60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım çok sevindim senin adına a.s.

pericim knorr'un kafkas çorbası var bilmem denedin mi
içinde lahana, kereviz, soğan, havuç, maydanoz falan var
yani lahana çorbasında olan malzemelerin aynısı
porsiyonu 64 kalori
ben lahana çorbasını içememiştim çünkü kerevizin tadı inanılmaz midemi bulandırmıştı
knorr'un çorbasını da midem bulanır mı korkusuyla içtim ama çok hafif bir kereviz tadı vardı.
Aslında tadı çok güzeldi cokacimcoook
Bu hafta kafkas çorbası diyeti yapmayı planlıyorum
Yanında meyve, bol sebze yerim.
Sonuçları sizinle paylaşırım a.s.

canım sıkıldı yaa bu yaşta yemicemde ne zaman yicem dedimm :bbo: yaza daha kolay veririm dedimm

sen nasılsınn cnmm yerimseniben

iyiyim canım saol ama kaç haftadır bende olduğum yerde sayıyom delikafadulden
bari olan kilonu korumaya çalış yazın vermesi güç olmasın a.s.

selam arkadaslar önce size bugün yediklerimi yazayim ...

sabah 2 yumurta beyazi haslanmis 1 dilim kepek ekmegi kahve

aksamda haslanmis tavuk gögsü salata 1 dilim kepek ekmegi

yarismaya bende katiliyorum kizlar benide ekleyin hemen hihoyyyt

ne zaman basliyoruz peki kaydirigubbakcemile2

Günaydın,

bu sabah tartıldım 60 kg olmuşum çok iyi hissettim kendimi 3 haftada 3 kg gitti, darısı kalan kiloların başına,

darısı hepimizin başına

sevgiler

sportie çok tebrik ediyorum...3 haftada 3 kilo çok büyük bir başarı...bunun sırrı ne...biraz tiyo versene bize...kaydirigubbakcemile2

sportie çok tebrik ediyorum...3 haftada 3 kilo çok büyük bir başarı...bunun sırrı ne...biraz tiyo versene bize...kaydirigubbakcemile2

Merhaba sevgili Derin,

Teşekkür ederim, aslında basit bir anlatımı var değilmi az yersen,zararlı şeyleri yemezsen spor yaparsan, yani vücudun günlük yaktığı kalorinin altında kalori alırsan, vücut kilo vermeye başlar, bu bilimsel açıklaması ve 100% doğrudur. Tabiki buna kimsenini bir itirazı yok.
Ancak ben öncelikle soyut bir kavramdan bahsedeceğim ; İNANÇ, KARARLILIK, POZİTİF OLMAK, ASLA OLUMSUZ DÜŞÜNMEMEK .

Benim için bu kavramları en derinde hissettiğinde (ki sen DERİN'sin :) yolun yarısını geçmiş oluyorsun,
sonra hepimizin adı gibi bildiği gerçekler, çok öğün yemek, sabah kuvvetli başlayıp, akşama kadar iyice azalan kalori alımıyla günü tamamlamak. Sebze, meyve, lifli yiyecekler, bol bol su su su.
Ben kaçamak yapacaksam sabah yapıyorum, akşam 8 den sonra birşey yok !

sevgiler

Günaydın kızlar?

Nasılsınız bugün bakalım...?

Akşam eşim için aldığım cevizli ekmekten 1 dilim yedim.
Yanında biraz peynir ve kuşburnu çayı.

Bu sabah yine saat 7:00 de 1 kase cornflex.

Öptüm hepinizia.s.

Bencede kesinlikle katılıyorum kacamak yapılcaksa sabah yapılmalı tebrik ederim sizi

Hafta sonu yarısmasındakıler.

hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik

günaydınlar a.s.
yok mu listeyi arttıran ??

bu arada kızlar akşam düşündüm yarışma nasıl olsun diye, bence en fazla kilo veren 1. olmasın, beden kitle indeksi(BKI)ne göre hesaplama yapalım. Yani kim boy/kilo oranınca en fazla kilo vermiş ona göre yapalım diyorum. Siz ne dersiniz ??

selam hcr35

bende listede olmak isterim, ayrıca cuma grup yarışmasındayım, bir sorun teşkil etmez sanrım

sevgiler

Slm bende 5 hafta önce 75 kilodaydım ve bu sabah tartıldım 67 kg olmuşum süper valla bu hızla devam edersem 1,5 aya kadar elli küsürleri görücem kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…