- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi gokceyener
-
Çalışıyor mu? Çok uzun soluklu bir yalan söylemiş; en azından sizinle paylaşmalıymış.Merhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
Merhaba,Çalışıyor mu? Çok uzun soluklu bir yalan söylemiş; en azından sizinle paylaşmalıymış.
uff çok büyük bir yalanmış çok kolay yalan söyleyen insandan korkarım ben.Merhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
Bana göre okulu bitirememesi değil de
Bunu bu kadar büyük ustalıkla herkesten saklayabilmesi korkunç gelirdi
Daha neler saklıyor ya da saklayacak der buz gibi olurdum
Çok çok iyi düşün
Yüzükten sonra itirafta bulunması da art niyetli geldi..
Demek ki sadece utançtan yalan söylememişZaten okul, meslek vs. umurumda degil.. Okulunu ilk uzattıgında da ona söylemiştim benim icin meslegin paranın bir önemi olmadıgını.. Ve evet ailemi az cok tanıyor.. yüzügün takılmasını beklemiş.. bu cok agır.. Resmen beni mecbur hissettirmek icin bunu beklemis... yıllarca saklamıs
6 yıl sakladığı yetmiyopsikolojik rahatsızsa adam bunca yılda siz nasıl anlamadınız?
saçmalamış..ben olsam inanmazdım,hele yüzük takıldıktan söylendiyse..güvenemezdim tekrar sanırım..
Zaten affedebilir miyim bilmiyorum bile, evlenmek söyle dursun...Daha okul bitmemiş ,çalışmıyorda neyine güvenip teklifte bulunup hu kadar ileri gidebiliyor şaşırtıcı. Senin maaşina güveniyor muhtemelen :))) o okul bitmeden evlenme derim yoksa adama sen bakarsın gibi geliyor
Merhaba,Allah sizin de bunu farketmemeniz garip.
İnsan sevgilisinin okulu hakkında hiç mi haberdar olmaz?
Çok samimi bir aile dostumuzun da başına böyle bir durum gelmişti ve kız ayrıldı. .Aradan zaman geçti tekrar bir araya geldiler cocugun ağzından kızın adı düşmüyordu. .
Sonunda erkek kızı terketti ve başka biriyle evlendi..
Burada zaten olay maddi yönden yetip yetmemesi değil size yıllardır yalan söylüyor oluşu. .Iyi düşünün öyle karar verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?