- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi sonsuzakadars
aradan 6 koca yıl geçmiş. değişseydi bir şeyler şimdiye kadar değişirdiCanım o kelimeyi aramızdaki geçen konuşmalardan dolayı söyledim..durup dururken değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aradan 6 koca yıl geçmiş. değişseydi bir şeyler şimdiye kadar değişirdiCanım o kelimeyi aramızdaki geçen konuşmalardan dolayı söyledim..durup dururken değil
Haklısın işte hata benim ama onun yaptığı ne ben onu çözemedim iştearadan 6 koca yıl geçmiş. değişseydi bir şeyler şimdiye kadar değişirdi
Haklısın işte hata benim ama onun yaptığı ne ben onu çözemedim işte
O kadar yoruldum ki artık düşünemiyorum bileBazen erkekler de ne yaptigini bilmiyor. Cok anlam yuklememek gerekiyor, acı da olsa insan ogreniyor.
Belki aklina dusmussundur bir an, bir mesaj atayim yoklayayim demistir. Sonra o anlık merağı gecmistir. Karsidaki insanda neye yol actigini umursamayan, bilmeyen erkek modeli. Zor ama anlam yuklememeye ve bosvermeye calis.
O kadar yoruldum ki artık düşünemiyorum bile
Anlık bi mesajı çok abarttım sanırım çünkü hala seviyorumnasıl bi yara açtığının farkında bile değil ben onun yüzünden demiyorum ama onu sevdiğim için kimseyi alamadım hayatıma hele bu son durumdan nasıl düzene girerim bilemiyorum tek elimden gelen DUA
Ciddi misin? Böyle bi yorum beklemiyordum açıkcası ama bi an gülümsedim yanlış anlama hoşuma gitti yorumunSeviyorsan ve geleceginde o olsun istiyorsan bence mesaj at.
Ben seni unutamadım benim icin sen vardın hep gibi
Banada başka biri var gibi geliyor !geçmişte iyi şeyler yaşamamışsınız adam sizi yoklamış
hazırda muhtemelen biri daha vardı ve onunla yol almaya karar verdi
önünüze bakın ve geriye dönmeyin adam dengesiz bu saatten sonra o yazsa da siz yazmayın
Tamda içimden geçeni okudun6 yıl öncekı mutsuzluluğunuza geri mi dönmek istiyorsun?
Kesinlikle ama kesinlikle boyle bir hata yapmaTamda içimden geçeni okudun
Kendi kendime aynı şeyleri tekrar mı yaşamak istiyorsun diye sordum ama maalesef az da olsa yine bi tramvaya sebeb oldu
Etkisinden hala kurtulamadım
İnş böyle bi hataya düşmem zaten o ınsandan herhangi bi tepki yada bi ışık olacağını sanmıyorum onun kadar kendini tutup mesaj atmayan bi insan görmedim..P
Kesinlikle ama kesinlikle boyle bir hata yapma
O değilde her seferinde kanıyorum ya oda benm sevgimden işte:) erkeğin klasik olarak eski defterleri açması, define araması durumu. Belliki aynı anda bir kaç kazı yapmış ve daha iyi bir alternatif bulmuş. Sen unut onu, o hiç var olmadı, tanımıyosunki öyle birini.
Cidden yapmayın, vazgeçin gönüllü kölelikten.
Kendini kandırma, kendini ikna etme, hayat kaçıyor, peşinden koşma, yakala ve yaşa,O değilde her seferinde kanıyorum ya oda benm sevgimden işte
Bundan sonra kapımda yatsa yooooook :))
Ne güzel özetlemişsin teşekkür ederimKendini kandırma, kendini ikna etme, hayat kaçıyor, peşinden koşma, yakala ve yaşa,
sevgine gelince; bırak hak edeni bulsun, haketmeyene aşkın kırıntısı bile fazla