- 26 Temmuz 2024
- 264
- 582
- 23
- 42
- Konu Sahibi pembekuvars30
1.5 yıl uzakta çalıştı evliliğimiz zaten sorunluydu ayda 1ya da 2 görüştük.Allah nasip ederse eylüle boşanma mahkememiz var..6 yıl çok uzun..Başka çareniz yokmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yorumdakiler gibi düşünmüyorum. Evlenirken iyi günde kötü günde evet diyoruz. 6 yıl beklemeyip ne yapacaksınız ayrılıp geri döndüğünde geri mi evleneceksiniz? Ya da gerçekten beklemezseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz planınız nedir?Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
İyi gün, kötü gün böyle bir şey değil. Adam serbest meslek erbabı; çakılı kadro vb durumu yok.Ben yorumdakiler gibi düşünmüyorum. Evlenirken iyi günde kötü günde evet diyoruz. 6 yıl beklemeyip ne yapacaksınız ayrılıp geri döndüğünde geri mi evleneceksiniz? Ya da gerçekten beklemezseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz planınız nedir?
Benim iş arkadasim bunu yapti. Esi gurcistanda cok iyi bir goreve kabul edildi. Kiz cocuktan dolayi 2 yil ucretsize cikti. Tam bitmesine yakin bi cocuk daha yapti. 2 yil daha kaldi. Sonra normal izni vs derken 5 sene sonra baya zengin olarak dondu.izin almak için 2 çocuk mu patlatsın? :)
Ne iş yapıyor eşiniz?Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Yani yorumlar haklı mı? Evlilik birliği bu kadar basit alınmamalı.İyi gün, kötü gün böyle bir şey değil. Adam serbest meslek erbabı; çakılı kadro vb durumu yok.
Doğru hamile kalmak bakkaldan ciklet almak kadar kolay zaten. Hele bakması büyütmesi hiç mesele değil...Ucretsiz izin. Hakkınız var dimi ard arda patlatın 2 cocuk .gebelik 2 yıl analık ücretsiz izni falan 4 5 yıl rahat olur arada aileniz de destek olur sonra bir yılda ücretsiz izin alırsınız 6 yıl olur bunu yapan arkadaşlarım var
Birbirini görmeden geçen günler ve aylarda evlilik birliği nasıl kurulacak sizce ?Yani yorumlar haklı mı? Evlilik birliği bu kadar basit alınmamalı.
İnanın ki 6 yıl ayrı kalınmaz. İnsanın sabrı, tahammülü,çift olarak yapılan etkinliklere hevesi herşey bitiyor. 6 yıl hiç az bir zaman değil. Bide 6 yılın sonu var aynı evde birbirlerine katlananamaya başlarlar boşanmasnlar ama başka bir yolunu bulsunlar yoksa 6 yılı bile görmez bu evlilik.Yani yorumlar haklı mı? Evlilik birliği bu kadar basit alınmamalı.
+1Birbirini görmeden geçen günler ve aylarda evlilik birliği nasıl kurulacak sizce ?
Ayrı kalmak aradaki bağı koparır, ben kabul etmezdim. İllaki bekleyeceğim diyorsanız da çocuk yapmayın.Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Bunun yenisi, eskisi de yok aslında. Konuya yazan bazı üyeler: 1950 lerde Almanya'ya işçi olarak gidip, senede 1 izne gelen dede ve ninelerinin evliliklerini düşünüp, yazıyor herhalde.+1
Yani yorucu geçen bir günün ardından mesaj atıp akşama pizza, film yapalım mı diyemedikten sonra ne anladım ki? Öyle az buz da değil 6 sene tek başınasın. Zaten bu başlı başına evlilik birliğini temelden sarsar. Yeni evliyken 6 sene ayrı kalınır mı ya? Dur daha Bismillah yani, cicim ayı bile yaşamadan hop tek başına kalıyorsun.
1950'lerdeki evlilikler de sağlıklı mıydı ki?Bunun yenisi, eskisi de yok aslında. Konuya yazan bazı üyeler: 1950 lerde Almanya'ya işçi olarak gidip, senede 1 izne gelen dede ve ninelerinin evliliklerini düşünüp, yazıyor herhalde.
Sene 2025, hayat hem çok uzun hem çok kısa. Gözden uzak olan gönülden de ırak olur.
Sağlıklı değil zaten. Sadece bir şekilde sürmüş. Adamlar senede 1 eve gelmiş, izne geldiklerinde eşleri hamile kalmış ; adamlar gittikleri yerde başka bir hayat yaşamışlar. Sadece bunu kimse dürüstçe itiraf etmemiş.1950'lerdeki evlilikler de sağlıklı mıydı ki?
Bana göre uzun süre ayrı kalırsan ortada evlilik falan kalmaz ki.