Hafta sonu yarısmasındakıler.
hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
günaydınlar a.s.
yok mu listeyi arttıran ??
bu arada kızlar akşam düşündüm yarışma nasıl olsun diye, bence en fazla kilo veren 1. olmasın, beden kitle indeksi(BKI)ne göre hesaplama yapalım. Yani kim boy/kilo oranınca en fazla kilo vermiş ona göre yapalım diyorum. Siz ne dersiniz ??[/QUO
Ama kısa boyluların şansı azalıyor,aynı kıloyu verseler bıle dogrumu ?
Slm bende 5 hafta önce 75 kilodaydım ve bu sabah tartıldım 67 kg olmuşum süper valla bu hızla devam edersem 1,5 aya kadar elli küsürleri görücem kaydirigubbakcemile2
Hafta sonu yarısmasındakıler.
hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
günaydınlar a.s.
yok mu listeyi arttıran ??
bu arada kızlar akşam düşündüm yarışma nasıl olsun diye, bence en fazla kilo veren 1. olmasın, beden kitle indeksi(BKI)ne göre hesaplama yapalım. Yani kim boy/kilo oranınca en fazla kilo vermiş ona göre yapalım diyorum. Siz ne dersiniz ??
hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik[/B]
moonserose0
sportie
kambersiz düğünmü olurmuş tabiki bende varım hadi kızlar yarışa kaydirigubbakcemile
bu arada hacer sana katılıyorum bencede kitle endekse göre yarışmak daha mantıklı ben onada varımkaydirigubbakcemile5
Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:
hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS
Kızlar BKI şöyle hesaplanıyor : Kilonuz (kg cinsinden) / Boyunuzun karesi (metre cinsinden)
Örneğin benim BKI'm = 65 / (1.72 x 1.72) = 22
BMI DEĞERİ ------------------------------------------ DURUM
18.5 kg/m2’nin altında ise------------------------ zayıf
18.5-24.9 kg/m2 arasında ise------------------- normal kilolu
25-29.9 kg/m2 arasında ise---------------------- hafif şişman (fazla kilolu)
30-34.9 kg/m2 arasında ise---------------------- orta derecede şişman (I.Derece)
35-39.9 kg/m2 arasında ise---------------------- ağır derecede şişman (II.Derece)
40 kg/m2 üzerinde ise----------------------------- çok ağır derecede şişman (III.Derece)
Yani bu durumda boyu kısa olanlar ya da uzun olanların bir üstünlüğü yok, çünkü herkes boy ve kilosuna oranla ne kadar kilo verdi, ona bakacağız. Anlaşılmayan bir yer olursa sorun lütfen yerimseniben
Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:
hcr35
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS
Kızlar BKI şöyle hesaplanıyor : Kilonuz (kg cinsinden) / Boyunuzun karesi (metre cinsinden)
Örneğin benim BKI'm = 65 / (1.72 x 1.72) = 22
BMI DEĞERİ ------------------------------------------ DURUM
18.5 kg/m2’nin altında ise------------------------ zayıf
18.5-24.9 kg/m2 arasında ise------------------- normal kilolu
25-29.9 kg/m2 arasında ise---------------------- hafif şişman (fazla kilolu)
30-34.9 kg/m2 arasında ise---------------------- orta derecede şişman (I.Derece)
35-39.9 kg/m2 arasında ise---------------------- ağır derecede şişman (II.Derece)
40 kg/m2 üzerinde ise----------------------------- çok ağır derecede şişman (III.Derece)
Yani bu durumda boyu kısa olanlar ya da uzun olanların bir üstünlüğü yok, çünkü herkes boy ve kilosuna oranla ne kadar kilo verdi, ona bakacağız. Anlaşılmayan bir yer olursa sorun lütfen yerimseniben
gayet iyi anladım ve kendi bkı değerim : 59/(1,55x1,55)=19,032 oluyor . bunda bir yanlışlık yok mu ben normal kilolu çıkıyorum ama şişmanım-tatlicadiarzu-
bende normalim fakat bu indeksin sanırım benim böbrekleriin üzerindeki ve belimin hemen altındaki birikimlerden haberi yok . . .
:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?