60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevindim senin adınada kaçamaksız geçirince çok rahat oluyor insan değil mi? ben ince dilim yaşpastayla kurtardım çok şükür,arkadaşlar çok zorladı ama yemedim,eski bir eteğimi giydim ve ''aradaki farka bakın kızlar yine öyle tombul olmamı istemiyorsanız üstelemeyin'' dedim kaydirigubbakcemile3

:roflol: vallahi bravooo tebrik ederim demekki insan istemeyince yemiyormuş gerisi bahane
saftirikcim senide tebrik ederim 1 kilo gitmiş darısı geri kalan kilolara ve tüm isteyenlere olsun banada banada olsun naniknanik

Valla ben kaçırdım tabiiki bir haftasonu klasiği olarak ama tartıldım sabah değişmemisim
Bakalım bugun sabah yine kepekli bir dilim beyaz peynirli tost yedim 1 bardak 5i1 yerde çay ictim .
Simdi öğlen oldu ama hiç canım bir sey yemek istemiyor buyuk ihtimal az ıspanak ve yogurt yerim ekmeksiz

Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:

hcr35 -----------------------------------------> 64 kg - 1.72 m
aaybis ---------------------------------------> 60 kg - 1.69 m
topraksuu ----------------------------------> 59.5 kg - 1.60 m
candy_happy
net_perisi ----------------------------------> 65 kg - 1.60 m
Sabun ---------------------------------------> 65 kg - 1.68 m
melihim
xnazx ---------------------------------------> 62 kg - 1.64 m
derinn --------------------------------------> 63 kg - 1.60 m
yonca54 ------------------------------------> 67 kg - 1.60 m
saftirik ---------------------------------------> 68 kg - 1.65 m
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m
sportie --------------------------------------> 60 kg - 1.68 m
dilek BAGIS
roselyn
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m
selenimo ----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m

ıyi haftalar kızlar a.s.
Listemiz 3 kişi haricinde tamam, onlar da gelince ekleme yaparlar.
Benim yola çıkmam lazım, perşembe günü geleceğim inşallah.
O zamana kadar kendinize çok iyi bakın, ben listeyi bilgisayarıma kaydettim.
Öpüyorumm Şeniz

:roflol: vallahi bravooo tebrik ederim demekki insan istemeyince yemiyormuş gerisi bahane
saftirikcim senide tebrik ederim 1 kilo gitmiş darısı geri kalan kilolara ve tüm isteyenlere olsun banada banada olsun naniknanik

Teşekkür ederim devamı gelirin inşallah canım sen zaten zayıfmıssın. Kızlar inanmıyorum yarışmanın en şişkosu benmişim. :1shok:

Teşekkür ederim devamı gelirin inşallah canım sen zaten zayıfmıssın. Kızlar inanmıyorum yarışmanın en şişkosu benmişim. :1shok:

zayıf demiyelimde yaşıma göre fena sayılmam diyelim saol canım
canım sen daha yeni başladın bak ne güzel vermeye başladın arkası gelecek inşallah a.s.

Herkese merhaba,

bu diyet zamanlarında aslında en tehlikeli günler haftasonu, kaçamak zamanları, neyse şükürler olsun, ciddi bir kaçamağım olmadı bu haftasonu :)
Kendimi çok iyi hissediyorum, bugün itibariyle spora da başlıyorum, vücudum hareketlensin artık.

Herkese kolay gelsin

Bu arada yeni sonuçları ne zaman veriyoruz ? cuma günü mü ?

Selamlar Hanımlar . . .

Bu hafta herkes dikkat edecek ne güzel birlikten kuvvet doğdu çok hoş . . .
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Ben kendimi müthiş motive olmuş hissediyorum yarışmanın etkiside az değil tabi ki . . .

Sabah 2 müsli 2 eti burçak bisküvi ve kahve şimdi 2 kaşık köz patlıcan 2 eti form ve 1 diet üçgen peynir yiyeceğim . . .

İyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . . .

canım pazar bilidrilecek hafta sonu kaçamaklarının önünü alabilmek adına . . .
:dance:

sevgili sabun,

teşekkür ederim verdiğin bilgi için ancak benim pazar günü nete girmem mümkün değil, pazartesi sabahı versem sonucu uygun olurmu ?

yada artık ne yapıp ne edip bulucam biryerden internet girip sonucu yazıcam

Bu arada bence süper gidiyorsun, tebrik ederim

Teşekkür ediyorummmm delikafadulden

Pazar nete giremiyorsan buna bi formül bulalım tabi canım hacere de bi sorarız . . .

Bu arada hanımlar bi anektod . . .
geçen hafta ortamı bozmamak için yediğim yemekte arkadaşım (54 kg) devasa kumpiri götürdükten sonra hemen arkasından şimdi ben bunu bu akşam yedim ya yarın akşama kadar doğru dürüst bir şey yemem dedi . . . hmmmm dedim demek ki bu biçimde korunabiliyor kilo . . . yani ölçü kaçtı mı kaçırdığın zamandan 24 saat sonrasına kadar sadece seni ayakta tutacak kadar yenmeli ama bunuda asla alışganlık haline dönüştürmemeli . . .
ya da aktivite yapılmalı ki o miktarda bir şeyi eritebilmek için deliler gibi efor sarf etmeli . . .
bu ihtimalde zor zaman bakımından . . .
yani 24 saatte dengelemek en mantıklısı . . . sengözlerimebaksanab

mrh ben doğumumu 81 in üzerinde yaptım şuan kızım 14 aylık oldu v e ben 65 kg ağırlığındayım evlendiğimde 53kg dım aaaaaah ah o kiloya dönmek istiyorum bu halimle çok dalga konusu oluyorum birde kızlar ben hala emziriyorum diyet yapama ma sorunum da var ...vereceğim beni aranıza alın

sevgili yonca,

artık olan olmuş geriye bakmak yok bundan sonra ileriye bakalım dimi dimi

kolay gelsin canım

sevgili bakımlı

hoşgeldina.s.

bende çok yeni üyeyim aslında burası çok eğlenceli sende iyi vakit geçirirken kilolarını da vereceksin merak etme

sevgiler

5. gün rejime başlayalı ve 2 kilo gitti..böyle devam inşallah..61 kg oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…