6 yıldır bana yalan söylemis

Merhaba icinize biraz su serpebilirim belki anlatacaklarimla. Benim abimde muhendislik okuyordu 4 yil sonra anneme ben memurluk sinavina giricem(lise memurlugu) demiş. Annemde suphelendi apar topar okuduğu okula gittik. Annem ile babam danışman hocasıyla konuştu. Meğer abim daha 1. Sınıftaymis onu bile geçmemiş yani. Neyse abime biz senin ilindeyiz görüşelim dedik. Oda garibim yanına bir arkadaşını almış tek kalmamak için korkmus annemle babamin tepkisinden. Sonra annem dediki bırak okulunu gel tekrar hazırlan madem yapamiyorsun neden soylemedin sen çok kiymetlisin bizim için şeklinde konuştu hepimiz ağladik abim bizden daha çok ağladı. Anne söz bitiricem. Yapamadim bilmiyorum. Ama bitircem dedi. Ve 2.5 senede mezun oldu. Bazen bence insanlar böyle bir boşluğa düşüyor. Abimin bir ara panik atak sorunu falanda olmuştu. Kendini yalniz hissetme gibi şeyler öyle hatırlıyorum. Sevdiğiniz kişiyle bence bu konuyu konuşun direkt onun karşı tarafına geçmeyin bir insan bence normal şartlar altında böyle şeyler yapmaz. Siz bekleyeceginizi dusunurseniz oda bitirecegine söz verirse bence hersey hallolur

Güvenmediğim kisiyle evlenmezdim evlilik güven üzerine kurulur ,eğer bu yoksa büyük bir tartışmadan sonra evlilik hemencik biter

Böyle bir yalanı söyleyebilen başka her yalanı da söyleyebilir,çok dikkat..

Maalesef herkesı kandırabılecek kadar yalancı olması senı yaralar ve guven bır kere gıttıgı zaman da cok zor yerıen gelır..Senı cok zor duruma dusurmus,üstelık daha mezun olmasına da cok var..Sınavlara gırmemekten degıldır o ,ortamlardan calısmamıstır uzatmıstır..Cok zor tekrar guvenmen ve ıkı yıl beklersen ve yenı bır yalan cıkarsa ..Ben korkarım sahsen

katılıyorum size

bakın hukuk fakültesi bu şekilde yıllarını geçirmiş çoook kişiyle dolu

biz öğrenci iken af çıkmıştı binlerce kişi geldi bir bölümü hayata atılıp da bitirememiş bir bölümü siyasi vs bir bölümü de o tempoyu kaldıramamış

sevgiliniz de tempoya ayak uyduramamış olabilir

bizim bir arkadaşımız bir sene hiç sınavlara girmedi; yeniden üniversite sınavına girdi; başka bölüm okuyacağım diye istediği bölümü bile söylemedi; uzun dönem psikoloğa vs gitti sonra neyse bitirdi; hakim bile oldu

aileden gizlenir; eş dost akrabadan gizlenir de bu durum sevgiliden gizlenmez; kimin dizinde yatıp ağlayacaksın sevgilinden de bunu gizlersen

bence öncelikle ne kadar güvenilir olur bilmem ama niye bitmediğini adam gibi anlatsın; hukuk zordu bitmedi vs olmaz bitiren nasıl 4 yılda bitiriyor; bitmeyebilir ama bunu söylemek lazım; ha zaten uzattığını biliyorduk diyorsun o zaman hangi derse ne kadar takılmış ve özellikle baraj var mıymış; baraja takılmış mı tekrar öğren

bir de geçilemeyen dersler esasen bellidir; fakülteye ve hocaya göre değişir; vizede binin üzerinde öğrenciden 45 i geçen yoktu mesela bir dersimizde; o dersten kalmak da söylenmeyecek bir durum değildir.

belki pişmandır, belki dediği gibi 2 yılda bitirecektir, belki iyi bi iş bulacaktır

ama arkadaşım, sen çok yıpranırsın, o gücü bulabilecekmisin kendinde, ki bide destek olabilecek biri değil yalan söylemiş ve herşeyi tepetakla etmiş biri var karşında

sen bilirsin ama şahsen başını yakma derim ben, zira adam seni 6-0 yenik başlatıyor evliliğe

Cok buyuk bi yalan bu.
Isin kotu tarafi bence halada yalan soyluyor.
Rahatsizligim var demis sagliktan bahsetmis. Sormadinmi neymis o rahatsizlik?

Herkese cok tesekkur ederim , zaman ayırıp yazdıgınız fikir verdiğiniz icin... icimdeki sular durulmadan sanırım bunu kimseyle konusamayacagım...
Bu arada, calıştıgı ve okul durumunu dogruladım, hangi derslerden kaldıgına devam durumuna vs. baktım.. Zaten bir dönemden sonra baslamıs sınava girmemeye..
Ailesine durumu anlattı.. simdi ne olacak ben de bilmiyorum.. ama her kosulda beni zor ve mutsuz bir donemin beklediği belli..

Okul, meslek neden umrunda değil?Aşk, sevgi, saygı ,karakter hepsi elbette çok önemli ama mesleğin ve paranında ne kadar önemli olduğunu evlenmeye karar verdiğinde, nişan sürecinde,evi kurarken, düğünü yaparken ve evlendikten sonra anlıyorsun canım...İnan mesleği ve sabit geliri olmayan bir eşle çok sorun yaşarsın, evlenmeden önce herşey güzel geliyor, bulutların üstünde oluyorsun, aranızdaki aşk, tutku hep size yetecek sanıyorsun ama öyle olmuyor

okudugum anda aklima hani unilerde belli amaclar icin kandirilan kullanilan gencler varya onlara katilmis gibi geldi cnku onlarn cogu uniyi bu sekilde uzatiyorlar..Erkek biri o kdr yil sizden bile saklamasi bilmiyrm mantikli dgl..Kuzenimim sevgilisi vardi adam o kdr lusk yasiyodu ki..Ama dedik.bunda bi is var kuzenimn hosuna gidiyodu tabi kaymagini yemek dinlemedu bizi geldiler istediler teyzemde sever tabi bal kaymagi verdi hemen snra bi gun gazetede okuduk ki operasyn yapilms adam tutuklanms..meger uyustrucudan zengnms bu kdr pislik sey..Ayrildilar tabi snra..ornegin sizin konunuzla alakasi yok ama ayni sekilde kafa kurcalayan seylerin arkasndan hep bisey cikiyor

Çok haklısınız, onun farkındayım..
ama hakim olmus ya da düz memur olmus, vasıfsız işçi olmus cok umrumda degil.. Yani evet bir işte calıssın ama cok kazanmıs az kazanms öenmli degil..Helal kazansız dürüst olsun yeter

Hemfikiriz, benim demek istediğimde o , çok zengin olsun demiyoruz, koltuk sahibi olsun demiyoruz ama hayatını idame ettirebilmek için mesleği ve sabit bir geliri olsun yeter

İlişkide herşeyden önce saygı ve güven önemli.
Ne kadar korkunç ki yüzükler takıldıktan sonra itiraf ediyor.
Ben olsam bırakırdım.
Bu kadar basit bir şeyi 6 yıl saklayabiliyorsa daha neler yapmaz.

Yalancıyla işim olmazdı benim.

Hadi ailesine soyleyemedi, utandi ama siz onun 7,5 yillik sevgilisisiniz, evlenmek, es olmak gibi hayalleriniz var sizden boyle bir seyi nasil saklayabilir ki? Itirafin zamanlamasi da rahatsiz edici. Isler resmiyete dokulmusken. Bence temkinli olun. Evlilik gerceklestikten sonra baska itiraflar duyma olasiligina karsi.

çocuk okulunu bitirene kadar sakın evlenme.. hatta derslerini sıkı sıkı takip et bu sene verebilecek mi acaba diye.. böyle yalan olmaz sen mezun sanıyorsun bu daha ünv 1. sınıfta 7 senedir hayretlerim şaştı. okul bitiremeyen adam evine nasıl bakacak

Cok buyuk bir yalan. Bu kadar buyuk bir yalan soyleyebilen biri ufak tefek ne kadar yalan soyler bilemem. Ama sen kalbinin sesini dinle canim. Oyle buyuk bir yalan soyleyen birini yargilamadan once once niye boyle bir yalan soyledi ve soylemesinin sebebi ne bunu dusun derim.

O kadar sene sinava gitmemis sehir disinda ne yapmis Allah verede cocugu falan olmaya bu adamin yaa niye gitmedi okula ne yapti bu kadar sene hayret ettim yaa yuh dedim valla

sizdeki sorunda burda zaten canım adam dürüst değil..ve kurnaz,işler resmiyete binince açıklamasının başka bir açıklaması yok..geri döneme diye o anda itiraf etmiş..evlendiğinde başka şeyler de duyabilirsin..ama sen muhtemelen devam edeceksin ya inşallah az zararla yırtarsın bu işten diyeyim ben.

üniversite mezunu birisi olarak lise mezunu biriyle evlenme bu bir.
ikincisi daha okulunu bile bitiremeyecek kadar sorumsuz bi insandan koca olmaz.
üçüncüsü yalan üstüne evlilik kurulmaz.
iki ve üçe katılıyorum da birinci maddenizi pek anlamadım ben. adam zaten 6 sene üniversite hayatı yaşamış. üniversite ufku açıyor vs diyoruz da zaten bi diploma almamış onun dışında o bakış açısını, ortamı tanımıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…