6 yıldır bana yalan söylemis

Çalışıyor mu? Çok uzun soluklu bir yalan söylemiş; en azından sizinle paylaşmalıymış.

Çalışıyor mu? Çok uzun soluklu bir yalan söylemiş; en azından sizinle paylaşmalıymış.
Merhaba,
Hayır calısmıyor.. 6 yıldır okudugunu sanıyordum... bazı sınavlara girmiş bazılarına girmemiş bu sürede... Mezun oldugunu sandıgım icin bu yıl calısmaya baslayacgını sanıyordum ki itiraf etti...

Bana göre okulu bitirememesi değil de
Bunu bu kadar büyük ustalıkla herkesten saklayabilmesi korkunç gelirdi
Daha neler saklıyor ya da saklayacak der buz gibi olurdum
Çok çok iyi düşün
Yüzükten sonra itirafta bulunması da art niyetli geldi..

uff çok büyük bir yalanmış çok kolay yalan söyleyen insandan korkarım ben.

Bu kadar uzun süre bir yalanı sürdürebildiğine göre epey usta bir yalancıymış. Cidden korkutucu... Demek işine gelmediğinde bir şeyleri kolayca saklama potansiyeline sahip. Üstelik bunun üstüne bir de sorumsuzluk diz boyu. Şimdi mi aklı başına gelmiş? İşiniz zor, Allah yardımcınız olsun. Hissettikleriniz geçer mi geçmez mi bilemem... İşin içinde yalan dolan, güven kırıcı davranışlar varsa ben tüm köprüleri yakacak cinsten bir insanım. O yüzden yapıcı bir empati yapamıyorum bu konuda.

bukadar basıt bı seyde yalan soylemıs
buyuk mevzu oldugunda napar ?

7 yıldan sonra atılıyor diye biliyorum.
Bölüm neydi çok merak ettim.
Rahatsız olsan 1 -2 sınava giremezsin hadi 1 sene uzatırsın 6 yılda bitirmemek ne demek ya.
Tembel ve sorumsuz bir insan galiba.
Bir de herkesin özendiği bir ilişki yoktur.

Zaten okul, meslek vs. umurumda degil.. Okulunu ilk uzattıgında da ona söylemiştim benim icin meslegin paranın bir önemi olmadıgını.. Ve evet ailemi az cok tanıyor.. yüzügün takılmasını beklemiş.. bu cok agır.. Resmen beni mecbur hissettirmek icin bunu beklemis... yıllarca saklamıs

Demek ki sadece utançtan yalan söylememiş
Gayet planlı bu konuda
6 yıl afedersin ama hepinizi ayakta uyuttuğu yetmemiş bir de kurgulamış yüzük takılınca söylerim gibi
Güven önemli şey, lütfen çok iyi düşün
Evlenince de ceee bi de bu vardı sakladığım olmasın sonra

psikolojik rahatsızsa adam bunca yılda siz nasıl anlamadınız?
saçmalamış..ben olsam inanmazdım,hele yüzük takıldıktan söylendiyse..güvenemezdim tekrar sanırım..
6 yıl sakladığı yetmiyo
Açıklarken bile yalan atıyo ? Her dönem psikolojik olarak rahatsız ama sınav dışında turp gibiymiş ki kimse çakmamış
Bi de itiraf için yüzüğün takılmasını beklemesi bana çok art niyetli geldi

o okul bitene kadar evlenmeyin ... okula gitmesine okumasına engel psikolojik neden evlenmeye de engel olabilir... birde o kendini garantilemiş nasılsa aileler tanışırsa beni bırakamaz o zaman doğruları söylerimn die yalancının mumu ...

Çok samimi bir aile dostumuzun da başına böyle bir durum gelmişti ve kız ayrıldı. .Aradan zaman geçti tekrar bir araya geldiler cocugun ağzından kızın adı düşmüyordu. .
Sonunda erkek kızı terketti ve başka biriyle evlendi..
Burada zaten olay maddi yönden yetip yetmemesi değil size yıllardır yalan söylüyor oluşu. .Iyi düşünün öyle karar verin..

Zaten affedebilir miyim bilmiyorum bile, evlenmek söyle dursun...

Allah sizin de bunu farketmemeniz garip.
İnsan sevgilisinin okulu hakkında hiç mi haberdar olmaz?
Merhaba,
Farklı sehirlerde okuyorduk... ve güvenmiştim.. ne diyebilirim ki ben de bu durumdan sorumluyum... niye güvendim bilmiyorum bu kadar...

E iyi de bu okul şimdi kaç sene de bitecek söylediğinize göre daha bi hayli yolu var.. ailesinden cekinmis olabilir ama en azından size soyleyebilirdi sakladığı başka şeylerde olmasın. . Ayakta uyutmayi ustalıkla başaran birinden herseyi beklerim ben

neler yasayacagım daha bilmiyorum ama etrafımda henüz kimseye anlatamadım, ilk kez buraya yazıyorum... düşünemiyorum bile durdu kafam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…