6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis cokaz degil mi :(( sizin nasildi

Önemli olan kalitesi belki 1 olur bölünme olur tek yumurta ikizleri olabilir Herşey Allahtan
Evet tek olsun benim olsun sağlıklı olsun inşallah... Hepsi giderse çok üzülürüm ama bir daha bilemiyorum şehir dışından geliyoruz bir de...kısöet inşallah herşey güzel ilerler

1.gün sabah 9 da aramışlardı 3.gün hala aramadılar inşallah herşey yolundadır

İsterseniz siz arayın insan rahat edemiyor, benide ucuncu gün aramadılar İnsan merak ediyor gelısımı iyidir ozaman sağlıkla ilerler inşallah. Direkt taze transfer mı olacaktınız

İsterseniz siz arayın insan rahat edemiyor, benide ucuncu gün aramadılar İnsan merak ediyor gelısımı iyidir ozaman sağlıkla ilerler inşallah. Direkt taze transfer mı olacaktınız
İnşallah canım 🙏
Yok rahim dinlendirme yapıyoruz antibiyotik kullanıyorum eğer sağlıklı kalırsa bir kaç ay sora transferim

Beni de aramamislardi. İçim içimi yedi ve dayanamayıp ben aradım akşama doğru. Dediler biz sizi aradık ulaşamadık 😅 boşu boşuna kendimi yemişim meğerse.. O yüzden isterseniz siz arayın..

3 taneden 1 tanesi iyi ilerliyor 2 tanesi 1 gün geriden geliyormuş 5.günü bekleyelim demiş Dr.. Hayırlısı inşallah o 1 tanesi iyi kalitesini devam ettirirde.. Geriden gelen 2 tane in bari 1 i ilerlerse

6 dan 1 i kaldı o da günüyle uyumlu değil geriden geliyor dediler 6.gunu bekleteceklermis

Merhaba, benim de 10 yumurtadan sadece 1i embriyo haline geldi. Ama sonuc negatif oldu. Doktorum bir dahaki tup bebege yumurtalari daha iyi hazirlamak icin antioksidan ilac verdi ve kalsiyum iyonofor diye ekstra bir tedavi yapacagiz dedi. Belki benim durumumdaki arkadaslara doktorlarina sormak icin bir fikir olur.

Merhaba, benim de 10 yumurtadan sadece 1i embriyo haline geldi. Ama sonuc negatif oldu. Doktorum bir dahaki tup bebege yumurtalari daha iyi hazirlamak icin antioksidan ilac verdi ve kalsiyum iyonofor diye ekstra bir tedavi yapacagiz dedi. Belki benim durumumdaki arkadaslara doktorlarina sormak icin bir fikir olur.
Bu yumurta kalitesizliği mi oluyor peki ne dedi doktor

Bu durumun adini sebebini bilemiyorum ama 4 tanesi bos cikti, 4ü spermi kabul etmedi, 1i döllendi ama ilerlemedi, sadece 1 tane kaliteli cikti malesef

merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mi :( taze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Yo normal 5.gune sadece 3 te 1i gidiyor.Sizin yarısı gitmiş gayet güzel bı sonuc

Evet ilk deneme. Herşeyim o kadar güzel gözüküyordu ki öncesinde hep kontrollerde o yüzden çok şaşırdım dedi doktor tabi benimde modum düştü çünkü toplananların hepsi Olgun da çıkmayabilir veya döllenmeyebilir 😞
Öyle benimde moralim çok bozulmustu Tahlillerim iyi yumurta kalitemde iyiydi.8 yumurtanin 4 u zaten tam buyumemis . Geriye 4 kaldı 4 taneninde 2 si 5.gune gitti. O yüzden tüp bebeği genel olarak çok başarılı bulmuyorum hala gelişmemiş.

O heyecanı hepimiz yaşadık 4 gün boyunca her sabah saat dokuzda çaldı telefon ama Allahım nasip ederse oluyor işte.. İnşallah sana da anne olmak için çabalayan diğer anne adaylarına da nasip olur bu duygu
Tüp bebek tedavisinin bence en zor kısmı bilgi verilmesi... Bazen keşke aramasalar diyordum

Back
X