kararlılıgına hayran kaldım..Adamdaki laflarada agzım acık kaldı valla..
her lafına cevabı var bencil şeyin...
verilmiş sadakan varmış canım ..
tamam bu isteğimden vazgeçtim dersede inanma hadi evlendiniz bu defa nasılsa karım oldu her istediğimi yaptırırım derse
ömür boyu huzursuzluk, gözyaşı, acı....
Valla ben de benden oncesi beni ilgilendirmez mantigini anlamiyorum.
Bal gibi de ilgilendirir efendim.
Bakin sizden once yasadigi anal iliski nasil da buldu geldi sizi ?
Demek ki onemli.
Atalarimiz bile bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur...
Balkovan benim de gorumcem ebe hemsire. koylerde tarama yaparken ,
aile planlamasi hakkinda bilgi verirlerken
bu konu hakkinda nelerle karsilasmislar...
Anlatmisti da ,
simdi burda anlatmaya dilim varmaz...
kızlar yenı uye oldum ama bu sorunu kımseyle paylasamadıgımdan burdan fıkır almak ıcın buraya acıyorum.utanc verıcı bi durum farkındayım ama ne yapmalıyım bilmiyorum.6 yıllık bir ilişkim var.her ilişkide oldugu gibi tartısmalarımız kavgalarımız oluyodu ayrılıyorduk barısıyorduk.evlilik düşünüyorduk.gecen gün konusurken cinsellik sohbetlerimizde oluyordu sonucta evlenicez diye.o şekildede sohbetle birbirimizi azda olsa tanımaya çalısıyorduk.normal hayatta ise aramızda öpüşme dışında bişey olmadı.konusurken bana ben evlenirsek her türlü ilişki isterim dedi.nasıl yani dedim zaten evlenince karı koca olucaz sadece benimle olucaksın dedim.ilişkiyi o zaman yaşıycaz dedim.öyle değil arkadan ilişkide isterim dedi.ters ilişki yani vajina dısı o bölgedende isterim dedi.bende tepki verdim o dinimizce haram günah ve pis bişey orda ne oldugu belli tuvaletimizi yapıyoruz ordan çok iğrenç bence dedim.bana sen çok cahilsin.iki kişi anlasırsa günah olmaz zorla yapıldıgında günah olur ve bence çok normal bişey bana çekici geliyor dedi.sevgilimi çok seviyorum şu durumda benden böyle bişey istemiyor ancak evlendiğimizde istiycegini söyledi.6 yıl şimdi boşunamı ugrastım ben seviyorumda onsuz nasıl olur bilmiyorum hep onu istedim dua ettim bekledim sonrası böyle bir düşünce.sizce ben mi abartıyorum yoksa gerçekten onunda dediği gibi normal mi bu durum.
kızlar yenı uye oldum ama bu sorunu kımseyle paylasamadıgımdan burdan fıkır almak ıcın buraya acıyorum.utanc verıcı bi durum farkındayım ama ne yapmalıyım bilmiyorum.6 yıllık bir ilişkim var.her ilişkide oldugu gibi tartısmalarımız kavgalarımız oluyodu ayrılıyorduk barısıyorduk.evlilik düşünüyorduk.gecen gün konusurken cinsellik sohbetlerimizde oluyordu sonucta evlenicez diye.o şekildede sohbetle birbirimizi azda olsa tanımaya çalısıyorduk.normal hayatta ise aramızda öpüşme dışında bişey olmadı.konusurken bana ben evlenirsek her türlü ilişki isterim dedi.nasıl yani dedim zaten evlenince karı koca olucaz sadece benimle olucaksın dedim.ilişkiyi o zaman yaşıycaz dedim.öyle değil arkadan ilişkide isterim dedi.ters ilişki yani vajina dısı o bölgedende isterim dedi.bende tepki verdim o dinimizce haram günah ve pis bişey orda ne oldugu belli tuvaletimizi yapıyoruz ordan çok iğrenç bence dedim.bana sen çok cahilsin.iki kişi anlasırsa günah olmaz zorla yapıldıgında günah olur ve bence çok normal bişey bana çekici geliyor dedi.sevgilimi çok seviyorum şu durumda benden böyle bişey istemiyor ancak evlendiğimizde istiycegini söyledi.6 yıl şimdi boşunamı ugrastım ben seviyorumda onsuz nasıl olur bilmiyorum hep onu istedim dua ettim bekledim sonrası böyle bir düşünce.sizce ben mi abartıyorum yoksa gerçekten onunda dediği gibi normal mi bu durum.
iki kişi istedikten sonra günah olmazmıymış.zina yapanlarda iki kişi isteyerek yapıyor odamı günah değilmiş.adam günahı sevabıda kendi zevkine göre ayarlıyor.siz kararlı ve sert dille böyle birşeye izin vermeyeceğinizi söyleyin.
sana bi şey diyimmi.cinsellik onun için anal yapacak kadar önemliyse eğer hatta bu yüzden senden ayrılmayı göze alacak kadar...adım gibi eminim o çocuk 6 yıl içinde seni 60 kere aldatmıştır.ayrılmadan önce söylemek istemedim ama madem ayrılmışsınız söyliyim.oh be
bilmiyorum aldatma olmuşmudur beni süphelendiricek bişey yapmadı yanımdayken ama sonucta sevgilisin ve aynı eve girmedende tam anlamıyla tanıyamıyosun.ben filmler izliyodur filan diye düşünüyodum zaten ama su dk dan sonra aldatmada olmuş olabilir gibi bir düşünce bendede oluştu özellikle o istekten sonra.belki benleyken yapmamıstır yıne ama arada tartısıyorduk 1 hafta fılan hıc konusmuyoduk o dönemlerde olmus olabılır yada benleykende yapmıs olabilir soncta benimle yapamıyodu istemediğimden.neyse bitti nasılsa naparsa yapsın artık.sana bi şey diyimmi.cinsellik onun için anal yapacak kadar önemliyse eğer hatta bu yüzden senden ayrılmayı göze alacak kadar...adım gibi eminim o çocuk 6 yıl içinde seni 60 kere aldatmıştır.ayrılmadan önce söylemek istemedim ama madem ayrılmışsınız söyliyim.oh be
altı senen niçin heba olmuş olsun ki....çok yanlış bir düşünce tarzı.......menapoza mı yaklaştın yoksa.....üç cocuklu olup boşananlar var.......kararını doğru ver buna tahammül edemeyeceksen ya da başkalarıyla ilişkilerine göz yumamayacaksan kestirip atacaksın........ne kadar mesleğin olursa olsun baba evine dönmek zor......hepsi ayrı bir travma....değer mi peki
Bu tür ilişki eşcinsel ilişkidir .Bence bu adamdan hemen ayrıl .Ayrıca kadın sağlığına son derece zararlı bir şey...Seven erkek öyle bir ilişki ister mi .Pis sapık .Çok sinirlendim .Sen bu çocuğu hemen bırak .O ilişkiyi isteyen erkek bence eşcinsel düşüncelere sahip sapık zihniyette bir insan .Hemen ayrıl düzelmez bu adam mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?