6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.809
916
123
Eşiniz özel sektörde çalışan işçi ve maaşı iyi olan bir ilde ve sizin atamanız şark doğu iline yapıldı 6 sene orada kalmanız lazım başta konuşulup kabul edilen konuyu eş erkek kişi şimdi kabul etmiyor ve gelmiyor iş nedeniyle daha çok kazanıyorum diye gelmek istemiyor 6 sene beklermisiniz? eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı

Son düzenleme:
Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Taş çatlasa 2 sene idare edilir. Ben en fazla 1 sene sabrederim. 6 yıl aşırı uzuuun.

Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Sevgili değil ama eşten bahsediyoruz evet zor ama uzaklık dışında başka bir problem yoksa beklemeyip ne yapacaksınız?

Ucretsiz izin. Hakkınız var dimi ard arda patlatın 2 cocuk .gebelik 2 yıl analık ücretsiz izni falan 4 5 yıl rahat olur arada aileniz de destek olur sonra bir yılda ücretsiz izin alırsınız 6 yıl olur bunu yapan arkadaşlarım var

Ucretsiz izin. Hakkınız var dimi ard arda patlatın 2 cocuk .gebelik 2 yıl analık ücretsiz izni falan 4 5 yıl rahat olur arada aileniz de destek olur sonra bir yılda ücretsiz izin alırsınız 6 yıl olur bunu yapan arkadaşlarım var
izin almak için 2 çocuk mu patlatsın? :)

Nasıl bir iş,rahat mı pozisyonu iyi mi

Mobilya ustası adam, sizin olduğunuz şehirde iş bulamıyor mu ? Siz çakılı kadrosunuz da adamın bulunduğu yerde 1 dikili ağacı yok ki bırakıp, gidemem desin.

Dürüst cevap veriyorum, hayır.
Çok uzun süreli uzaktan ilişki ve evliliğe karşıyım ben. İhtiyacım olduğunda yanımda olmayacak, üzüldüğümde sevindiğimde bir ekranın arkasından görebileceğim biriyle gerçek hissedemem ben.
Kısacası adım evli olacak ama yapayalnız olacağım. I-ıh mantıklı değil.

Eş beklenir tabiki. Sevgili olsa ayrıl dersin ama eş yani. Garip geldi soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X