6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam gelse asgari ücret çalışsa daha iyi her hafta bir günlük yola gidilecek de ona dağ dayanmaz zaten.
Her hafta karısının yanına gelmeyi isteyecek adam en baştan gitmez zaten. Sonuçta konu sahibinin işi, nerede, ne kadar çalışacağı belliyken evlenmişler. Koca olarak yanında durmaya 2 ay dayanabilmiş. Artık 3-5 ayda bir görürse kendisini dua etsin.

Mune Mune konum kapatılabilir mi

Bende o fikirdeyim senin mesleğin her yerde geçerli benim işim kamu diyorum sen bırak başka işe geç diyor yani saçmalıklar o durumda boşanmaya getiriyor kafamı haklı olarak
Konunuzu kapatıyorum lakin şu yorumunuza cevap yazmak istedim, okuyup kamu güvencesiyle yaptığınız mesleğinizi bırakmanızı istemesi af buyurun ama akla ziyan bir öneri, ikinizde kamuda olsanız sizin onun yanına gelmenizi istemesini makul bulabilirim ama marangozluk mesleği dediğiniz gibi her yerde yapılabiliyor, yanlış okumadıysam yatlara vs iş yapıyor demiştiniz, az çok bildiğim bir alan evet marin işleri daha yüksek paralara yapıldığından getirisi de ona göre daha fazla ama bir tekneye bu sene iş yapar seneye aynı teknenin başka işi çıkmaz veya villalara her neyse, yani diyeceğim o ki akıllı iş bilen bir meslek erbabı marinalarda bağladığı işleri de senede bir kere İstanbul’a giderek halleder, ki sezon başlamadan yapılan işler bunlar, her sene taş çatlasın 4 ay bir ayağının İstanbul’da olması kafi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X