• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Ben de inanmadım. Geçenlerde biri vardı yıllardır hesabı olan ama fake çıkmıştı. Eşinin Annesini taciz etmiş olması zaten suç. Kadın karakola gitse falan adamı sorgularlar o mesaj üzerine. Ben inanmadım bu hikayeye. Tacizci kişinin erkek çıplak değildi demesi açıklama yapması falan. Oralara gelmeden anneyi taciz etme konusu konuşulmamış mı? Hala diyalog halinde olmaları da garip. O kdar tacizden sonra eşya almaya iki kadın gitmeleri falan... korkmadınız mı ayol hiç?
İnanıp inanmamak sizin kararınız bu forumda tanıdığım beni tanıyan birçok arkadaşım var ve 5 yıldır buraya üyeyim. işim gücüm yok bu saatte böyle bi hikayemi yazacağım size? anlattıklarımda neyi mantıklı bulmadınız orayı anlayamadım .

Kendime sürekli ağlama çok iyisin güçlü dur diye telkinler veriyorum daha dün annem kuaföre götürdü okadar berbat durumdaydım ki. Kadıın saçlarımı çok kısalttı diye 1 saat susmadan ağladım. Hızlı toparlanmaya çalışıyorum bu benim yararımamı yoksa zararımamı kestiremiyorum. Psikoterapi önerdiler ama şu yataktan kalkıcak mecalim yok.
Sakın bırakma kendini hızlı toparlanman normal çünkü olayda senin bir ayıbın günahın yok içindeki sevgi de ölüp gitmiştir zaten. Şoktasın sadece ve gerçek mi diye sorguluyorsundur. Ağla tabi acını yaşa güzelce içine de atma birseyi. Ama ihmal etme psikoterapiyi kalk yataktan peşine düş ruh sağlığı beden sağlığı kadar önemli. Ve bu olayın ruhunda açtığı yaraların farkına varamazsın. Yol yakinken başla terapiye. Eminim 1 sene sonra olayla makara bile yapmaya başlarsın arkadaşlarınla.

İnanıp inanmamak sizin kararınız bu forumda tanıdığım beni tanıyan birçok arkadaşım var ve 5 yıldır buraya üyeyim. işim gücüm yok bu saatte böyle bi hikayemi yazacağım size? anlattıklarımda neyi mantıklı bulmadınız orayı anlayamadım .

O kadar tacize ve kanıta rağmen polise haber vermemeniz, eve iki kadın gitmeniz. Babanız yok mu sizin? Abiniz? İkiniz de bir sapığın elindesiniz ve iki kişi eşya almaya gidiyorsunuz. O odadayken eşyaları sakince toplayabiliyorsunuz? O salonun kapısını kapatıyor siz evde kalmaya devam ediyorsunuz... enteresan geldi. Evde iki erkek var, korkmadınız mı?

Aynı soruları alıyorum 6 yıldır nasıl tanımadın bu adamı diye. 6 yıldır birgünümz ayrı geçmezdi bizim anneme babama nasıl güveniyorsam onada okadar güvenirdim. şuraya sırf destek alayım biraz olsun kafam dağılsın diye paylaştım sizinle konumu hala fake sananlar ne diyebilirimki allah düşmanımın başına vermesin bu deneyimi. Ne insanlar var 20 yıl tanıdıktan sonra karısına çocuklarına neler yapmıyor bu yaşadıklarım neden saçma geldi sizlere

O kadar tacize ve kanıta rağmen polise haber vermemeniz, eve iki kadın gitmeniz. Babanız yok mu sizin? Abiniz? İkiniz de bir sapığın elindesiniz ve iki kişi eşya almaya gidiyorsunuz. O odadayken eşyaları sakince toplayabiliyorsunuz? O salonun kapısını kapatıyor siz evde kalmaya devam ediyorsunuz... enteresan geldi. Evde iki erkek var, korkmadınız mı?
Ben anneme attığı taciz içerikli mesajları cuma günü öğrendim annem avukat yanında çalışıyor. O gün akşama kadar bürodaydık annemle beraber. Bitti dedim gidiyoruz eve eşyalarımı topluyoruz hemen yarında boşanma davası açıyorum dedim . O saatte eşim işte olması gerekiyordu ve beni de işte sanıyordu işten erken çıkmıştım bu olaylar yüzünden. Kapıyı açtıpımda salonun kapısını kitledi ve kapının bugulu camından kendisini çıplak vaziyette gördük . Neyden korkayım ki adamın pislikleri şu son 3 günde döküldü ortaya. kapıyı açtığında içerde erkek vardı ve ben eşyalarımı toplayıp 5 dk içinde evden çıktım . Babam var hasta çalışamıyor. İnanın savcıya bile ifade verirken bukadar inandırmaya çalışmadım kendimi.

Valla Gercekse ALLAH yardımcın olsunda..
Tutmayan bişeyler var yada bu kadarda olmaz dedigimiz için inanamıyoruz..
Hala beynim almıyor ki belki kurduğum cümleler olayların zamanı oturtamamış olabilirsiniz ama yaşadıklarım gerçek böyle bişeyi nasıl uydurabilirim şizofren olmam gerekir

Hala beynim almıyor ki belki kurduğum cümleler olayların zamanı oturtamamış olabilirsiniz ama yaşadıklarım gerçek böyle bişeyi nasıl uydurabilirim şizofren olmam gerekir
Kusura bakma canım buraya o kadar sacma konular acıyolar ki fake insan arada kalıyor bize kızma :KK64:

Ben anneme attığı taciz içerikli mesajları cuma günü öğrendim annem avukat yanında çalışıyor. O gün akşama kadar bürodaydık annemle beraber. Bitti dedim gidiyoruz eve eşyalarımı topluyoruz hemen yarında boşanma davası açıyorum dedim . O saatte eşim işte olması gerekiyordu ve beni de işte sanıyordu işten erken çıkmıştım bu olaylar yüzünden. Kapıyı açtıpımda salonun kapısını kitledi ve kapının bugulu camından kendisini çıplak vaziyette gördük . Neyden korkayım ki adamın pislikleri şu son 3 günde döküldü ortaya. kapıyı açtığında içerde erkek vardı ve ben eşyalarımı toplayıp 5 dk içinde evden çıktım . Babam var hasta çalışamıyor. İnanın savcıya bile ifade verirken bukadar inandırmaya çalışmadım kendimi.
savcı iddiayı yazılı kayda alır, ilerleyen zamanlarda kanıt ister, kanıt yoksa mahkeme safhasına gelmez ya da düşer. İnanmaya çabalamaz ki.
Sadece tacize uğrayan iki kadın olarak çok basit hatalar yaptığınızı düşünüyorum. Üstelik anneniz avukatın yanında çalışıyormuş benden sizden bilgilidir bu tedbir konularında. Hatalar zincirleme olmuş, tedbirsizlik çok fazla. enteresan geldi. Neyse ben de sorgu hakimi değilim, umarım gerçek değildir. Gerçekse de geçmiş olsun. Ama size tavsiyem onunla mesajlaşmayı kesmeniz. İrtibat halinde olmanız bile garip.

Aslına bakarsan burda 5 yıllık üyeliğinin olması fake olmadığın anlamına gelmez,neler gördü bu kk orası ayrı bir konu da....ben hala annenizin böyle bi olay karşısında siz inanmazsiniz diye susmasina takıldım .imkansız yaa böyle birsey.olamaz yani.evet fazlasıyla absürt akıllara sığmayacak seyler anlattiklariniz. cok kopukluk var.dilerim ki bu konu fake olsun zaten yaaa

Kusura bakma canım buraya o kadar sacma konular acıyolar ki fake insan arada kalıyor bize kızma :KK64:
Hayır kızmadım sadece üzüldüm çünkü yaşadıklarımı bir ben bi allah biliyor. siz beni tanımıyorsunuz inanmamak tabiki kolay gelebilir size . çok üzgünüm. şu saatte uyuyor olmam gerekir ama uyku sıfır.birilerinle paylaşıp destek beklemek istiyorum sadece okadar.

savcı iddiayı yazılı kayda alır, ilerleyen zamanlarda kanıt ister, kanıt yoksa mahkeme safhasına gelmez ya da düşer. İnanmaya çabalamaz ki.
Sadece tacize uğrayan iki kadın olarak çok basit hatalar yaptığınızı düşünüyorum. Üstelik anneniz avukatın yanında çalışıyormuş benden sizden bilgilidir bu tedbir konularında. Hatalar zincirleme olmuş, tedbirsizlik çok fazla. enteresan geldi. Neyse ben de sorgu hakimi değilim, umarım gerçek değildir. Gerçekse de geçmiş olsun. Ama size tavsiyem onunla mesajlaşmayı kesmeniz. İrtibat halinde olmanız bile garip.
Tamam kendi düşünceniz size enteresan gelmiş olabilir haklısınız. Şuan bunları sallıyor olsam bu kadar diretmezdim yalan olmadığına dair . Ben bunları yaşadım belki size göre hatalı hareketlerde bulundum ben bunun aksini diretmiyorum size.Bugün şikayette bulundum tedbir kararı çıkartılacak yanıma yaklaşamayacak. Hemen ardındanda boşanma davası. Kanıtlar var elimizde. Kulaktan dolma bilgiler geliyor işte yok bi kaç sene uzayabilir yok 6 ay aynı evde yaşama süresi verebilir. Ben korktugum için bile birilerinden yardım istedim.

Aslına bakarsan burda 5 yıllık üyeliğinin olması fake olmadığın anlamına gelmez,neler gördü bu kk orası ayrı bir konu da....ben hala annenizin böyle bi olay karşısında siz inanmazsiniz diye susmasina takıldım .imkansız yaa böyle birsey.olamaz yani.evet fazlasıyla absürt akıllara sığmayacak seyler anlattiklariniz. cok kopukluk var.dilerim ki bu konu fake olsun zaten yaaa
Size özel olarak eşimin anneme attığı mesajların ekran fotograflarnı atmamı istermisiniz? ama yok midenizin kaldıracağını sanmıyorum. Daha evlenmeden önce sorunlarımız oluyordu annem hep soylyordu bırak önemli değil sen önemlisin diye haklı ben olmama rağmen hep annemi tersledim o yapmaz dedim yanlış düşünüyorsun dedim.

Profilinde bile hâlâ o şimdi nişanlı yazıyor,konu sahibi şafak saymış,çeyizini paylaşmış pek de fake konuya benzemiyor.
Eve eşyanı almaya neden annenle gittin diye sormuşlar,polis ne zamandan beri eşlerin eşyalarının bölüşülmesinde hazır bulunuyor?
Annenin taciz olayını geç haber vermesi tuhaf ama annesinin mantığına göre doğruymuş ki öyle davranmış.bir süre sonra da anlatmış zaten.
6yılda hiç mi farketmedin diye sormuşlar?
15sene sonunda kocasını iş ortağı ile( erkek) kendi evinde yakalamış bir kadının davasına bakmıştım.

Biran Önce Boşan Yaşadıkların Kolay Degil Sonrada Bi Psikologdan Yardım Alıp Önüne Bak Şu Zamanda ALLAH iyilerle karşılaştırsın Çivisi çıktı dünyanın :işsiz:

Konu fake ise bunları yazan üye insanlığını göstermiştir, değilse de biz insanlığımızı göstermişizdir. Yani çok da önemli değil. Üstelik kendi kızına tecavüz eden babalar var, torununu taciz eden dedeler var, öğrencilerini istismar eden öğretmenler var.. var da var.. İnanmamamız ya da yok saymamız dönen tüm bu çirkinliklerin olmadığı anlamına gelmiyor. Hayat yaşadığımız çevreden ibaret değil. O yüzden tüm bunların yanında üyenin anlattıkları inanılması güç şeyler değil.

Tamam kendi düşünceniz size enteresan gelmiş olabilir haklısınız. Şuan bunları sallıyor olsam bu kadar diretmezdim yalan olmadığına dair . Ben bunları yaşadım belki size göre hatalı hareketlerde bulundum ben bunun aksini diretmiyorum size.Bugün şikayette bulundum tedbir kararı çıkartılacak yanıma yaklaşamayacak. Hemen ardındanda boşanma davası. Kanıtlar var elimizde. Kulaktan dolma bilgiler geliyor işte yok bi kaç sene uzayabilir yok 6 ay aynı evde yaşama süresi verebilir. Ben korktugum için bile birilerinden yardım istedim.
Evet davan biraz uzayabilir bu da bulunduğun yerdeki mahkemenin iş yükü ile alakalıdır. Küçük yerlerde boşanma davası biraz daha hızlı sonuçlanır.iş yükü az olunca duruşmaların arası daha kısa olur.
büyük şehirler de ise her bir duruşma arası 3-4 ay olabildiği için daha uzun sürer.sizin delilleriniz tanıklarınız ortada iken sıkı takip edilirse 3. yada 4. duruşma sonunda karar çıkar.
6 ay beraber oturmanız şeklinde bir karar çıkmaz.

Profilinde bile hâlâ o şimdi nişanlı yazıyor,konu sahibi şafak saymış,çeyizini paylaşmış pek de fake konuya benzemiyor.
Eve eşyanı almaya neden annenle gittin diye sormuşlar,polis ne zamandan beri eşlerin eşyalarının bölüşülmesinde hazır bulunuyor?
Annenin taciz olayını geç haber vermesi tuhaf ama annesinin mantığına göre doğruymuş ki öyle davranmış.bir süre sonra da anlatmış zaten.
6yılda hiç mi farketmedin diye sormuşlar?
15sene sonunda kocasını iş ortağı ile( erkek) kendi evinde yakalamış bir kadının davasına bakmıştım.

Eşyaların bölüşülmesi değil, zaten eşyadan kasıt da kıyafet olmalı. 5 dakikada toplayıp çıktık dedi çünkü. Şunu demek istedim anneye taciz mesajları atılıyor fakat anne taciz mesajları atan kişinin evine kızı ile gidiyor. Tedbirsiz bir şekilde. Hayatın gidişatına ters bu hatalar onu demek istedim. Fakat onu, eşimin iş saati olduğunu düşünüyordum diyerek açıkladı. Ben burada çok fazla fake konu gördüm siz de görmüşsünüzdür. Sadece birkaç soru sordum. Yargılamadım. Ne sempatizanlık ne karşıtlık yapıyorum. Fakat kopukluklar var işte. Tedbir kararı çıkarmak istediği insanla mesajlaşıyor mesela. Ben olaylara farklı bir yerden bakıyorum galiba bilemiyorum.

Ben sizin anlattıklarınıza inandım. Böylesine sapık ruhlu insanlar duymuştum çünkü çevremde. Ancak 6 yıl kendini bu kadar ustaca gizlemesi konusunda hayretler içerisindeyim. Nasıl sizinle o kadar uzun ilişki sürdürebildi üstelik bi şey yaşamadan ve nasıl hiç kendini ele vermedi bu kısom gerçekten beni şok etti. Umarım bi an evvel kurtulursunuz daha fazla hasar almadan:dua:

Back
X