- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi gokceyener
-
Böyle bir yalanı söyleyebilen başka her yalanı da söyleyebilir,çok dikkat..Merhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
Merhaba,
Hayır calısmıyor.. 6 yıldır okudugunu sanıyordum... bazı sınavlara girmiş bazılarına girmemiş bu sürede... Mezun oldugunu sandıgım icin bu yıl calısmaya baslayacgını sanıyordum ki itiraf etti...
yıllarınızı vermişsiniz ve ayrılmak istemiyorsunuz anlıyorum
ama o süreçte psikolojik rahatsızlık yaşasa bile sizinle paylaşması gerekirdi diye düşünüyorum
tabi herkesin mizacı bir olamaz ama
siz onun kaç senelik sevgilisisiniz o süreçte sizden o kadar sene gizlemesi çok sakıncalı
bence bu yalan konusunu güven konusunu çözmeden barışmayın
bilmiyorum psikoloğa mı gitmeli ne yapmalı ama ciddi bir yalan ve uzun süreli bir yalan
evlenmeden çözümlenmeli bu sorun
belki pişmandır, belki dediği gibi 2 yılda bitirecektir, belki iyi bi iş bulacaktırMerhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
Okul, meslek neden umrunda değil?Aşk, sevgi, saygı ,karakter hepsi elbette çok önemli ama mesleğin ve paranında ne kadar önemli olduğunu evlenmeye karar verdiğinde, nişan sürecinde,evi kurarken, düğünü yaparken ve evlendikten sonra anlıyorsun canım...İnan mesleği ve sabit geliri olmayan bir eşle çok sorun yaşarsın, evlenmeden önce herşey güzel geliyor, bulutların üstünde oluyorsun, aranızdaki aşk, tutku hep size yetecek sanıyorsun ama öyle olmuyorZaten okul, meslek vs. umurumda degil.. Okulunu ilk uzattıgında da ona söylemiştim benim icin meslegin paranın bir önemi olmadıgını.. Ve evet ailemi az cok tanıyor.. yüzügün takılmasını beklemiş.. bu cok agır.. Resmen beni mecbur hissettirmek icin bunu beklemis... yıllarca saklamıs
Çok haklısınız, onun farkındayım..Okul, meslek neden umrunda değil?Aşk, sevgi, saygı ,karakter hepsi elbette çok önemli ama mesleğin ve paranında ne kadar önemli olduğunu evlenmeye karar verdiğinde, nişan sürecinde,evi kurarken, düğünü yaparken ve evlendikten sonra anlıyorsun canım...İnan mesleği ve sabit geliri olmayan bir eşle çok sorun yaşarsın, evlenmeden önce herşey güzel geliyor, bulutların üstünde oluyorsun, aranızdaki aşk, tutku hep size yetecek sanıyorsun ama öyle olmuyor
Hemfikiriz, benim demek istediğimde o , çok zengin olsun demiyoruz, koltuk sahibi olsun demiyoruz ama hayatını idame ettirebilmek için mesleği ve sabit bir geliri olsun yeterÇok haklısınız, onun farkındayım..
ama hakim olmus ya da düz memur olmus, vasıfsız işçi olmus cok umrumda degil.. Yani evet bir işte calıssın ama cok kazanmıs az kazanms öenmli degil..Helal kazansız dürüst olsun yeter
evet evet... çok seyde gözümüz yokHemfikiriz, benim demek istediğimde o , çok zengin olsun demiyoruz, koltuk sahibi olsun demiyoruz ama hayatını idame ettirebilmek için mesleği ve sabit bir geliri olsun yeter
sizdeki sorunda burda zaten canım adam dürüst değil..ve kurnaz,işler resmiyete binince açıklamasının başka bir açıklaması yok..geri döneme diye o anda itiraf etmiş..evlendiğinde başka şeyler de duyabilirsin..ama sen muhtemelen devam edeceksin ya inşallah az zararla yırtarsın bu işten diyeyim ben.Çok haklısınız, onun farkındayım..
ama hakim olmus ya da düz memur olmus, vasıfsız işçi olmus cok umrumda degil.. Yani evet bir işte calıssın ama cok kazanmıs az kazanms öenmli degil..Helal kazansız dürüst olsun yeter
iki ve üçe katılıyorum da birinci maddenizi pek anlamadım ben. adam zaten 6 sene üniversite hayatı yaşamış. üniversite ufku açıyor vs diyoruz da zaten bi diploma almamış onun dışında o bakış açısını, ortamı tanımıştır.üniversite mezunu birisi olarak lise mezunu biriyle evlenme bu bir.
ikincisi daha okulunu bile bitiremeyecek kadar sorumsuz bi insandan koca olmaz.
üçüncüsü yalan üstüne evlilik kurulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?