60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün gece nefsimle öyle bi savaş verdim ki anlatamam...yani dün gece o acılı menemeni yapıp yemediysem daha da bişey yemem heralde...nasıl gözüm döndü yaaaa..dizilerden birinde menemen yapıp yediler.bide nasıl anlatıyolar ballandıra ballandıra..hayır yani menemen ekmeksiz hayatta yenmez..kendimi biliyorum en az yarım ekmeği boca ederdim bandırıcam diye...savaşı ben kazandım..yapmadım da yemedim de..üstelik eşimde kışkırtmaya çalıştı "yap hadi acılı soğanlı bi menemende yiyelim çay demleyip "diye.. e tabi kenide de nasiplencek yaaa...ama koydum yastığa kafamı uyudum ne güzel..yesem çok pişman olucaktım..o kadar egzersiz boşa gidicekti..bu sabahta bişey yiyemeden oy kullanmaya gittim.gelene kadar iştahım kapandı zaten..iki grisini,domates ,salatalık yerim şimdi..3 gün oldu rejime başlayalı..inşallah iradeli olurum..

ben maalesef abarttım bugün yaaa..
en kötüsüde sonraki pişmanlık koyuyor bana ufffff acaip bozuk durumdayım
ne vardı sanki hen yiyip hem kilo almayanlardan olsaydım

ay sorma canım yaa..benim yam komşum var.11 aylık bebişide var.hamileliğinde 20 kilo aldı ama karnından başka hiçbiyerinde fazlalık yoktu..nerdeydi o 20 kilo anlamadık..şakkıdı doğum yaptı sezeryanla sanki hiç hamilelik yaşamamış,o 20 kiloyu hiç almamış gibiydi..53 kilo çıktı doğumdan..boyu 1.65..kız öyle bi yemek yerki-karşısına otur izle sen doyarsın yani..karı koca günde 2 ekmek bitiriyolar.ama kocasından çok yiyo..ekmek bağımlısı zaten..yaa hiçmi kilo almazzzz bi insann..bi gramda mı farketmez..kızın kemikleri sayılıyo..ne yapsa kilo alamıyo..pantolon giyerken önce bi eşofman giyiyo alttan sonra pantolon giyiyo otursun diye..ben 16 kilo aldım hamilelikte.58 dim önceleri.doğuma 74 le girdim.7 ay oldu nerdeyse..şimdi 63.600 üm.61 dim gerçi ama annem gelince 2 kilosunu geri almışım.3 gün fazla yiyim 1 kilo alırım hemen.ne biçim bi yapı var bünyede anlamadım ki...kafayı yiicemmmmm-tatlicadiarzu-

merhaba herkese...kilo bildirimini bugün yapacağız değil mi...kilom 63, BMI 24.60 şu an yeşil çayımı içiyorum sizden de kilolarınızı bildirmenizi bekliyorum...kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese...kilo bildirimini bugün yapacağız değil mi...kilom 63, BMI 24.60 şu an yeşil çayımı içiyorum sizden de kilolarınızı bildirmenizi bekliyorum...kaydirigubbakcemile3

MERHABA DERİN 2 GÜNDÜR AC BİLAÇ GEZİYORUM 66 LA BAŞLADIM ŞİMDİ 5 BİR YERDE ÇAYIMI İÇİYORUM SABAH ALTIDA TARTILDIM 65 BUNU BU GÜN YÜRÜYÜŞ VE EGZERSİZLE KORUMAK İSTİYORUM BENDE DÜN SADECE 2 TANE MİLFÖY YEDİM DAYANAMADIM.cokacimcoook

canım yanlış anlamadıysam çok az yiyorsun aç kalıyorsun...eğer gerçekten öyle yapıyorsan biran önce değiştirmelisin...az az ama sık sık ye...çalışmıyorsan bunu uygulamak daha kolay...ben yediklerime dikkat edeceğim diye karar verdikten sonra hiç aç kaldığımı hatırlamıyorum...sadace miktarını azalttım...belli bir süre sonra kendimde şu dikkatimi çekti...yemek istesem de midem almıyor doyuyorum...ama asla strese girip aç gezmiyorum...

YA ASLINDA DÜN VAKTİM OLMADI BİRDE ÇÖREKOTU YEMEYE BAŞLADIĞIMDAN BERİ AÇLIK HİSSİM YOK ÇOK SU İÇMEYE BAŞLADIM ESKİSİNE NAZARAN YEMEK YEMİYORUM ÖNCEDEN DOYDUĞUM HALDE ZEVKLE YEMEK YİYORDUM ŞİMDİ BİTKİ ÇAYI VE SUU TANSİYONUM DÜŞMESSE HAFTAYA KİLOMU 64 YADA 63 OLMAK İSTİYORUM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE :sm_confused:

ben 4 gün önce doktorumun orda tartılmıştım dijita tartıda.63,600 gr dım.evdeki normal baskül.o yüzden tartılsamda doğru çıkmaz.yarın tartılıp yazarım bende.

Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:

hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS
roselyn

Kızlar hangi gün yapalım yarışmayı, cumartesi mi pazar mı ?

slm kızlar benide aranıza alırmısınız?kilo 66.700 evdeki tartıyla tartıldım.bu gün itibarıyla başlıyorum.LW6090 diye bir ürün aldım bu gün başladım bakalım başarabilecekmiyim. birde çizelgeyi nasıl yapıştıracam buraya bilemiyorum.

Kısaalr suppersiniz vallaaa...Dun evde temizlik filannn girememistim bayaa yol almıssınız vallla :)
Yarısmada bende varımm benide yazın bnce pazar olsun
Dun ne az yemistim hem tum gun yorulmustum ama bugun cok kacırdım Ceza olsun diye simdi 1000 adım attım

canım aramıza hoşgeldin...ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur tabi... bizler mutlu oluruz..

hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS
roselyn
özlemimben

benim için de yarışmanın hangi gün olacağı farketmez...ama sadece akşamları girebiliyorum nete o da önemli değil sanırım...

ah bitanem ben liste yaparken herkes buradaydı ama şimdi kimsecikler yok :uhm:
lütfen listede olan herkes bana kilolarını söylesinler, mümkünse yanına boylarını da yazsınlar
ben hafta içi yokum yarın okula gideceğim perşembe geleceğim, o zamana kadar lütfen toplayalım şu listeyi kızlar

hcr35 -----------------------------------------> 64 kg - 1.72 m
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS
roselyn
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…