- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
- Konu Sahibi gokceyener
-
Bana itiraf ettiğinde 2 yılda bitirip işe baslayacagını soyledi... ama bilmiyorum tabii.. kimbilir neler sakladı baska bendenE iyi de bu okul şimdi kaç sene de bitecek söylediğinize göre daha bi hayli yolu var.. ailesinden cekinmis olabilir ama en azından size soyleyebilirdi sakladığı başka şeylerde olmasın. . Ayakta uyutmayi ustalıkla başaran birinden herseyi beklerim ben
Hukuk okuyordu..7 yıldan sonra atılıyor diye biliyorum.
Bölüm neydi çok merak ettim.
Rahatsız olsan 1 -2 sınava giremezsin hadi 1 sene uzatırsın 6 yılda bitirmemek ne demek ya.
Tembel ve sorumsuz bir insan galiba.
Bir de herkesin özendiği bir ilişki yoktur.
Beni de bu korkutuyor... Küçük bir konuda bile böyle kurgular yapmısbukadar basıt bı seyde yalan soylemıs
buyuk mevzu oldugunda napar ?
Amin.. Allah dayanma gücü versin insallah...Bu kadar uzun süre bir yalanı sürdürebildiğine göre epey usta bir yalancıymış. Cidden korkutucu... Demek işine gelmediğinde bir şeyleri kolayca saklama potansiyeline sahip. Üstelik bunun üstüne bir de sorumsuzluk diz boyu. Şimdi mi aklı başına gelmiş? İşiniz zor, Allah yardımcınız olsun. Hissettikleriniz geçer mi geçmez mi bilemem... İşin içinde yalan dolan, güven kırıcı davranışlar varsa ben tüm köprüleri yakacak cinsten bir insanım. O yüzden yapıcı bir empati yapamıyorum bu konuda.
:'( ölseydim de bunları yasamasaydım...Yalan. .
Güvensizlik. .
Yüzükten sonra demesi felaket. .
:'( ölseydim de bunları yasamasaydım...
Demek ki sadece utançtan yalan söylememiş
Gayet planlı bu konuda
6 yıl afedersin ama hepinizi ayakta uyuttuğu yetmemiş bir de kurgulamış yüzük takılınca söylerim gibi
Güven önemli şey, lütfen çok iyi düşün
Evlenince de ceee bi de bu vardı sakladığım olmasın sonra
7 yıldan sonra atılıyor diye biliyorum.
Bölüm neydi çok merak ettim.
Rahatsız olsan 1 -2 sınava giremezsin hadi 1 sene uzatırsın 6 yılda bitirmemek ne demek ya.
Tembel ve sorumsuz bir insan galiba.
Bir de herkesin özendiği bir ilişki yoktur.
gecmemeli..İyi düşünüp karar verin ..
Profosyonel yalancı sevgili ile ömür geçer mi. .
Evet zor olmasını anlıyorum, ve ona hep dedim zaten istemezsen bırak baska bir iş yaparsın benim meslek umrumda degil vs. diye7 yıl muhabbeti yok artık atılmıyorsun
hukuk okuyormuş belki zorlandı etti ama yalan söylememeliydi hemde böyle uzun soluklu olması çok kötü
benim icinde en önemli seydi güven.. heryerimi kırdı sanki...
Zararın neresinden dönersem kar diye düşünbenim icinde en önemli seydi güven.. heryerimi kırdı sanki...
Okulunun uzadıgını söylemişti, hukuk okuyorduÇok ciddi ve profesyonel yalancıymış 6 yıldır kimse farketmedi mi okumadı madem naptı oralarda ben bunu sorgulardım...ne yani bu adam tıp mı okuyodu kimse ses etmedi altı yıldır lisans bölümleri 4 yıl bilemedin 5.
gecmemeli..
emin adımlar atın
zaten yıllarca beklemişsiniz biraz daha bekleyin
madem 2 sene sürecek eline alsın diplomayı öyle gelsin öyle evlenin
maaşınızıda biriktirmeye devam edin ama kendinize yatırım yapın
belli mi olur size sadece kendinize lazım olur
tesekkur ederim....Zararın neresinden dönersem kar diye düşün
7 yılımı verdim alıştım vs diye düşünme
Kalan yıllarında yanında sadece güvendiklerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?