6 yaş küçük biri?

6 yaş fark büyük olanın kim oldupu farketmekaizin bütük gark bence 35 lerden önce. Hayat görüşü duruşu zevkler aşırı değişiyor

ama artık erkekler avlanıp kadınlara yiyecek getirmiyor.
yani o yüzden erkeğin daha olgun olması fikri sizinde dediğiniz gibi ataerkil toplumda kalması gerekir.
biz hala 2021 yılında bu düşünceyi savunmamalıyız.
neden erkekler kendisinden çok küçük kızları kendisine eş yapabiliyor? bu da o zaman bir kadın için çok zor. kendisinden görmüş geçirmiş kocaman adama eşlik yapmak zorunda bırakılıyor.
ayrıca sadakatsizliği de bir kenara bırakalım. benim etrafımda 50 yaşında hala çocuk gibi davranan erkekler varken 25 yaşında aklı başında birçok genç adam var. akıl yaşta değil baştadır
Ben zaten kadınında yasının erkekten çok kucuk olmasına sahsı olarak karsıyım...Bunuda yakın akrabamızdan ötürü bu sekılde dusunmeye basladım...Görücü usulu 10 yas kucuk kadınla evlendi ...Kadında suan genclıgımı ona verdım benım hadı sunu yapalım hadı beraber aynı tısortlerden gıyelım modasına dahi dahıl edemedıgı olgunlukta oldugunu ve buna benzer bırcok seyden oturu bu kadar yas farkının onda cok mutlu bır yasam saglayamadıgını dıle getırmıstı...Tabı evlenıp evlenmemede tabı kı ona da baglıydı ama cahıllıgıne verdıgıni dusunuyor...Evet suan mağaralardan erkegın avını beklemıyoruz ama erkekler kadarda sosyal olarak hala sıfır rahat ve ıs konusunda hala onlar kadar kadro alamıyoruz... Daha yenı yenı otobus şoförleri kadın olarak basladı ve verılen kadro sayısına erkekle oranda bakınız...Hala kadın dogum ıznı alır deyıp erkek ıscı tercıh eden ıs yerlerı var buna ragmen kadın bu toplumda hem ıs buluyor hem de cocuklarına bakıyor ..vs vs...Daha gecen gun annem abımı el bebek tutuyor evın cogu ısı bende gibi bır yazı okumustum burda...Kı genelde evın kızı erkege gore daha cok sorumluluk alıyor bana gore...Herkesın tabı kı farklı gorusu olabılır dedıgım gibi konu sahıbı ya da bu konuda dusuncesı olan kısıler yorumların ıstatıklerını degerlendırebılırler :)

toplum ve toplumun cinsiyetlere yüklediği görevler yüzünden. üstte yazdığım yorumu okuyun, detaylıca açıkladım. rahata alışmış erkekleri çocuksu sanıyorsunuz, hayır, sadece sorumluluk bilmiyorlar. eve geliyolar okuldan eve gelen çocuk gibi koltuğa yatıyolar eşleri mutfakta çalışırken bu kadının erken olgunlaşması değil olgunlaşmak zorunda bırakılmasıdır. iki kişi tartışıyor erkek haksız olduğu halde erkeklik gururunu bahane ederek küsüyor siz de erkekler geç olgunlaşıyor ben alttan almalıyım diyorsunuz. o arkaşınız evde ne yaşıyor bilmiyorum ama eşi evde liseli çocuk gibi takılıyorsa işine öyle geliyordur, arkadaşınız da sömürülüyordur.
İşte dıyorum kı bu hatalarla buyutulen erkek cocukları zıhnıyetını yok sayamıyoruz malaesef...Z kusagı annelerıne baktıgımda daha sımdıden erkek kız demeden kucucuk yaslarda cocuklara sorumluluk verıyorlar kı olması gereken budur...Kız arabada kullanır, tamirde yapar yerı gelır arabasının lastıgınıde degıstırebılmelıyken; erkek de camasırını yıkayıp,bulasıgını yıkayıp evını temızler ve yatagını toplamayı görev degılde yasam seklı olarak algılamalı...Bundan sonrakı nesılden evet umıtlıyım ama oncesı ıcın boyle konusamıcam malesef🤷🏻‍♀️

1 veya 2 yas kücüğü oldu bende. Ama 6 yas düsünemedim desemde annem babamdan 4 yaş büyük, kardesimin sevgilisi 4 yaş küçük genetik herhalde bizde desemde başıma gelmesin.

Hayırlısı olsun. :/

Annem babamdan 1 yaş büyük. 2 teyzem eşlerinden 3-5 yaş büyük. Ben eşimden 3 yaş büyüğüm.
Doğduğun ev kaderindir sjsjkll

6 yaş, kim büyük olursa olsun biraz fazla bir fark gibi geliyor ilk başta ama çok daha fazla yaş farkına rağmen mutlu mesut yaşayıp giden insanlar var. Böyle bakınca 6 yaş fark neden olmasın?
İkiniz de bu durumu sorun etmeyecekseniz denemekten zarar gelmez.

İstisnalar vardır elbette ama ben karsılasmadım hiç..En yakın arkadasımda dahıl olmak uzere böyle dusunuyoruz...O çocuk istiyor esı evınde lıse cocukları gibi onunde klavyeyle oyun oynuyor...Kız bırıkım yapmak ıstıyor o tatıllerde gezıp tozmak ıstıyor bırıkımı zaman kaybı goruyor vs.vs. Allah öncelikle iyi insanlarla karsılastırsın ne dıyım tabı yas sonrakı faktör..Ama kendınde bır cocuk gibi neredeyse yetıstırebılecek potansıyelı goruyorsa ya da dedıgınız gibi yasından daha olgunsa olmaz dıye bır kanun yok neden olmasın..

Eşim benden kucuk degil ama ben 28 yaşimdayim bu dediklerinizi ben de yapiyorum. Cocuk yok bizde de bakamam diye dusunuyorum maddi degil ama manevi olarak hazir hissetmiyorum(ruz).
Video oyunlarini eşim oynamaz sevmez ama ben video oyunlarina baya tutkun sayilirim.
Tek fark gezmenin, tatilin yaninda birikim de yapiyoruz ama oyle yemeyip, icmeyip, gezmeyip full birikim kafasi bizde de yok.
Bunlar olgunlukla alakali degil karakter meselesi bence.

Eşim benden kucuk degil ama ben 28 yaşimdayim bu dediklerinizi ben de yapiyorum. Cocuk yok bizde de bakamam diye dusunuyorum maddi degil ama manevi olarak hazir hissetmiyorum(ruz).
Video oyunlarini eşim oynamaz sevmez ama ben video oyunlarina baya tutkun sayilirim.
Tek fark gezmenin, tatilin yaninda birikim de yapiyoruz ama oyle yemeyip, icmeyip, gezmeyip full birikim kafasi bizde de yok.
Bunlar olgunlukla alakali degil karakter meselesi bence.
Bence mesela olgunlukla alakalı 🤷🏻‍♀️İnsan yaş aldıkca yaşlılığını ve olası kötü durumlarda basvuracagı elının altında bıseylerı olmasını eskısınden daha cok dusunuyor sahsen benım ıcın öyle :)

Arkadaşlar şu an biri ilgilenmeye başladı. Yeni yazıyor daha. Tabi ben stalklayıp yaşını öğrendim. 6 yaş küçük. Nasıl davranmalıyım konu yaş konusuna gelince sizce? Fark baya fazla çünkü olmaz gibi. Siz olsanız ne yapardınız?
5 yaş küçük sevgilim vardı yeterince olgundu hemen her konuda ama ilişki konusundaki tecrübesiz halleri yüzünden liseli hallerime döndürmustu beni de. Böyle ilişkinin oturduğu sakin bir anımız hic olmadı hep bir aksiyon. Hoş gerçi bana iyi geldi mi evet geldi. Kendimi çok daha genç daha enerjik hissediyordum asla monoton bir anımız olmadı çünkü. Sonra tamamen farklı sebeplerden ayrıldık.

Çocuk sizin yaşınızı biliyor mu?

5 yaş küçük sevgilim vardı yeterince olgundu hemen her konuda ama ilişki konusundaki tecrübesiz halleri yüzünden liseli hallerime döndürmustu beni de. Böyle ilişkinin oturduğu sakin bir anımız hic olmadı hep bir aksiyon. Hoş gerçi bana iyi geldi mi evet geldi. Kendimi çok daha genç daha enerjik hissediyordum asla monoton bir anımız olmadı çünkü. Sonra tamamen farklı sebeplerden ayrıldık.

Çocuk sizin yaşınızı biliyor mu?
İ
Hayır bilmiyor daha yeni yazışmaya başladık

Arkadaşlar şu an biri ilgilenmeye başladı. Yeni yazıyor daha. Tabi ben stalklayıp yaşını öğrendim. 6 yaş küçük. Nasıl davranmalıyım konu yaş konusuna gelince sizce? Fark baya fazla çünkü olmaz gibi. Siz olsanız ne yapardınız?
26/32.
Bi bak bakalım. Olgun biriyse çocuksu değilse neden olmasın.
15 yıl rahat gideri var.

15 yıl gideri var derken?
Şaka yapmıştım. Yani 26+15= 41.
Aradaki yaş farkını problem etmeyin. Birbirinizle anlaşabiliyorsanız, olgun bir erkekse, başka problemler yoksa neden olmasın?
Bazı erkekler anne yerine koyabiliyorlar dikkatli olun. Olgun kadın tercih etmelerinin sebebi bu olabiliyor.
Yani 41'e kadar cinsellik açısından daha yolu var demek istedim.
Çoğu erkek 40 dan sonra sıkıntı yaşayabiliyor.
Genç erkek daha avantajlı. Cinsellik önemli (sizin değil benim için yanlış anlamayın)

Back
X