60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik[/B]
moonserose0

kambersiz düğünmü olurmuş tabiki bende varım hadi kızlar yarışa kaydirigubbakcemile
bu arada hacer sana katılıyorum bencede kitle endekse göre yarışmak daha mantıklı ben onada varımkaydirigubbakcemile5

Evet bence de en mantıklısı olur

merhaba beni de eklermisiniz listeye

teşekkürler

Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:

hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS

Kızlar BKI şöyle hesaplanıyor : Kilonuz (kg cinsinden) / Boyunuzun karesi (metre cinsinden)
Örneğin benim BKI'm = 65 / (1.72 x 1.72) = 22

BMI DEĞERİ ------------------------------------------ DURUM

18.5 kg/m2’nin altında ise------------------------ zayıf
18.5-24.9 kg/m2 arasında ise------------------- normal kilolu
25-29.9 kg/m2 arasında ise---------------------- hafif şişman (fazla kilolu)
30-34.9 kg/m2 arasında ise---------------------- orta derecede şişman (I.Derece)
35-39.9 kg/m2 arasında ise---------------------- ağır derecede şişman (II.Derece)
40 kg/m2 üzerinde ise----------------------------- çok ağır derecede şişman (III.Derece)

Yani bu durumda boyu kısa olanlar ya da uzun olanların bir üstünlüğü yok, çünkü herkes boy ve kilosuna oranla ne kadar kilo verdi, ona bakacağız. Anlaşılmayan bir yer olursa sorun lütfen yerimseniben

Anlaşıldı teşekkürler

uvvvvvvvvvv uçmuş sayfalar süper katılım ve paylaşım harika . . .

bende dünü bi önceki günün telefisi ile atlattım çok şükür . . .
bu günede dünden kalma az bulgurlu salata ile başladım sonra sade kahve ve 2 eti müsli . . .
dünkü salatanın hepsini yemeyip sabaha yarısını ayırdığım için kendimi çok takdir ettim . . . çok kaydirigubbakcemile2

yanlız salata feci acıydı sositososito tam benim ağazıma layık ki gözler yaşardı sabah yaptığım makyaj aktı giti . . . :a015:
2 defa makyaj yapmak zorunda kaldım . . . :tomato:

kendimden igreniyorum bu kadar azimli insanlarin yanin yakismasam daaaaaa
ben yarisa katilamiyorum ama azmimin artmasini istiyorum bir an önce 50 lereeeeeeeeeeeeeeeeee
hücummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey:
boy:1.60
kilo 67

gayet iyi anladım ve kendi bkı değerim : 59/(1,55x1,55)=19,032 oluyor . bunda bir yanlışlık yok mu ben normal kilolu çıkıyorum ama şişmanım-tatlicadiarzu-

gayet iyi anladım ve kendi bkı değerim : 59/(1,55x1,55)=19,032 oluyor . bunda bir yanlışlık yok mu ben normal kilolu çıkıyorum ama şişmanım-tatlicadiarzu-

bende normalim fakat bu indeksin sanırım benim böbrekleriin üzerindeki ve belimin hemen altındaki birikimlerden haberi yok . . .

:dilcikar:

kıslar hepinize merhabalar a.s.
bugün çok güzel spor ve yürüyüş yaptım eve yeni geldim sayfalar uçmuş artıkın yemekten sonra okurum hadi hepinize iyi akşamlar
akşam yemeğine dikkat fazla kaçırmayın kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…