Ben aileyle alakalı olduguna inanmıyorum.tamamen erkegin bencilligi,karaktersizligi,kendine güvensizligiyle alakali.kadının karşısinda haksızlıgını örtmek icin Allah ın ona verdigi üstün gücü kullanarak,ona emanet olan namusu yerde tekmelemek,tokatlamak...binbir özenle hazırlanan sofradakı yemekten alınan güç,kadına bu şekilde dönüyor ne yazikki.ilki affediliyor genelde.sonra 2-3...sonu yok.oysa ilk anda dur demek gerek.ama biz sevgi dolu kadınların yüregi o kadar büyük ki...üniversite okumuş,30yaşında 3erkek çocuk büyüten bir kadın olarak,en çok merhameti,insafı,mertligi ve nezaketi aşılıyorum çocuklarıma.babalarına benzememeleri için.başka kadınlarında benim gıbı çalışma özgürlügünün kısıtlanıp,sevgisinin,emeginın,sadakatinın karşılıgının bu olmaması için.erkek dogup,erkekçe büyüyüp,erkek gibi eşlerinı,cocuklarını incitmeyıp,sahiplenip korumaları için.senide tebrik ediyorum arkadaşim,cesaretin ve özgüvenin için.ben yapamadım,ama senin için sevindim.yıllardır üye oldugum halde ilk defa yorum yapıyorum.çünkü dayanamadım...