6 yıldır bana yalan söylemis

Bana itiraf ettiğinde 2 yılda bitirip işe baslayacagını soyledi... ama bilmiyorum tabii.. kimbilir neler sakladı baska benden

Hukuk okuyordu..

Çok ciddi ve profesyonel yalancıymış 6 yıldır kimse farketmedi mi okumadı madem naptı oralarda ben bunu sorgulardım...ne yani bu adam tıp mı okuyodu kimse ses etmedi altı yıldır lisans bölümleri 4 yıl bilemedin 5.

Amin.. Allah dayanma gücü versin insallah...

benim icinde en önemli seydi güven.. heryerimi kırdı sanki...

7 yıl muhabbeti yok artık atılmıyorsun
hukuk okuyormuş belki zorlandı etti ama yalan söylememeliydi hemde böyle uzun soluklu olması çok kötü

7 yıl muhabbeti yok artık atılmıyorsun
hukuk okuyormuş belki zorlandı etti ama yalan söylememeliydi hemde böyle uzun soluklu olması çok kötü
Evet zor olmasını anlıyorum, ve ona hep dedim zaten istemezsen bırak baska bir iş yaparsın benim meslek umrumda degil vs. diye

benim icinde en önemli seydi güven.. heryerimi kırdı sanki...

emin adımlar atın
zaten yıllarca beklemişsiniz biraz daha bekleyin
madem 2 sene sürecek eline alsın diplomayı öyle gelsin öyle evlenin
maaşınızıda biriktirmeye devam edin ama kendinize yatırım yapın
belli mi olur size sadece kendinize lazım olur

Okulunun uzadıgını söylemişti, hukuk okuyordu

bu arkadaş nasıl 6 yıldır hissettirmedi kimseye bu nasıl usta bir oyuncu böyle korktum açıkçası hiç böylesini duymamıştım :/

çok tesekkur ederim.. Ben de boyle yapmayı dusunuyorum... diplomayı alana kadar beni tekrar ikna etmesi gerek , güven saglaması gerek.. ve diplomayı aldıktan işe basladıktan sonra tekrar düsünecegim... bu arada ben hayatıma devam edecegm.. yani insallah yapabilecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…