60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kıslar uzun bi süre giremedim 2 hafta oldu galiba ama 1.6 kg gitti bu sürede
artk 64.6 yım size bugunluk menumu yazayım sabah yarım kase tarhana corba öğle salata 2 kasık pirinç haslama akşam üzeri 1 portakal buraya kadar iyi ama bişi yaptım( 1 tane etimegin üzerine biraz cıkolata sürüp yedim çook pişmanımm

canım çok güzel özetlemişsin teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile3

merhaba bonibonlar nasılsınız a.s.
haftasonu yarışması herkesi daha bi heyecanlandırmış valla topiğe can gelmiş ya sağolasın hacer iyi düşünmüşsün be bu sayede dahada hırs yapacağız herhalde inşallah herkes kısa sürede hedefine ulaşır
ben bugünü kendi adıma çok güzel geçirdim hemen yazayım yaptıklarımı ve yediklerimi cokacimcoook
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin ve şekersiz çay (kraliçe kahvaltısı gibi -tatlicadiarzu-)
didsin göbek ve basen hareketleri
yürüyüş tam 130 dk(son günlerde yağmur yüzünden az yürüyodum bugün hava güneşli çok güzel olunca gönlümce yürüdüm hihoyyyt)
1 yeşil elma
akşam yemeği ızgara tavuk ve salata
az şekerli 2 çay :içelim:

slm kızlar ben geldiim ..nası gidiyor bakim hafta sonu kaçamakları..
çok kaçırmayın olurmu..

ben maalesef abarttım bugün yaaa..
en kötüsüde sonraki pişmanlık koyuyor bana ufffff acaip bozuk durumdayım
ne vardı sanki hen yiyip hem kilo almayanlardan olsaydım

gayet iyi anladım ve kendi bkı değerim : 59/(1,55x1,55)=19,032 oluyor . bunda bir yanlışlık yok mu ben normal kilolu çıkıyorum ama şişmanım-tatlicadiarzu-

moonserosecim sanırım yanlış hesaplamışsın bende böyle çıktı
59 / (1,55x1,55) =24,5 çıktı

ben maalesef abarttım bugün yaaa..
en kötüsüde sonraki pişmanlık koyuyor bana ufffff acaip bozuk durumdayım
ne vardı sanki hen yiyip hem kilo almayanlardan olsaydım

ahh keşkem keşkem keşkem ama malesef bende o şanslılardan deilim ben onlara nankör vücutlu diyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…