- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi gokceyener
-
O zaman 2 yıl bekleyip göreceksin GökçeÇok haklısınız, onun farkındayım..
ama hakim olmus ya da düz memur olmus, vasıfsız işçi olmus cok umrumda degil.. Yani evet bir işte calıssın ama cok kazanmıs az kazanms öenmli degil..Helal kazansız dürüst olsun yeter
çok tesekkür ederim..O zaman 2 yıl bekleyip göreceksin Gökçe
Dediklerini yapıp öyle gelirse ne ala, sende tekrar güvenebilirsin belki
Ama yapamazsa o zaman yeterince bekledim, bizi o bitirdi dersin hiç acaban kalmaz
Şimdi ayrılsan 2 yılda yeni bi ilişkiye başlayamazdın sanırım, 7,5 yıl geçmişten sonra.. Ve hep acaban olurdu belki şans versem düzelirdi diye
Yaşa ve gör
Açıkçası benzer durumları yaşadım ama biz nişanlı değildik, uzun hikaye birazçok tesekkür ederim..
evet sanırım oyle yapacagım... zaten suan bitirsem de bir baskası olamaz olmaz...
bekleyip 2 yıl sıkı bir gözlem yapacagım..böylece ne acabam olur ne de baska bir takıntım.. ben elimden geleni yapmıs olurum...
2 yılda tekrar güven verirse tamam... ama olmazsa benim yapabilecegm birsey kalmıyor.
Söylediğine göre;Peki sevgiliniz bu kadar zorluk çekmiş de size neden anlatmamış. Acaba sizin bir tavrınızdan çekindi de anlatamadı mı?
Siz neden fark etmemişsiniz. Sevgiliniz ne yapıyor, nasıl hissediyor, hiç mi önemseyip sormadınız, bir derdin var mı diyerek?
Bunlar da meslek sahibi olması/olmaması kadar önemli.
Açıkçası benzer durumları yaşadım ama biz nişanlı değildik
Zamanla anlarsın
oyle mi... demek atlatılabiliniyor.. umarım zamanla duzeltir.. düzeltiriz.. bizim nisanlı olmamızda ayrı bir olaydı zaten.. ne yazık ki annemin biraz acele ettirmesinden kaynaklandı.. aslında bir sene sonra düsünüyorduk.. ama kucuk biryerde yasıyoruz cok istemeye gelen oluyor vs. diye adı belli olsun istediler..hersey ust uste geldi...Açıkçası benzer durumları yaşadım ama biz nişanlı değildik, uzun hikaye biraz
Zamana yay
oyle mi... demek atlatılabiliniyor.. umarım zamanla duzeltir.. düzeltiriz.. bizim nisanlı olmamızda ayrı bir olaydı zaten.. ne yazık ki annemin biraz acele ettirmesinden kaynaklandı.. aslında bir sene sonra düsünüyorduk.. ama kucuk biryerde yasıyoruz cok istemeye gelen oluyor vs. diye adı belli olsun istediler..hersey ust uste geldi...
İnsallah... cok haklısınızinsanoğlu ölüme bile alışıyor.. öyle bir alışır atlatırsınız ki..
Söylediğine göre;
benim okulu takıntısız bitirmem, onunsa böyle takılmasının gelecek planlarımızı ertelemesi.. ve hayal kırıklıgı yasattım dusuncesi.. ile anlatamamıs...sorun buyudukce icinden cıkılmaz hale gelmiş...
ben .. ben sanırım aptalım... hic anlamadım.. ama ayda 1 görüsürdük zaten farklı sehirlerde okudugumuzdan...onun dısında hep telefonda görüşürdük ama nasıl desem hic anlamadım...
oyle mi... demek atlatılabiliniyor.. umarım zamanla duzeltir.. düzeltiriz.. bizim nisanlı olmamızda ayrı bir olaydı zaten.. ne yazık ki annemin biraz acele ettirmesinden kaynaklandı.. aslında bir sene sonra düsünüyorduk.. ama kucuk biryerde yasıyoruz cok istemeye gelen oluyor vs. diye adı belli olsun istediler..hersey ust uste geldi...
Evet .. benim de aklımda bu..Madem ilişkinize bir şans veriyorsunuz, bence sevgilinize sorun benim de yanlışım var mıydı senin gözünde diye.
Bu sorundan iki taraf da kendi hatalarının farkında çıkarsanız çok sağlam bir ilişkiniz olabilir.
Mutluluklar dilerim.
Evet üstesinden gelinebilir ama saklamak alışkanlık haline gelmediyse
Biz henüz sevgili bile değildik ama o beni sırdaşı gibi görüyordu, kimse bilmezken bana anlattı ( beni tanımadan önceki durumları olmasına rağmen okul durumu vs. ama ben şehir dışında okuduğunu duymuştum diye okulu bitirdi sanıyordum bitirdim dememişti )
Evlilik düşünmüyor olmama rağmen çok şaşırdım, ailenden bunları saklıyorken ben sana güvenemem dedim
Söz verdi, inanmadım ama zaten evlilik düşünmediğimden de bekleyip izledim
Okulu dondurdu, uzun dönem askerlik yaptı Hakkari'de
Açıktan devam edip düzgün bir işe girdi, 3 yıl geçmişti zaten emin olmuştum duygularımdan da nişanlandık
Zaten kolay güvenemem ben insanlara , yaptıklarına bakmak daha inandırıcı gelir
Vaktim var diyorsan şans vermelisin ama takipte ol
ailesi kira dısında birsey gondermiyordu oda arkadasları ile patlasınca 200 tl gibi birseydi.. buna eminim cunku ailesi de kac defa soyledi cocuga destek olamıyoruz maddi yetersizliken vs. diye... o da calısıyordu zaten bir buroda..ama yine de bunlar bu olayı unutturacak birsey degil.. hicbir mazeret olamaz bana anlatmaması icin...yalan söylemesi bir yana.sınavlara girmeyerek aslında ne kadar sorumsuz bir adam olduğunu da göstermiş oluyor. 6 yıl gezmiş tozmuş anne babası kimbilir ne zorluklarla okutmuş adam laylaylom... iyi düşün evlilik konusunu.ben olsam evlenmezdim. mesele mezun olup olmaması değil yalancılığı ve sorumsuzluğu...
Hayat her dönem zor ama dürüstlük en önemli esaslardan biriinsallah bir ömür mutlu olursunuz...
sanırım bekleyip izleyecegim...
yasıtız 24 yasındayız...Bencede canim alisirsinda atlatirsin hatta baskasini sever o okulunu bitirene kadar cocugun bile olabilir sadece onu seveceksin illa onunla evleneceksin diye bisey yok soz nisan neden yapiliyor insanlar birbirlerini daha yakin tanisin diye nikah masasindan kalkanlar var oyle kendini sartlandirma sen kac yasindasin cocuk kac yasinda bu arada
insallah.. Allah razı olsun desteginiz icin..Hayat her dönem zor ama dürüstlük en önemli esaslardan biri
Amin cümlemiz inşallah
Beklemene değer bi sonuç elde etmen dileğiyle..
yine de sorumsuz olduğu gerçeği değişmiyor.ailesi kira dısında birsey gondermiyordu oda arkadasları ile patlasınca 200 tl gibi birseydi.. buna eminim cunku ailesi de kac defa soyledi cocuga destek olamıyoruz maddi yetersizliken vs. diye... o da calısıyordu zaten bir buroda..ama yine de bunlar bu olayı unutturacak birsey degil.. hicbir mazeret olamaz bana anlatmaması icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?