiniz ki bence de talep edin.

Haklısınız noktasına virgülüne kadar. Bi kadınla bassam gam yemeyeceğim. Düşünüyorum hiç falso vermedi erkeklerle ilişkisi konusunda.. Annemde şahittir gördüğüm bu olaya onunla gitmiştik eşya toplamaya. Ve hala çıplak değildim sen nasıl düşünebilirsin bunu diye bana sç atıyor.

Bu olaydan önce annenize yaptığı sarkıntılık sorgulanmalı bence. Öncelik karışmış.

Kendime sürekli ağlama çok iyisin güçlü dur diye telkinler veriyorum daha dün annem kuaföre götürdü okadar berbat durumdaydım ki. Kadıın saçlarımı çok kısalttı diye 1 saat susmadan ağladım. Hızlı toparlanmaya çalışıyorum bu benim yararımamı yoksa zararımamı kestiremiyorum. Psikoterapi önerdiler ama şu yataktan kalkıcak mecalim yok.
Kendinize bu tür telkinler vermeyin. Ağlamak istiyorsanız ağlayın. Acınızı, üzüntünüzü, öfkenizi yaşayın ve sonra tedavi olun.

Ve yalnız hissetmeyin. O kadar arttı ki artık bu azgınlıklar insan kitlenip kalıyor.

En kısa zamanda boşanırsınız umarım.

Koskoca 6 yıl? 6 gün yada 6 ay değil. Elbette bir renk vermis olmasi gerekirdi. Hadi herseyi gectim adam anneme kadar sapiklik yapicak ve annem o adamla evlenmeme göz yumacak?

Çok fake bir hikaye geldi şahsen kusura bakmayın

Nişanlıyken cinsel açıdan size karşı tacizleri varmıydı? Evlilikde cinsel isteklerinde anormallikler varmıydı_? Ailesi bu durumu biliyırmu? Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.
Nişanlıyken de çok baskı yapıyordu cinsel birliktelik için. Evlendikten sonra yukardada yazmııştım aşırıya kaçan istekleri vardı ona başka isimlerle hitap etmemi istiyordu en basiti. Zaten bu davranışları kendinden itmişti aynı yatakta bile uyumak istemiyodum son zamanlarda . Ailesine herşeyi anlattım. Annesi kanım dondu dedi ağladı apar topar kaçtı giti yanımdan. Zaten ailesiylede ilişkimiz pek iyi değildi. Annesi çok uğraşmıştı bizi ayırmak için. Şimdi kına yaksın alsın tepe tepe kullansın oğlunu. O insanları çok kolay kandırabilen bi adam annesine ne dese annesi inanıyodu ona. Yine beni yalancı çıkarmıştır oda oğluna inanmayı seçmiştir eminim.

Koskoca 6 yıl? 6 gün yada 6 ay değil. Elbette bir renk vermis olmasi gerekirdi. Hadi herseyi gectim adam anneme kadar sapiklik yapicak ve annem o adamla evlenmeme göz yumacak?

Ben de inanmadım. Geçenlerde biri vardı yıllardır hesabı olan ama fake çıkmıştı. Eşinin Annesini taciz etmiş olması zaten suç. Kadın karakola gitse falan adamı sorgularlar o mesaj üzerine. Ben inanmadım bu hikayeye. Tacizci kişinin erkek çıplak değildi demesi açıklama yapması falan. Oralara gelmeden anneyi taciz etme konusu konuşulmamış mı? Hala diyalog halinde olmaları da garip. O kdar tacizden sonra eşya almaya iki kadın gitmeleri falan... korkmadınız mı ayol hiç?

İnanılır gibi değil canım ya... Allah düşmanıma yaşatmasın, tez elden kurtulursun inşallah, kökten kurtul ki rahatsız filan etmesin.

Sizin ki normal bir boşanma sebebi olmadığı için çabuk sonuçlanır... Şiddetli geçimsizlik değil ki bu. Resmen sapık bir adam. Üzülme, ALLAH yardımcın olsun. Dua et tatlm ...
Nasip işte, görüp yaşaman gerekiyormuş bunları... Roman gibi vallahi, kolay gelsin cnm. Dilerim en kısa zamanda kurtulursun. Sevgiler...

İyi okuduysanız evlenmeden önce gelmedi başıma gelenler. İnanmak istemesenizde ben yaşadım bu iğrenç deneyimi. İnanmak istememeniz normal gerçi kaç kişiden duydunuz ki böyle bi yaşanmışlık.

Böyle midesizlik, böyle geniş meşrep görmedim...
Yakında kötü yolada düşer bu herif.
Ayy iyi ki çocuk falan yok. Iyi ki daha evliliginin başında yasadın bunları ve hayatını kurtardın. Allah yolunu açık etsin. Umarım hemen kurtulursun bu pislikten.
Hayatını yeniden bir düzene sokarsın sıkma canını.
Bu insanda kendi kızına hallenecek potansiyel var mazallah.
Allahım korumuş senide erken fark etmişsin bu iğrenç hareketlerini.

Son düzenleme:
Back
X