Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim yok, olsa da sizi ilgilendirmez. yanlış bilgi veriyorsunuz ona tepki gösteriyorum. 25+ bir insana cinsiyeti erkek diye "ruhen çocuk o" diyen birini dikkate almak içimden gelmiyor ancak kendimi zorlayacağım.Valla kadın erkekten olgundur Bilmiyor musun?
O yüzden aynennnnn 26 yaasindaki kadın çocuk değildir
Erkek çocuktur ruhen .
Çocuk eğitecek değiliz niye sizin zorunuza gitti bu kadar anlamadım ?
sevgiliniz çok küçük sanırım ?
Sizde fark ne kadar ?Dikkatle tüm yorumların takipçisiyim zira böyle bir durumun içerisindeyim epeydir![]()
Anlaşabilidikten sonra rakamların önemi yok. Hele bir görüşmeye başlayındaO 26 ben 32
Eşim benden 4 yaş küçük.. birlikteliğimiz başladığında ben 32 o 28 di.. şimdi 40-36 şeklinde devam ediyoruz..bir de minnosumuz varArkadaşlar şu an biri ilgilenmeye başladı. Yeni yazıyor daha. Tabi ben stalklayıp yaşını öğrendim. 6 yaş küçük. Nasıl davranmalıyım konu yaş konusuna gelince sizce? Fark baya fazla çünkü olmaz gibi. Siz olsanız ne yapardınız?
Bizde de 30a 25 benzer işlerSizde fark ne kadar ?
yok artık bunun denklikle ne alakası var.Sıkıntı....O lay lay lom donemlerınde kı erkekler gercekten gec olgunlasıyorlar...Siz ise artık hayatın gerceklerıyle yuzlesmeye baslamıs ve hayalle gercegı ayırt edebılecek yastasınız...Ne demısler; Davul dengi dengine çalar..
İstisnalar vardır elbette ama ben karsılasmadım hiç..En yakın arkadasımda dahıl olmak uzere böyle dusunuyoruz...O çocuk istiyor esı evınde lıse cocukları gibi onunde klavyeyle oyun oynuyor...Kız bırıkım yapmak ıstıyor o tatıllerde gezıp tozmak ıstıyor bırıkımı zaman kaybı goruyor vs.vs. Allah öncelikle iyi insanlarla karsılastırsın ne dıyım tabı yas sonrakı faktör..Ama kendınde bır cocuk gibi neredeyse yetıstırebılecek potansıyelı goruyorsa ya da dedıgınız gibi yasından daha olgunsa olmaz dıye bır kanun yok neden olmasın..Erkekler geç olgunlaşıyor sözü tamamen erkeklerin daha genç kadınlarla evlenmek için kadın aklına soktuğu bir şehir efsanesi. kadın ne zaman olgunlaşırsa erkek o zaman olgunlaşır. 26 yaşında kadın neyse 26 yaşında erkek odur
Sevgilim 27 ben 32 yaşındayım. Mükemmel denecek kadar da iyi bir ilişkimiz var. Sevgilim 5 yaş küçük olmasaydı çoktan evlenmiştik. Şimdiye kadar bu yaş farkının tek etkisi kendisinin birikim yapabilmesi için beklememiz oldu, Allah’ın izniyle seneye evleneğiz. Burada yazılan önyargılı yorumlara bakmayın. Erkekler geç olgunlaşır, kadınlar erken olgunlaşır diye bir kural yok. Evin paşa oğlu sorumluluk almamak için palavra atar. Bu da cinsiyetiyle ilgili değil, kişiliği ile ilgilidir. Sevgilim 27 yaşında ama o kadar beyfendi ve aklı başındaki bu sitede eşlerine yaptıkları zulümleri okuduğumuz 40 yaşındaki adamlar yanında velet kalıyor. Siz beğendiyseniz flörtleşin, herşey olacağına varır.O 26 ben 32
Sadakatsizlik ayrı birşey...O zihniyetle isterse manken olsun hayatındaki onları ben farklı bır kategorıde algılıyorum...Şahsen benim 26 yasımdakı dusuncelerımle suandakı dusuncelerım ve hayallerım bır degıl anlatmak ıstenen her yasın farklı guzellıgı vardır ve zıhnıyetı vardır...Herkes bu yollardan gecer kavak yelleri derler hanı o durumlara...Bır hayalın bır dusuncen dıger gun degısır bu yaslarımızın getırısıdır...Herkes dogustan 40 yasındakı olgunluga sahıp olarak doğmuyor..Her yasın farklı bır dunyaya bakıs acısı vardır kı bu dogrudur...Sen seversın evlenırsın anlasıyorsundur saygı gosterıyorsundur o ayrı...Evlenenler ve mutlu olanlar yok mu vardır elbette...Ama genelı kı ataerkıl toplumda kadınların hayatta daha fazla sosyal olarak yük aldığınıda göz önunde bulundurursak daha annesının sorumlukugundan yenı cıkmıs bır erkegın olgun bır kadının mantıklı dusuncelerınde bocalayabılme ıhtımalının yuksek oldugunu dusunuyorum.. Ben gördüğüm kadarıyla bu böyleyok artık bunun denklikle ne alakası var.
gönül bu.
ayrıca bakıyorum 25 yaşında 45 yaşında gösteren kızlar var. 40 yaşında 30 yaşında gösterenler var.
yani yaşla bitmiyor o iş.
adam kendinden 10 yaş küçüğünü alıp sonra işyerindeki kendin büyük kadınla bile aldatabiliyor. yaşla alakası olmadığını hala anlamadık gitti
İyi niyetle yorum yazmışsınız, gözlemlerinizi aktarmışsınız. Ben de size deneyimimi söyleyeyim, duymuş olun. Ben bilgisayar oyunlarına sevgilimden daha meraklıyım, o düğün için para biriktiyor bense vakalar artmazsa termal otele gidelim diyorum, o bir gün çocuk istiyor ben ekonomimiz olmazsa olmasa da olur diyorum. Herşey kişilik meselesi aslında. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarır inşallah.O çocuk istiyor esı evınde lıse cocukları gibi onunde klavyeyle oyun oynuyor...Kız bırıkım yapmak ıstıyor o tatıllerde gezıp tozmak ıstıyor bırıkımı zaman kaybı goruyor vs.vs.
ama artık erkekler avlanıp kadınlara yiyecek getirmiyor.Sadakatsizlik ayrı birşey...O zihniyetle isterse manken olsun hayatındaki onları ben farklı bır kategorıde algılıyorum...Şahsen benim 26 yasımdakı dusuncelerımle suandakı dusuncelerım ve hayallerım bır degıl anlatmak ıstenen her yasın farklı guzellıgı vardır ve zıhnıyetı vardır...Herkes bu yollardan gecer kavak yelleri derler hanı o durumlara...Bır hayalın bır dusuncen dıger gun degısır bu yaslarımızın getırısıdır...Herkes dogustan 40 yasındakı olgunluga sahıp olarak doğmuyor..Her yasın farklı bır dunyaya bakıs acısı vardır kı bu dogrudur...Sen seversın evlenırsın anlasıyorsundur saygı gosterıyorsundur o ayrı...Evlenenler ve mutlu olanlar yok mu vardır elbette...Ama genelı kı ataerkıl toplumda kadınların hayatta daha fazla sosyal olarak yük aldığınıda göz önunde bulundurursak daha annesının sorumlukugundan yenı cıkmıs bır erkegın olgun bır kadının mantıklı dusuncelerınde bocalayabılme ıhtımalının yuksek oldugunu dusunuyorum.. Ben gördüğüm kadarıyla bu böyle![]()
Dediğim gibi istisnalar varmıdır vardır elbette...Konu sahibide ya da bu konuda bır dusunceye sahıp olmak ısteyen kısıde bu konuda mutlu ve olumlu olan ınsan sayısına ve yorumlarına bakarak fıkır elde edebılır...İstatıksel olarak bakmak ısterse herkes yorumlarını ve duyduklarını ya da yasayanlar belırtıyorlar ve bundan daha ıyı ve suphesız bırseyler hakkında fıkır alma yerı bulunmazİyi niyetle yorum yazmışsınız, gözlemlerinizi aktarmışsınız. Ben de size deneyimimi söyleyeyim, duymuş olun. Ben bilgisayar oyunlarına sevgilimden daha meraklıyım, o düğün için para biriktiyor bense vakalar artmazsa termal otele gidelim diyorum, o bir gün çocuk istiyor ben ekonomimiz olmazsa olmasa da olur diyorum. Herşey kişilik meselesi aslında. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarır inşallah.
Sevgilim 27 ben 32 yaşındayım. Mükemmel denecek kadar da iyi bir ilişkimiz var. Sevgilim 5 yaş küçük olmasaydı çoktan evlenmiştik. Şimdiye kadar bu yaş farkının tek etkisi kendisinin birikim yapabilmesi için beklememiz oldu, Allah’ın izniyle seneye evleneğiz. Burada yazılan önyargılı yorumlara bakmayın. Erkekler geç olgunlaşır, kadınlar erken olgunlaşır diye bir kural yok. Evin paşa oğlu sorumluluk almamak için palavra atar. Bu da cinsiyetiyle ilgili değil, kişiliği ile ilgilidir. Sevgilim 27 yaşında ama o kadar beyfendi ve aklı başındaki bu sitede eşlerine yaptıkları zulümleri okuduğumuz 40 yaşındaki adamlar yanında velet kalıyor. Siz beğendiyseniz flörtleşin, herşey olacağına varır.
toplum ve toplumun cinsiyetlere yüklediği görevler yüzünden. üstte yazdığım yorumu okuyun, detaylıca açıkladım. rahata alışmış erkekleri çocuksu sanıyorsunuz, hayır, sadece sorumluluk bilmiyorlar. eve geliyolar okuldan eve gelen çocuk gibi koltuğa yatıyolar eşleri mutfakta çalışırken bu kadının erken olgunlaşması değil olgunlaşmak zorunda bırakılmasıdır. iki kişi tartışıyor erkek haksız olduğu halde erkeklik gururunu bahane ederek küsüyor siz de erkekler geç olgunlaşıyor ben alttan almalıyım diyorsunuz. o arkaşınız evde ne yaşıyor bilmiyorum ama eşi evde liseli çocuk gibi takılıyorsa işine öyle geliyordur, arkadaşınız da sömürülüyordur.İstisnalar vardır elbette ama ben karsılasmadım hiç..En yakın arkadasımda dahıl olmak uzere böyle dusunuyoruz...O çocuk istiyor esı evınde lıse cocukları gibi onunde klavyeyle oyun oynuyor...Kız bırıkım yapmak ıstıyor o tatıllerde gezıp tozmak ıstıyor bırıkımı zaman kaybı goruyor vs.vs. Allah öncelikle iyi insanlarla karsılastırsın ne dıyım tabı yas sonrakı faktör..Ama kendınde bır cocuk gibi neredeyse yetıstırebılecek potansıyelı goruyorsa ya da dedıgınız gibi yasından daha olgunsa olmaz dıye bır kanun yok neden olmasın..