• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 yillik iliskim bitti :(

cemilegubbak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
22
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar,

Kendi hikayemi sizinle paylasmak istedim.

Ben 23 yasinda bir üniversite ögrencisiyim. Bundan 6 yil önce bir erkek arkadasim oldu. Bu benim ilk sevgilimdi. Ben de onun ilk sevgilisiydim. Lisede ayni siniftaydik. Ben Almanyada yasiyorum ve sevgilim Almandi.

Alman olmasi ailemin hosuna gitmedi. Ailem "modern" olmasina ragmen bastan bu iliskiyi onaylamadi. Sonradan benim icin "katlandilar" ama yine de sIk sIk annemden kötü sözler isittim bu yüzden. Ailemin buna katlanmasinin büyük bir sebebi, okumami cok istedikleri icindi..

Ben bu ask icin aileme bile karsi ciktim ve dayattim. Bazen cok zor günler gecirdim, cünkü akraba ve ailemin arkadaslarindan gizlemek zorunda kaldim. Ta ki bundan bir yil önceye kadar. 5 yildan sonra sevgilime güvendim ve akrabalarimizla tanistirdim. Artik sevgilim Türkce ögrenmisti. Bastan ben ögrettim. Sonradan kendisi kurslara gidip ögrenmeye baslamisti.

Hersey cok güzeldi ve o benim psikologumdu. Ailem bazen iyi, bazen kötü oluyordu. Ama o hep benim yanimda oluyordu. Bundan 2.5 yil önce farkli yerlerde üniversiteyi kazandik ve hic görüsemez olduk. Hergün telefonda en az 1 saat görüsüyorduk.

Sevgilim herkes tarafindan begenilen, cok caliskan , zeki ve oturakli biriydi. Aileme karsi saygiliydi ve kültürümüzü ögrenmek icin büyük cabalar gösteriyordu. Lakin ben okulda olan stresimden dolayi, ve tasindigim yere alisamamdan cok sinirli ve asabi oluyordum. Bu yüzden sevgilimle sIk sIk kavga ediyordum. Onu cok kiskaniyor ve sürekli kontrol ediyordum.

Sevgilimin bu yil mayisda ani bir sekilde dayisi öldü ve bu onu cok yipratti. Babasini 10 yasindayken kayb etmis ve dayisinin esi ve cocuklari olmadigindan "babalik" yapmis.

Bu dönemde cok derslerim oldugundan yaninda olamadim. Cenaze icin ucak bileti aldim ama ucagi kacirdim ve gidemedim.

Bu yaz erkek arkadasim Türkiyeye bir ay Türkce ögrenmek icin. Orada sürekli bir yari alman- yari türk kiziyla gezmeye basladi. Kiskandigim halde bir sey söylemedim cünkü benim icin taa Türkiyeye gitti diye düsündüm ve orada baska arkadasi yoktu. Ondan sonra bana mesaj yazdi ve bu kizla Yunanistan adalarina gittigini yazmis. Sabah gidip aksam dönecekmis.

Bunu okuyunca cok asiri sinirlendim ve telefon edip kavga ettim. Ayrilmak istedigimi söyledim. Ben önceden de hep kavgalarimizda ayrilmak istedigimi söyleyen biriydim. Bazen uzun zaman küs kaliyordum ve yalvarana kadar, aglayana kadar barismiyordum.

Ama simdiye kadarki ayrilma sebeplerim hep sudan sebeplerdi. Bu sefer ciddiden kizmistim. Annemi aradim ve o ayrilmami söyledi. Tabi ben hüngür hüngür agliyordum. Telefonu yüzüne kapatmistim. Ertesi gün aradigimda yine o kizla beraberdi!!! Ben de ona sirf yine o kizla birlikte olup olmadigini kontrol etmek istedigim icin aradigimi söyledim. Aslinda duymak istedigim seyler cok baskaydi.

Bundan sonra erkek arkadasim telefonlarima cikmadi. Ayrildiktan sonra bir kere konustuk ve artik biktigini söyledi. Dayisinin cenazesine bile gelmedigimi. Dayisinin ölümüyle nerdeyse beni sucladi. Dayisi onu sIk gezmeye götüryordu, yurtdisina, spor faliyetlerine ve ben gezemezken onun gezmesi canimi sIktigi icin ben bunun icin de kavga ediyordum ve elimden geldigi kadariyla engellemeye calisiyordum...... Hep ayrilmak istedigimi söyledi ve artik istedigim gibi oldugunu. Ne kadar yalvarsam, yakarsam da bosuna...

Neyse cok karisik oldu yazdiklarim. Amacim hikayemi paylasmakti. Bu iliski beni cok yordu, cünkü bastan beri kimse bu iliskiyi desteklemedi ve herkes bitecegini söyledi. Cok direndim, cok da seviyordum ama bitti 6 yilin sonunda!! Cok üzgünüm ve 2 ay oldu biteli ve hala her gün agliyorum.

ûzülmemin büyük bir sebebi de sok olmam. Ayrilmadan bir kac gün önce beni ne kadar cok sevdigini ve özledigini söyliyordu. Önceden bahsettigim kizla da iliskisi olmadigini cok iyi biliyorum cünku o kiz baska bir ulkede kaliyor.
Baska bir sebebi de ailem artik ondan "sözlüm" gibi bahsediyordu.

Onu cok özliyorum.

GÜNCELLEME 2016 : ÜSTÜNDEN 4.5 YIL GECTI. KIZLA ILISKISI VARMIS VE HALA DEVAM EDIYOR. TABIKI ARTIK ÜZÜLMÜYORUM. AMA ESKI KONUMU OKUDUM VE YAZMAK ISTEDIM. TRAJIKOMIK BIR DURUM BENCE. BENIM ONDAN SONRA DOGRU DURUST BIR ILISKIM OLMADI. SIMDI SEVDIGIM BIRISI VAR,COK YENI, INSALLAH MUTLU OLACAGIZ.
3. SAYFADA DA 2012DE BIR GUNCELLEME YAPMISTIM MERAK EDEN VARSA..

Son düzenleme:
Sagol. Ben ona mail attim. Uzun uzun his ettiklerimi yazdim ama sadece kavgalarimizdan bahsetti ve artik olmayacagini yazmis. Ondan sonrada ben bir sey yazmadim. Facebooktan sildim onu. Ayni sehirde okumadigimiz icin cok fazla yakin ortak arkadasimiz yok.. Eskileri ile pek fazla görüsmüyoruz. Acikcasi o benim butun arkadaslarimi taniyordu ama ben onunkileri tanimiyordum

tamam herseyi söylemissin zaten canım ,daha fazla üstüne gitme ,biraz zamana bırakmak gerekiyor maalesef böyle seyleri,hem 6 yıl cabuk unutulmaz ,unutsa bile elbet hatırlar bence ,üzme kendni eğlenmene bakk

çok kotu bı durum senı anlayabılıorum dıle kolay 6 sene nasıl da alısmısındır ama kader kısmet fazlada kendınu uzme bolesı hayırlısıymıss :(

Ben de hayirlisinin bu olduguna inanmak istiyorum. Kaderde varmis diyorum. Ama yinede kendimi sucluyorum, neden zamaninda daha iyi davranmadigim icin. Ama beni bir seferde silip atmasida beni cok üzüyor. Ben önceleri kac kere ayrilmak istedim (belki gercekten istemesemde öyle söyledim) ama yeni sanslar verdim. O bana hic bir sans vermedi.

Size tavsiyem, benim gibi cok simarmayin, cok güvenmeyin sevgilinizin askina. SInIrlari cok zorlamayin. Bir gün hersey bitebiliyor.

evet canım ,sende o yüzden keske söyle yapsa idim keske böyle yapsa idim diye diye kendini hırpalama ,böyle düsünmeye devam edersen isin icinden cıkamazsın bebegmm ben sana söylymm

hıkayenı okudum canım uzuldum acıkcası o kadar yıl ama bıraz bunalmıs erkek arkadsın bence bı sure gecınce anlaycaktır senı kaybettıgını ozledıgını yazmssn bız kızlar ayrılgıı daha kısa surede yasıyoruz ama erkekler zaman gectıkce anlıyor 6 yıl dıle kolay senın kıymetnı zaman gecınce anlayacaktır kı senın tepkın cok normal bır kızla tatıle cıkması bana da dogal gelmezdı acıkcası

Tessekürler cevaplariniz icin.

Evet normal degil bence de. O da cok iyi biliyordu benim bundan rahatsiz olacagimi. Belkide sinirlari zorluyordu, ayrilmak istedigi icin, ama sanki ben ayrilmisim gibi yapmak icin.

Insallah dedigin gibi olur, beni özler ve akli basina gelir. Ancak bu konuda pek emin degilim. Cünkü benim gibi (kizlar gibi mi desem) cok fazla her seyi düsünüp evirip ceviren birisi degil..

Belki cok bencil davraniyorum ama umarim hayati boyunca yanliz kalir .. Suanda onun mutlulugunu istiyemiyorum acikcasi.

Tessekürler cevaplariniz icin.

Evet normal degil bence de. O da cok iyi biliyordu benim bundan rahatsiz olacagimi. Belkide sinirlari zorluyordu, ayrilmak istedigi icin, ama sanki ben ayrilmisim gibi yapmak icin.

Insallah dedigin gibi olur, beni özler ve akli basina gelir. Ancak bu konuda pek emin degilim. Cünkü benim gibi (kizlar gibi mi desem) cok fazla her seyi düsünüp evirip ceviren birisi degil..

Belki cok bencil davraniyorum ama umarim hayati boyunca yanliz kalir .. Suanda onun mutlulugunu istiyemiyorum acikcasi.

senı anlıyorum benım de ılıskım bıttı 1 bucuk ay oldu ben de cok kırgınım ben de ıstemem mutluluugunu nasıl ısteyelım yanı mutlulugunu bızsız ozellıkle ama o senı arar pısman olur bak gorursun sen de surundurursun:D

Çoğu zaman haksiz yere üstüne gitmişssiniz bir kere ilişkide sürekli ayrilalim lafi oldu mu o ilişki oyun gibi oluyor en sonunda karşi taraf artik intikam almak için uzak duruyor 6 seneyse sizi unutmasi çok zor sevmemesi imkansiz ama geri döner mi bilmem çünkü bazen karşi taraf artik gerçekten usanabiliyo ve kendini uzak tutmak için elinden geleni yapiyor ayni durum arkadaşimin basinada çok geldi o da her olayda ayrilik derdi çocuk kendi ağziyla söylüyordu artik bu durumdan nefret ettigini ayni sizin olaylarniz işte neyse o arkadaşimn sevgilisi bi sekilde hep dönüyor çok zorlu ayirliklarida olsa uzun zaman geçsede ki onlar 3 sene bile değildir daha bence sizinkide özler sizi 6sene sonuçta ama daha dikkatli olun bence artik oyun haline getirmeyinnn

bu kadar yıldan sonra kopmak zor..
tekrar barışacaksınız gibi geliyo bana ama hayırlısı tabiiki..
bende sizin gibi her kavgada ayrılalım ayrılalım der dururdum,
ama sonra düşündüm; bi ilişkide sürekli ayrılık lafı geçerse gerçekten birgün gerçek olur derler, doğru geldi bana..
çünkü sürekli ayrılıktan bahsedilince huzur ve güven kalmıyo..
karşıdakide artık ayrılık lafını duymaktan yoruluyo ve gerçekten ilişkinin sonu geliyo..
umarım barışırsınız tekrar ama barışırsanız bu hataları tekrarlamayın, ikinizde üzülmeyin :61:
sevgiler :71:

Bundan sonra birlesemeyiz. Istemedigini biliyorum. Ben de bana bunlari cektirtikten sonra istemiyorum artik.. Ama tabi butun yaptiklarimiz aklima geliyor, hayallerimiz..

Seninse zaten sana döner, dönmezse de emin ol zaman geçer..Kaç duyguyu birden yaşar, karışırsın..sonra günün birinde gene aşık olursun..kader böyleymiş dersin..üzme kendini herşey olacağına varır.

Back
X